Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nektek mennyit számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek mennyit számít az arc? (lent)

Figyelt kérdés

Mennyire fontos nektek, hogy akivel lennétek együtt vagy randiznátok, milyen az arca?Úgy értve, hogy rossz-e, ha pl.: pattanásos vagy piros gyulladt az arcbőre?Vagy ez meddig viselhető el?Vagy ez taszító?

Vagy csak olyanokkal mennétek randizni, akinek szép a bőre?Számít ez valamit?Kort és nemet írjatok légyszi.

2010. márc. 18. 09:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Roaccutan csodákra képes, nekem is az segített :P
2010. márc. 18. 18:18
 12/16 anonim ***** válasza:
Hát én is így vagyok vele sajnos kedves krdező... Én 18 éves lány vagyok, és még mindig nem akarnak elmúlni a kamaszkori pattanások, mitesszerek...Pedig napi 2x tisztítom, meg rendszeresen radírozom, gőzölök, nem nyomkodom őket...hidratálok...szal mindent megteszek aért, h eltűnjenek, és mégsem...De am azt tudnod kell, h nagyban befolyásolja a bőrödet az is, h mit eszel, és mennyit. Ha a külső kezelés nem segít, akk belülről kell orvosolni a bajt! Igyál minél több vizet, v tisztít teát, egyél sok zöldséget, gyümit...hátha...nekem ez kicsit segített...:)
2010. márc. 19. 22:00
 13/16 anonim ***** válasza:

Nagyon is fontos az arc!! Ha túlságosan pattanásos és piros az arcbőr (neadjisten még fehér tetejű gyulladt pattik is éktelenkednek rajta), az bizony visszataszító a legtöbb lány számára.

Viszont megfelelő odafigyeléssel kiküszöbölheted az ilyesmit: sok víz, semmi olajos mag, megfelelő kozmetikus, stb.

2010. márc. 23. 16:01
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem olyan durva azért.Rosszabb pattanás ritkábban van, inkább piros az arcom.És ha néha néha előjön egy egy pattanás az visszataszító vagy elviselhető, nem baj?
2010. márc. 23. 16:21
 15/16 anonim ***** válasza:

Nálam nagyon fontos, hogy szép arca legyen egy fiúnak.. Nem jönnek be, akik pattisak : S de mondjuk, ha szép szemei vannak, akkor talán ... :D

16/L

2010. márc. 23. 16:31
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem feltétlenül fontos az arc. A lényeg, hogy valami megfogjon a srácban. Persze ennek legegyszerűbb módja ha jól néz ki. De az is lehetséges, ha többször találkozunk, akkor jobban meg tudom ismerni, tudom, hogy mennyire vicces, megbízható stb., és az sokkal fontosabb.
2010. márc. 24. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!