Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok szakitás után. Mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szakitás után. Mennyire értékelődik át az addigi "pályafutásotok" az előző fiúkkal?

Figyelt kérdés

Ilyenkor mennyire tekintetek vissza az előző udvarlókra, volt partnerekre? Olyan esetleg előfordulhat, hogy "bezzeg ott volt a B, aki hónapokon át várt rám, udvarolt, de én kegyetlenül lesz*rtam" és egy kis megbánást éreztek?

Persze tudom, hogy ez igy túl általános.

2011. okt. 30. 12:00
 1/9 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam ilyenkor másokra gondolni. Jó, előfordul, hogy eszembejut egyszer, hogy "basszus nem őt kellett volna választanom", de a döntéseinkért vállalni kell a felelősséget. Én anno egyszer eldöntöttem, hogy a páromat választom és nem ezt az ominózus B-t. Akkor jó döntésnek tűnt, innentől kezdve pedig lehet rossz vége lett, de elfogadom, mivel én választottam ezt az utat.

Az hogy a kapcsolatom mennyire értékelődik át mindig helyzetfüggő. Nem mindegy miért lett vége annak a kapcsolatnak és hogy hogyan zajlott a szakítás, ezért erre nagyon nem tudok konkrétumok nélkül válaszolni.

2011. okt. 30. 12:05
 2/9 anonim ***** válasza:
nem is jut eszembe, pedig 4 évig jártunk 20L
2011. okt. 30. 14:01
 3/9 anonim ***** válasza:
eszembe sem jutottak az előző barátaim, udvarlóim... és semmit nem bántam meg vele kapcsolatban.
2011. nov. 3. 02:18
 4/9 anonim ***** válasza:

az osszes regi baratomra mar szunte utalattal vagy inkabb kozombosen tekintek vissza, meg az utolsora nem is tudom, hogy gondoljak hol ott a szeret iranta meg es egyuttal az utalat is, de egy nap o is mar csak senki lesz szamomra hiaba volt valaha az eletem ertelme

meg az alkalmi hodolokra csak kacagassal tudok vissza emlekezni mivel orvendek, hogy nem adtam nekik eselyt mert ugysem erdemeltek volna meg igazan csak egyet akartak

31 L

2011. dec. 14. 13:41
 5/9 anonim ***** válasza:
bocsi en vagyok az elozo 31 L tevedtem azt akartam irni h szinte a szunte helyett
2011. dec. 14. 14:13
 6/9 A kérdező kommentje:
tehát kegyetlenül el van felejtve mindenki... kár :(
2011. dec. 14. 17:14
 7/9 hangszoros ***** válasza:
Hát a nőkre még inkább jellemző, hogy csak a rossz emlék marad meg. A nem bánják meg is 62f
2011. dec. 14. 17:46
 8/9 anonim ***** válasza:
az elozo csaj vagyok, persze, hogy a rossz emlekek mert vagy atvernek vagy pedig nem tudnak megalapodni melletunk
2011. dec. 14. 18:44
 9/9 anonim ***** válasza:

en az elozo lany vagyok nem igaz, hogy el van felejtve van aki mely nyomot hagy a lelkunkbe annak ellenere, hogy nem tett egy kellemes lepest!

31 L

2011. dec. 15. 07:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!