Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mennyit számít az arc? (lent)
Figyelt kérdés
Mennyire fontos nektek, hogy akivel lennétek együtt vagy randiznátok, milyen az arca?Úgy értve, hogy rossz-e, ha pl.: pattanásos vagy piros gyulladt az arcbőre?Vagy ez meddig viselhető el?Vagy ez taszító?
Vagy csak olyanokkal mennétek randizni, akinek szép a bőre?Számít ez valamit?Kort és nemet írjatok légyszi.
szerintem fontos az arc... de ne aggódj... ha kilépsz a kamaszkorból akkor kitisztul az arcod... addig is igyál nagyon sok vizet mert az méregteleníti a szervezetedet így az arcbőrödet is... és fogyassz kevesebb olajos ételt... és érje majd sok napfény a bőrödet... tuti siker lesz ;)
2010. márc. 18. 09:43
2/16 anonim válasza:
Fontos az arc, de nem a pattanások és a gyulladások miatt, mert az orvosi probléma és változik, hanem a karaktere miatt, hogy szelíd tekintetű vagy egy mufurc. 27L
2010. márc. 18. 10:16
3/16 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok.Nem durván pattanásos, inkább piros mert érzékeny és nem hinném hogy így van esélyem bár most van barátnőm.Ő az első és már nemsokára ugyis vége ennek...az események alapján.De nem kéne már elmúlnia ennek a kamasz cuccnak?Kozmetikusnál is voltam, kitisztitotta többször, egysze bőrdokinál is, de semmit nem ért kb.
2010. márc. 18. 10:42
4/16 anonim válasza:
Hát ha érzékeny a bőröd azzal oly sok mindent nemt udsz csinálni. Lehet venni patikában ilyen szépségvitaminokat amik állitólag eléggé hasznosak. Pórbáld ki. De egyébként ha értelmes lányokkal vagy körülvéve és valamiért nem megy akkor az nem az arcod miatt lesz. Nem kell ezen stresszelni el fog mulni vagy enyhülni fog és ez a dolgok velejárója.
2010. márc. 18. 10:56
5/16 anonim válasza:
Pattanásra az élesztőt szokták még ajánlani.Nem kiló számra,csak éppenhogy,de az is elmúlasztja.Ha jártál bőr dokinál és kozmetikusnál,ők nem ajánlottak semmilyen készítményt?Egyébként nem tudom,hogy volt-e már,de ha lesz rendszeres szexuális életed,akkor az is segíteni fog,a lányoknál mindenesetre csodákat tudnak művelni a hormonok a bőrrel,remélem a fiúkra is igaz.
Egyébként tényleg ne izgasd magad ezen,a barátnődet sem zavarja és ez a lényeg.
2010. márc. 18. 11:00
6/16 anonim válasza:
Egyszerű a válasz. Te összejönnél egy olyan arcú lánnyal amilyen neked van? Ha nem akkor gáz. Ha meg igen, akkor rendben.
2010. márc. 18. 11:08
7/16 anonim válasza:
ha az illető feje nem tiszta ragyás akkor OK
2010. márc. 18. 13:17
8/16 anonim válasza:
nekem is ilyen problémám van, mint a kérdezőnek...
2010. márc. 18. 13:38
9/16 anonim válasza:
Pont a bőr dokit akartam írni, ha lány lennél azt mondanám, hogy próbáld ki, hogy spermát kensz rá!De így....Na de a lényeg, hogy vagy kinövöd, vagy kérdezz meg több dokit és kozmetikust is, hátha valamelyik bejön!
2010. márc. 18. 15:35
10/16 anonim válasza:
Ja és engem általában zavar ha valakinek nem tiszta szép a bőre, de mivel még kamasz vagy nem lehet hibáztatni!Rendszeresen tisztítsd és sok folyadék, no alkohol, no cigi!Sok vitamin stb...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!