Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Ha frissen össze jöttök egy fiúval/férfivel . Többi lent?
Elkezdtek a kapcsolat elején többet megtudni egymásról ami már személyesebb/intimebb és kiderülne, hogy a párotok örömlánnyal vesztette el 2 éve, mert nem jött neki össze, akkor mit gondolnátok róla? Megtorpannátok?
Mit gondolnátok?
26/F
A párom csöndesebb lett velem mióta elmondtam neki.
Amit még tudni kell, hogy ez az első kapcsolatom
párom 22 éves.
# 7 Időpont ma 09:59 - HPV, HIV, ez csak kettő, ami elsősorban nemi úton terjed (de másképp is), viszont nem feltétlenül véd ellene a gumi, erre oda kell figyelni, önmagad miatt is. Én egy felelősségteljes felnőtt embertől elvárom, hogy ha már könnyed kalandokba (akár fizetősbe) belemegy, legalább a saját egészségére legyen igényes, és előzze meg a bajt, ha meg esetleg magát nem tudta megóvni, másokat óvjon meg, hogy ne terjessze tovább, vagyis a minimum, hogy nézesse meg magát, és legyen őszinte erre vonatkozólag, ha kapcsolatot akar.
Én tudomásul veszem, hogy a férfiaknak általában jobban viszket a nadrágjuk, és kevésbé türelmesek, de ha már így van, tisztelje meg a partnerét azzal, hogy biztosítja arról, hogy nem fertőzi meg az egykori kalandozásai miatt. :-)
Nem akármilyen prostinál voltam.
Egészségügyi kis könyve volt, amit meg is tekintettem.
Úgy voltam vele, hogy nem fekszem le akárkivel. Inkább igényes nőt kerestem. Egy 20-asba került, de tudom, hogy nem lehet bajom tőle.
Vágytam rá, hogy túl legyek rajta. Ha komoly kapcsolatom lesz, ne a páromnál bénázzak mint aki még nem látott nőt személyesen "testközelből".
Mert azok a tinik, akik a diszkó mögött a fal mellett bedrogozva, vagy a nyilvános vécékben dugnak, azok feltétlen megtisztelik a későbbi partnereiket azzal, hogy biztosítják őket a fertőzésmentességről...
Álszentség és képmutatás. Pffff
Őszintén, egyiken sem tudjuk mi van a barátnőd fejében, főleg az után, hogy kitárulkoztál neki ilyen szinten. Nem azt mondom, hogy most aztán elkúrtad az egészet, de lehet nem kellett volna ennyire kitárulkoznod még.
Van amelyik nő élből elutasítja, talán még le is nézi az ilyen pasikat, van akiket nem zavar a dolog. Lehet barátnőd az első kategóriába tartozik, viszont még küzd magában a gondolattal, hogy elfogadja a dolgot, mert elképzelhető, hogy lát benned valamit, ami miatt nem akar otthagyni csak azért, mert először örömlánnyal voltál.
Nem örülnék neki. De miért volt olyan fontos, hogy ezt elmondd? Úgy értem, nem ez fogja romba dönteni a kapcsolatot, nincs jelentősége. Ergo ha elmondod, kiábrándító, ha meg nem mondod el, akkor nem vagy hazug vagy ilyesmi.
19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!