Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok/Nők! Ha frissen össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Ha frissen össze jöttök egy fiúval/férfivel . Többi lent?

Figyelt kérdés

Elkezdtek a kapcsolat elején többet megtudni egymásról ami már személyesebb/intimebb és kiderülne, hogy a párotok örömlánnyal vesztette el 2 éve, mert nem jött neki össze, akkor mit gondolnátok róla? Megtorpannátok?

Mit gondolnátok?

26/F

A párom csöndesebb lett velem mióta elmondtam neki.

Amit még tudni kell, hogy ez az első kapcsolatom

párom 22 éves.

2015. okt. 27. 08:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
79%
Hát rengeteg olyan választ fogsz kapni, hogy egy igazi felnőtt nőt ez nem zavarja és az a múlt és nem kell ezzel foglalkozni..Engem azonban baromira zavarna, azt hiszem azt is ki merem jelenteni, hogy nem tudnék járni valakivel aki már volt hivatásosnál..sajnálom
2015. okt. 27. 09:05
 2/17 A kérdező kommentje:
1* értékelem őszinteséged!
2015. okt. 27. 09:11
 3/17 anonim ***** válasza:
0%
Miért zavarna? Ettől nem vagy rosszabb ember.
2015. okt. 27. 09:14
 4/17 anonim ***** válasza:
85%
1. vagyok. Szerintem sem rossz ember ettől, egyszerűen csak nem az akire mondjuk nekem szükségem lenne. Vannak értékrendek, amibe bizonyos dolgok vagy beleférnek, vagy nem. Ugyanígy vagyok azzal is, hogy pl. olyan pasival sem tudnék járni aki drogozik, vagy aki nem dolgozik. Szóval vannak bizonyos elvei az embernek, és olyan társat keres magának, aki ezeknek megfelel. Ha az ember nem tartja magát az elvárásaihoz, akkor szokott rossz döntést hozni, és csak azért, hogy legyen valaki összejön olyannal, aki valójában nem is felel meg neki és vagy meg akarja változtatni, vagy egyszerűen csak boldogtalanul él a kapcsolatban. Na de a témához visszatérve, nekem rossz lenne arra gondolni, hogy a szerelmem, akihez én bújok éjszakánként előttem egy ki tudja milyen olcsó kis nőhöz bújt ráadásul pénzért..nem tudnám elfelejteni, valószínű mindig erre gondolnék, és csalódott lennék, ezáltal nem tudnék 100%-ban felnézni rá..nem tudom én ilyen vagyok, hátha a kérdező barátnője könnyebben megemészti..
2015. okt. 27. 09:23
 5/17 anonim ***** válasza:
84%

Engem nem zavarna, nekem nincsenek ilyen elvi megkötéseim a prostikkal kapcsolatban, amíg kapcsolaton kívül történt, addig részemről nem kerül hátrányos helyzetbe emiatt.

De kérdező, az, hogy az előzőt zavarná, és az, hogy engem meg nem zavarna, nem jelenti azt, hogy a te barátnőd bármelyikünkkel is egy véleményen van. Őt lehet, hogy zavarja, de nem annyira, hogy teljesen megszakítsa veled a kapcsolatot. Lehet, hogy időre van szüksége, hogy ezt feldolgozza, és utána minden szép és jó lesz. Nem tudjuk, mert feltételezem egyikünk sem a barátnőd. Szerintem a legtöbbre azzal mennél, ha megemlítenéd neki, hogy érzésed szerint mintha kicsit csendesebb lenne azóta, és megkérdeznéd, hogy esetleg összefüggésben van-e ezzel.

2015. okt. 27. 09:39
 6/17 anonim ***** válasza:
87%
Nekem csak annyi kikötésem lenne, hogy valahogy tudd igazolni, hogy nem szedtél össze valamit emiatt, amit továbbterjeszthetsz, és ez még azelőtt legyen tiszta, hogy intimebb együttlétre kerül a sor. Gondolom, te sem szívesen fertőződnél meg valami olyan bajjal, ami súlyos is lehet adott esetben.
2015. okt. 27. 09:54
 7/17 anonim ***** válasza:
56%

Ne mossuk már össze azt, hogy valaki drogozik, jelen időben, folyamatosan, vagy nem dolgozik, azzal, hogy két évvel ezelőtt egy alkalommal prostituáltnál volt. Míg az utóbbi az illető magánügye, addig az első kettő súlyosan kihat a kettőnk kapcsolatára.

Ez nagyjából az a kategória, amikor az urak írják, hogy nekik nem kéne olyan nő, aki nem szűz, mert nem tudná olyan vaginába dugni a péniszét (de szépen fejeztem ki magam :D), amiben már előtte más pénisz volt.

Ha cinikus akarok lenni, akkor azt mondom, levonhatod az egyetlen tanulságot, a következő pároddal ne legyél őszinte, és ne mondd el neki.

2015. okt. 27. 09:59
 8/17 anonim ***** válasza:
74%
Kedves 7-es, had legyen már mindenkinek az a véleménye, amit jónak gondol és ne az amit te jónak gondolsz. Ha nekem ez a véleményem akkor ez van. Nekem a drogozás is hasonló ahhoz, hogy ki tudja milyen nemi betegséget szedett össze, amiről mondjuk nem is tud az illető..Azt nem értem, hogy jön ide a szüzesség, attól még nem halt meg senki, hogy nem szűz lánnyal szexelt, de attól, hogy egy retkes prostival attól már igen.. De a fizikai részétől eltekintve is elítélendő számomra a k***ázás ugyanis nem igazán tudnék felnézni valakire aki ennyire lenézi magát, hogy csak akkor akar valaki vele lenni, ha fizet neki..Egyébként az értékelendő, hogy őszinte volt és elmondta, legalább nem hazudik.
2015. okt. 27. 10:03
 9/17 anonim ***** válasza:
50%

7 vagyok. Az a helyzet, hogy a ku*rvázástól is igen kevesen halnak meg. Egy prostituált, aki tudatosan űzi a tevékenységét, sokkal jobban vigyáz magára, mint a plázza vécékében szexelő 14 éves tini.

Ettől függetlenül neked meg van a jogod a véleményedhez, és pont arra akartam rávilágítani, hogy ez a vélemény legalább annyira az előítéleteken alapszik, mint a másik. Nem dughatja be az, aki már bedugta egy prostiéba = nem dugom be abba, amibe már más bedugta előttem.

Igen, az őszinteség értékelendő, de pont az ilyen hozzáállás dolgozik az őszinteség ellen, és kényszeríti bele az embereket a hazudozásba.

2015. okt. 27. 10:12
 10/17 anonim ***** válasza:
73%
Akkor nekem kellene azt hazudnom, hogy nem is zavar ?:)) Mindenki legyen őszinte a másik pedig eldönti, hogy így kell-e neki vagy sem. Ez nem csak erre a témára vonatkozik, hanem az élet minden területére..ezért kell KERESNI azt aki megfelelő számodra, nem pedig leragadni az elsőnél csak mert nincs jobb. Ha megfelelő úgy is, hogy kzott akkor nincs miről beszélni, ha nem megfelelő akkor tovább kell lépni..
2015. okt. 27. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!