Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek egy ilyen lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy ilyen lány mennyire pattintható le könnyen a pasijáról?

Figyelt kérdés
Nyár óta van egy szemüveges kissé szerencsétlenke barátja. Facebookon egyedül fotózza magát, a barátjával közös képe nincs fent. Eléggé ingatag és friss kapcsolatnak tűnik ez. Viszont a lány nagyon szép és nekem is tetszik. Bepróbálkozok nála ez nem is kérdés. Nagyon közvetlen volt ma velem és kedves. Szerintetek nehéz egy ilyen nőt elhódítani?
2015. okt. 30. 00:15
1 2 3 4 5 6
 11/54 A kérdező kommentje:

"olvasni ugyebár..."

Neked kéne megtanulnod.

2015. okt. 30. 00:46
 12/54 anonim ***** válasza:
84%
Hát lehet hogy a "szerencsétlenkének"nagyobb van mint neked ! - intelligenciából,bankszámlából és minden egyébből....
2015. okt. 30. 00:48
 13/54 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem közepesen nehéz dolgod lesz, ajánlanám,hogy készíts haditervet!

Legyen A,B,C, és én a helyedben D -t is készítenék.

Pontosan dolgozz ki mindent,szerintem írd is le.

Vegyél szemüveget,a lánynak a szemüveges palik tetszenek.

Remélem tudtam segíteni! :)

2015. okt. 30. 00:49
 14/54 anonim ***** válasza:
utolsó: :DDDD
2015. okt. 30. 00:51
 15/54 A kérdező kommentje:

Folytatódnak a barom válaszok..alszok inkább.

Amúgy meg a csaj nem néz ki egy hűséges típusnak. Az a srác inkább csak azért kell neki, mert jobbat nem kapott meg eddig. De ez változni fog. Szurkoljatok nekem, hogy elhódítsam!

2015. okt. 30. 00:56
 16/54 anonim ***** válasza:
68%
Ne fokozd már! xDDDDD
2015. okt. 30. 00:58
 17/54 anonim ***** válasza:
100%

Barom válaszok?

Ki is dolgozzam helyetted a stratégiát, vagy mi?

Az ember feljön ide jószándékkal segíteni,és ezt kapja:bizalmatlanságot, meg gyanúsítgatást:-(

Tudod mit kérdező?

Nem szurkolok neked.

2015. okt. 30. 01:02
 18/54 anonim ***** válasza:
95%
Igen -igaza van az előttem szólónak. -Hajrá szemüveges,remélem most is gyűri az álomcsajod!
2015. okt. 30. 01:08
 19/54 anonim ***** válasza:
94%

Ez így éjszaka betett. :D Le kellene szállni a magas lóról, mert qrva nagy pofáraesés lesz belőle. :D Egy "szerencsétlenre" vagy féltékeny, akkor ki az igazi szerencsétlen? :D

Egyébként meg ami a "barom válaszokat" illeti: hülye kérdésre hülye válasz. De jogosan. :P

2015. okt. 30. 01:20
 20/54 A kérdező kommentje:
Nem mert dolgozik. Külön műszakban dolgoznak, nagyon keveset vannak együtt. A xsaj hétvégén is dolgozik. Szóval ez nekem jó. Többet van velem 1 héten mint a pasijaval xd
2015. okt. 30. 01:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!