Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Tényleg olyan "nagy probléma" nektek ha egy srác rockot, metalt hallgat és gitározik? (Nem vagyok igénytelen, sem alkoholista)
Én srác vagyok, de egyet mondok: 1 :)
Ha valakinél nagy probléma, hogy gitározol, vagy hogy olyan jellegű zenét hallgatsz, akkor vele ne is foglalkozz, hiszen ami az életedet legjobban kitölti (gondolom nagyobb részben a zene az), az pont érdeklődésedet is nagy részben meghatározza. Nyugodj meg vannak olyan lányok, akik pont ezt értékelik és szerencsére(!) nem a plázapics*k köréből kerülnek ki (pl. azok akiket én is megismertem gitáros/gitárzenét hallgató létemre, bár én jobban szeretem a nem hivalkodó cicákat [tudom, ez szubjektív], akik mindenki fejét el akarják csavarni ). 19/F
Nem probléma, szeressük a metált, meg a gitárt is:D
Jó arcok az ilyen srácok!
20/L
Az én barátom is rockot, metalt hallgat, gitározik. ^^ jó, néha csak köszönőviszonyban van a borotvával, de kezdem megszokni:D
Imádom őt(L)
Nekem nagyon bejön ha egy srác gitározik.:D:P Én is rock zenét hallgatok, bár nem látszik rajtam, senki sem gondolná, mindig meglepődnek rajta.
L18
Pont ilyen zenét hallgatok (kivülről rajtam se látszik, iglnyes vagyok, stb, de szerintem ez amugyis csak általánositás) szóval nálam pluszpont abszolút =)
Az már kevésbé, hogy ez kitölti meg a fősuli az időd nagy részét. De vannak nálam kevésbé időigényes lányok is biztosan =) :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!