Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez meg mi? Szex vagy szerelem? Férfiak gondolatait várom elsősorban.
Figyelt kérdés
Van egy férfi az életemben, immáron 11 hónapja. Amikor megismerkedtünk minden nagyon szépen alakult, de ő tipikusan az az ember, akinek nagy a szabadság igénye. Félre ne értsetek, nem akartam magamhoz láncolni, de ahogy teltek a hónapok, bántott, hogy nekem jut 2-3 nap az életéből, a többit meg általában a barátaival tölti ( aminek többsége lány ), vagy csak úgy önmagával. Persze, sokat is kell tanulnia, mert orvos és most diplomázik. Amikor együtt voltunk, az mindig nagyon jó volt, nem korlátozódott le csak szexre, sokat mentünk ki is, volt tartalma az együtt léteinknek. De sajnos sok konfliktus is volt, mert volt olyan, hogy távol voltunk egymástól, és nem válaszolt az üzenetemre, csak másnap. Mind emellett amikor együtt voltunk, az nagyon különleges volt, és belsőséges. Aztán 5 hónap után közölte velem, nagyon szeret, de nem szerelemmel, iszonyat vonzódik hozzám, és megnyugtatom, ha vele vagyok. De nem akar párkapcsolatot. Ami a vicc, minden ugyanígy folytatódott tovább. Ugyanúgy kézen fogva mentünk az utcán, kijártunk, a barátai tudnak rólam, de van, hogy le sem tojja a fejem. Aztán utána egy hónapig nem találkoztunk ( más országban voltunk ), de akkor majd mindennap beszéltünk. Most, hogy haza jött, és mielőtt találkoztunk, azt írta semmit nem érez. De találkozzunk, mert kíváncsi rám. Találkoztunk, egyből a nyakamba borult, hogy mennyire hiányoztam neki. Sokat beszélgettünk, majd közölte főzött nekem vacsorát, meg maradjak ott. Nem maradtam. De már szorgalmazta a következő találkozást. Megkérdeztem, ekkor ez most mi? Mit akar tőlem, de ugyanezt mondta, mint amikor szakítottunk. Mondtam neki ( persze nem gondoltam komolyan ), oké, ha ez így legyen csak szex kapcsolat, jövök, szexelünk megyek, ez mellett azzal és akkor találkozol, akivel akarsz. Nincs találkozás, ott alvás, filmezés, beszélgetés. Erre elszomorodott, hogy ő nem tudná ezt csinálni, hogy mi csak is kizárólag szexelünk. Mert velem akar aludni, meg beszélgetni, meg elmenni vacsorázni, programokat csinálni. És, hogy ő csak velem akar lefeküdni. Csak szeretném, ha valaki adna valami logikus magyarázatot nekem erre. Mert én ilyet még nem láttam.2015. okt. 26. 13:39
1/5 anonim válasza:
téged megtart hogy legyen kivel szexelnie de közben azért nézelődni akar szabadon és ha esetleg valakibe belezúg majd téged hanyagol. ennyi. mit nem lehet ezen érteni?
2/5 anonim válasza:
Szerintem kenyelmes parkapcsolati felfogasa van. Te csak a sokadik vagy az eleteben, nem akar az elso helyre tenni teged, de nagyon jo neki, hogy ott vagy vele egy hetbol par napra. Elkotelezodest ne varj tole mert tenyleg nem szerelmes, csak mar kotodik hozzad egy picit.
3/5 A kérdező kommentje:
Igazatok van...Lehet az én világnézetemmel van baj, de szeretem a dolgokat ennél jobban leegyszerűsíteni.Vagy legyünk párkapcsolatban, vagy sehogy. De ennél még a szex kapcsolat is jobb, hogy érzelmek nélkül össze fekszel valakivel. Nem az, hogy veszek neked fogkefét, meg törülközőt a lakásomba, meg megleplek ajándékkal, meg menjünk el a legjobb barátom szülinapjára,utazzunk el,féltékeny vagyok, ha más férfi rád néz, utána meg semmi..(mert ezek is benne voltak részéről). Részemről ez holnap le lesz zárva. Csak szomorú vagyok. :(
2015. okt. 26. 14:47
4/5 anonim válasza:
Ez szerintem sem fog igy menni. Mert te tobb intimitast es ragaszkodast szeretnel, o meg tobb fuggetlenseget.
5/5 anonim válasza:
Ezt csak Te tudhatod, hogy mi! Kell-e neked, vagy kilépnél!Ne félj kilépni ha megfordult már a fejedben!
Nem túl felhőtlen ez a dolog!
Kihasznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!