Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy ilyen lány mennyire pattintható le könnyen a pasijáról?
Azt hittem már lefeküdtél...
Mivel ez egy "melós szerelem",és naponta látod a lányt, láthatod nem lehet igazán boldog a pasija mellett,meg a szinte kitörő jószándékod is érezni,hogy te mindent megtudnál adni ennek a lánynak,ezért segítek! :)
Az lenne a jótanácsom számodra,holnap vagy holnapután mond meg a lánynak,mennyire odavagy érte,kerek-perec dörgöld az orra alá, hagyja el azt a "szerencsétlent" érted!
Előtte írd le,mit mondasz,én a helyedben le is írnám,és hát...khm...ez saját perverzió, de szerintem tükör előtt próbáld el!
Én így szoktam.
Mégis szurkolok neked,sok sikert! :)
Ha nem lenne kamu kérdés mondanàm legyél a közelébe és vàrd meg ha szétmennek szabad a pàlya és nem okol majd téged hogy te tettél be nekik..ha meg nem mennek szét akkor meg neked szar ha mindig talàlkozol bele..
Üdv
Csinàld okosan legyen a b c d terved..bolt os itt ilyesmi felhasznàlo :)
Àlnéven chetelt a kiszemwlt csajjal majd a pasijàra àllitott egy bomba nőt..a pasijàt a himbilimbi irànyitotta a csaj egyedül maradt "gyàszolt"igy szabad lett a pàlya..persze abcd felhasznàlo nem merte bevallani neki hogy köze volt mindenhez.màshogy is lehetett volna de a johiremen nem eshet csorba zenével magyaràzta ki hogy nem akarta hogy baja essen a csajnak..
Üdv
Ez a d terv volt..a c az lett volna a csajra is àllitott egy pasit ..otthon ha bevallotta volna a sràca agyonverte volna és mehetett volna a börtönbe..
Abcd elég nagy tervező..sokmindenki sérül..de skizok nincsenek
Kipufogofüstöt a műhelybe :D
Amugy igaz történet vagy nem életszagu??
Mit mondjak?
Életszagú vagy nem,én már semmin nem lepődök meg.
Ha ez igaz,ahhoz elég vastag bőrnek kell lennie az arcon.
Ráoltani a nőre egy palit,hogy aztán elhagyja a barátját,majd játszani a vígasznyújtó megmentőt, nekem ez sok.
Azonnal keresek egy működő autómobilt,köszi a tippet :D
*fordítva,mármint a palijára uszítani egy bomba nőt...
Korán van már,és még sehol a jól megérdemelt gázom :D
egy jó kívánság, ha sikerül elhódítanod, remélem talál nálad szintén jobbat aki elhódítja tőled és akkor majd megtudod mit érzett a másik srác :)
22F
Hát a lány nem tűnik hűséges típusnak elmondásod alapján...Te sem vagy az,ha más pasitól el akarod hódítani :D
Döntsd el, hogy megdöngetni akarod,vagy esetleg komolyabbat tőle. Szerintem csak az utolsónak van értelme!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!