Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy ilyen lány mennyire pattintható le könnyen a pasijáról?
Figyelt kérdés
Nyár óta van egy szemüveges kissé szerencsétlenke barátja. Facebookon egyedül fotózza magát, a barátjával közös képe nincs fent. Eléggé ingatag és friss kapcsolatnak tűnik ez. Viszont a lány nagyon szép és nekem is tetszik. Bepróbálkozok nála ez nem is kérdés. Nagyon közvetlen volt ma velem és kedves. Szerintetek nehéz egy ilyen nőt elhódítani?2015. okt. 30. 00:15
2/54 A kérdező kommentje:
Max, ha te állsz alá 1-es.
2015. okt. 30. 00:19
3/54 anonim válasza:
Kedves kérdező, szerintem neked kéne a köpeted alá állni :D az #1-nek igaza van!
Ha szereti, akkor amúgy is nehezen, de remélem, hogy nagyot fogsz koppanni és sok időd elpazarlod erre :D
4/54 anonim válasza:
nyugi kérdező, lesz majd egyszer valaki, aki ugyanezt gondolja rólad, mint te a csaj barátjáról. majd akkor legyen ilyen jó kedved, ha téged pattintanak le.
5/54 A kérdező kommentje:
mennyi rosszindulatú válaszoló....de a kérdésre is lehetne ám válaszolni. A fröcsögésekre nem vagyok kíváncsi. Rég megtanultam a leckét: Ami kell azt vedd el!
2015. okt. 30. 00:36
6/54 anonim válasza:
Gondolkozz kérdezõ. Valamiért azzal a sráccal van és nem egy magadfajtával :) valószínüleg értelmesebb a csaj barátja vagy valami :D Szóval Keress olyat aki nem foglalt, ne legyél hímribi.
18
7/54 anonim válasza:
"mennyi rosszindulatú válaszoló"
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHA :DDD Az a bizonyos bagoly meg a verebecske... ^^
8/54 A kérdező kommentje:
VÁLASZOLJATOK MÁR A KÉRDÉSRE!
2015. okt. 30. 00:41
9/54 anonim válasza:
már kaptál választ a kérdésre, a kettesben...
olvasni ugyebár...
10/54 anonim válasza:
humánosabb megoldás ha valóban ingtag a kapcsolat, hogy megvárod vége legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!