Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek egy ilyen lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy ilyen lány mennyire pattintható le könnyen a pasijáról?

Figyelt kérdés
Nyár óta van egy szemüveges kissé szerencsétlenke barátja. Facebookon egyedül fotózza magát, a barátjával közös képe nincs fent. Eléggé ingatag és friss kapcsolatnak tűnik ez. Viszont a lány nagyon szép és nekem is tetszik. Bepróbálkozok nála ez nem is kérdés. Nagyon közvetlen volt ma velem és kedves. Szerintetek nehéz egy ilyen nőt elhódítani?
2015. okt. 30. 00:15
1 2 3 4 5 6
 31/54 A kérdező kommentje:

Remélem a sok rosszakaró kívánság azért visszaszáll rájuk.:)

Amúgy meg nem kamu a kérdés. Izzik a levegő, ha a csaj közelében vagyok.

2015. okt. 30. 09:38
 32/54 A kérdező kommentje:
És egyáltalán nem beszél a barátjáról. A saját céljairól beszél, de egyszer sem hozza szóba a barátját, hogy közösen szeretnének valamit kezdeni magukkal. Lehet csak ilyen bérbarát vagy nem tudom. Van, de még sincs.
2015. okt. 30. 09:39
 33/54 anonim ***** válasza:
95%
szálljon is vissza rám ha ekkora patkány leszek én is :)
2015. okt. 30. 10:02
 34/54 anonim ***** válasza:
94%

én nem rinyáltam, te rinyálsz itt, hogy van egy csaj akinek pasija van és le akarod koptatni a srácot :D

szerencsés a lány, hogy nem veled van együtt és remélhetőleg ez nem is fog bekövetkezni...

2015. okt. 30. 10:20
 35/54 A kérdező kommentje:
Akkor picsogj csak. Amit legutobb írtál annak meg semmi értelme. Savanyú a szőlő. :)
2015. okt. 30. 10:23
 36/54 anonim ***** válasza:
94%

miért lenne savanyú? van barátnőm és nem másét akarom elszedni :P

szerinted semmi értelme, látszik, hogy nem fogtad fel a lényegét, mondjuk tőled nem is vártam ilyet :)

2015. okt. 30. 10:37
 37/54 A kérdező kommentje:

Van-van. Akkor vele foglalkoznál és nem velem.:P

Túl sok neked az a 66%, kicsit faragok le belőle.:)

2015. okt. 30. 10:59
 38/54 anonim ***** válasza:
100%

épp a melóhelyen ülök :D és nem vagyunk összenőve, látom neked őszi szünet van :)

sok sikert a %-om faragásához, ha érdekelne akkor simán 90 fölé küldeném vagy így, vagy úgy :P

2015. okt. 30. 11:25
 39/54 A kérdező kommentje:
Arcod az van jó nagy, látom. Akkor a munkával kéne foglalkozni...Ha továbbra is veszekedés a célod, jelenteni foglak.
2015. okt. 30. 11:31
 40/54 anonim ***** válasza:
Próbáld meg, de ha jó a kapcsolatuk, akkor úgyis vele marad. Ha nem, akkor meg még szívességet is teszel nekik, hogy nem maradnak benne egy rossz kapcsolatban, amit csak a megszokás tart össze.
2015. okt. 30. 11:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!