Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Tényleg olyan "nagy probléma" nektek ha egy srác rockot, metalt hallgat és gitározik? (Nem vagyok igénytelen, sem alkoholista)
en imadom a gitaros pasikat.
En meg ugy vettem eszre, hogy a csajok buknak a gitaros fiukra. De lanyoknal ez meg nem elony. En gitarozok, es mindenki leszar. szal...
A plázacicáknak lehet. A párom spec. gitáros egy rockzenekarban, buknak rá a csajok, koncert után ott tobzódnak körülötte... De bízok benne :)
Szóval fel a fejjel, majd találsz magadnak valami helyen rockercsajt ;) Azokkal a csajokkal meg nem is érdemes kezdeni, akiknek csak a külsőd számít vagy az, hogy mit hallgatsz.
Nem! ^^ én pédául odáig vagyok és vissza a hosszú hajú rocker srácokért vagy az extrémebb fajtákért mint az industrial avagy cyber-t követőkért :D
Sokkal jobban szeretem a dark fajtákat mint az úgymond "normálisakat"
Főleg hogy én is ilyesmi vagyok ^^
nem...egyaltalan nem problema...sooot:D:D:D
imadom a rockot, metalt hallgato pasikat, es meg ha gitarozni is tud...:)...na az a jo fogas...csak epp ne legyen egy szemet bekepzelt dog..
en is gitarozok, tehat nalam plusszpont ha egy srac tud gitarozni:D...fel a fejjel...maradj tovabbra is ugyanilyen...a rendes csajok nem a kulsosegekre mennek...megtalalod te is a lanyt aki olyannak fog szeretni, amilyen vagy...ilyenek miatt ne idegelj:D...sok sikert...remelem tudtam segiteni:)
Ha tényleg nem vagy igénytelen,és alkoholista sem,akkor semmi gond az ég világon,sőt,nekem még pluszpont is,mert hasonló zenét hallgatunk.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!