Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy ilyen lány mennyire pattintható le könnyen a pasijáról?
jelents nyugodtan attól még mindig ugyanolyan patkány maradsz, ha nem jelentesz akkor is...szóval semmi nem fog változni :)
te patkány maradsz, én meg tovább gyakorizok és melózok :)
a lány marad a sráccal, csak annyi fog történni, hogy pár hozzászólás törlésre kerül...ennyi...
A legutóbbi srác aki folytatta a nyomulást miután tájékoztattam, hogy párom van, egy korsónyi sört kapott a fejére. Hihetetlen milyen pofátlan emberek vannak.
Ui: a sört bánom, hogy ilyen féregre pazaroltam, de nagyon megharagudtam.
OFF:
utolsó, azért egy szórakozóhelyen minden előzetes dolog nélkül elég nagy kreténség leönteni valakit sörrel.
szép dolog, hogy hűséges vagy, de odébb is állhattál volna, szólhattál volna a biztonsági őrnek, semmi szükség nincs ilyesmire. kivéve, ha akartad az emberek figyelmét, mert akkor bravo, sikerült... beszélni fognak rólad két percet...
Minden előzmény nélkül? Elküldöm erre nyomul. Ez neked nem előzmény? Vagy a pasinak szabad? De ha egy nő lép az kreténség? Vagy tűrnöm kéne, hogy fogdosson (csak mer azt kezdte)? És szerinted el kellene játszanom a törékeny nőt és rohanni a biztonságihoz mikor el tudom intézni egyedül is?
Amúgy nem érdekel mit gondolnak rólam az emberek. Konkrétan megalázni akartam ami sikerült. Nem szokásom ok nélkül embereket bántani, de ha a másik felháborítóan viselkedik akkor nem játszom tovább a birkát. Ítélj el nyugodtan. Abban a "srácban" semmi sajnálnivaló nem volt.
azért ez vicces! Ha ez fordítva van leírva, hogy egy qa próbál szétbarmolni egy kapcsolatot, akkor jönnek a helyeslő válaszok:) Nem semmi :P
Kércsi, megpróbálhatod, de 50-50% hogy sikerül:)
A szűklátókörűség és rosszindulat nem áldás.
#48 Na, és?
Megmondtad neki mennyire kell neked?
Vagy bexari voltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!