Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek egy ilyen lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy ilyen lány mennyire pattintható le könnyen a pasijáról?

Figyelt kérdés
Nyár óta van egy szemüveges kissé szerencsétlenke barátja. Facebookon egyedül fotózza magát, a barátjával közös képe nincs fent. Eléggé ingatag és friss kapcsolatnak tűnik ez. Viszont a lány nagyon szép és nekem is tetszik. Bepróbálkozok nála ez nem is kérdés. Nagyon közvetlen volt ma velem és kedves. Szerintetek nehéz egy ilyen nőt elhódítani?
2015. okt. 30. 00:15
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
92%

jelents nyugodtan attól még mindig ugyanolyan patkány maradsz, ha nem jelentesz akkor is...szóval semmi nem fog változni :)

te patkány maradsz, én meg tovább gyakorizok és melózok :)

a lány marad a sráccal, csak annyi fog történni, hogy pár hozzászólás törlésre kerül...ennyi...

2015. okt. 30. 11:56
 42/54 anonim ***** válasza:

A legutóbbi srác aki folytatta a nyomulást miután tájékoztattam, hogy párom van, egy korsónyi sört kapott a fejére. Hihetetlen milyen pofátlan emberek vannak.

Ui: a sört bánom, hogy ilyen féregre pazaroltam, de nagyon megharagudtam.

2015. okt. 30. 16:50
 43/54 anonim ***** válasza:

OFF:

utolsó, azért egy szórakozóhelyen minden előzetes dolog nélkül elég nagy kreténség leönteni valakit sörrel.

szép dolog, hogy hűséges vagy, de odébb is állhattál volna, szólhattál volna a biztonsági őrnek, semmi szükség nincs ilyesmire. kivéve, ha akartad az emberek figyelmét, mert akkor bravo, sikerült... beszélni fognak rólad két percet...

2015. okt. 30. 16:55
 44/54 anonim ***** válasza:

Minden előzmény nélkül? Elküldöm erre nyomul. Ez neked nem előzmény? Vagy a pasinak szabad? De ha egy nő lép az kreténség? Vagy tűrnöm kéne, hogy fogdosson (csak mer azt kezdte)? És szerinted el kellene játszanom a törékeny nőt és rohanni a biztonságihoz mikor el tudom intézni egyedül is?

Amúgy nem érdekel mit gondolnak rólam az emberek. Konkrétan megalázni akartam ami sikerült. Nem szokásom ok nélkül embereket bántani, de ha a másik felháborítóan viselkedik akkor nem játszom tovább a birkát. Ítélj el nyugodtan. Abban a "srácban" semmi sajnálnivaló nem volt.

2015. okt. 30. 17:16
 45/54 anonim ***** válasza:
0%

azért ez vicces! Ha ez fordítva van leírva, hogy egy qa próbál szétbarmolni egy kapcsolatot, akkor jönnek a helyeslő válaszok:) Nem semmi :P

Kércsi, megpróbálhatod, de 50-50% hogy sikerül:)

2015. okt. 30. 19:27
 46/54 anonim ***** válasza:
53%

A szűklátókörűség és rosszindulat nem áldás.

2015. okt. 30. 19:35
 47/54 anonim ***** válasza:

#48 Na, és?

Megmondtad neki mennyire kell neked?

Vagy bexari voltál?

2015. okt. 31. 00:18
 48/54 A kérdező kommentje:
Nem kell, mert kiderült teljesen züllött. Barátnak jó, de annyi.
2015. okt. 31. 11:44
 49/54 anonim ***** válasza:
Sok hűhó semmiért...
2015. nov. 1. 17:05
 50/54 anonim ***** válasza:
Én is ezt mondanám, ha nem jött volna össze...
2015. nov. 1. 17:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!