Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok elsősorban! Ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok elsősorban! Ti mit szóltok hozzá? (Velem ezt csinálta egy fiú)

Figyelt kérdés

Ha egy fiú és köztetek,van egyfajta kölcsönös szimpátia.

Aztán egyszer érdekes dolog történik, a fiú megígér nektek valamit,pontosabban azt mondja,h van egy meglepetése a számotokra.(de azt nem,h mi az)

Eltelik egy hét,és találkoztok,de úgy tűnik,mintha el is felejtette volna. Eltelik még egy hét,és egyáltalán nem úgy tűnik,mintha bármit is ígért volna. Mintha egy simlis alak lenne,akinek nem lehet bízni a szavában.

Eltelik a 3dik hét,és már teljesen feladtátok a reményt,h lesz valami,és csak telik múlik az idő tovább...

Aztán egyszer csak megcsörren a telefon,és ő az,ő hív.

Felveszitek,és boldogan közli veletek,h most már megmutatja,mi az a meglepetés.

Kiderült,hogy azt már régóta azzal a tudattal él,hogy rákos,és éppen akkor tudta meg,h jó indulatú a daganat,és nincs életveszélyben. És nagyon örült,pusztán hogy él. Elvitt sétálni a kedvenc helyére,és ott beszélgettünk kettesben. Elárulta,h ez a meglepetés,h ezt a helyet megmutatta nekem. És korábban csak azért nem szólt,mert azt hitte,halálos beteg,és nem akart engem ezzel terhelni...

2012. jún. 18. 10:09
 1/9 anonim ***** válasza:

Szép. Elvitt a Paragonyba. :-)

(Stephen King: Lisey története)

2012. jún. 18. 10:14
 2/9 anonim ***** válasza:

Bocs, nem lány vagyok, csak megfogott a párhuzam. :-)

39F

2012. jún. 18. 10:15
 3/9 anonim ***** válasza:

most ezt miért kellett kiírni ide ?

én vagyok az a Fiú !!!

ez nem tartozik senki másra csak ránk nem ?

2012. jún. 18. 10:18
 4/9 anonim ***** válasza:
háháá szarügy ;)
2012. jún. 18. 11:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Szar ügy, már ha nem csak szivatás.
2012. jún. 18. 12:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Ugyan miért szar? Hiszen nincs már semmi baja,és jó volt vele kettesben lenni,én megcsókoltam,és örült neki. Csak kicsit furcsán jöttünk össze...:)
2012. jún. 18. 12:51
 7/9 anonim ***** válasza:

most itt mindent elmondasz ? hát igen elég furcsa volt.

de ezt inkább 2-ben kellene megbeszélnünk nem gondolod ?

2012. jún. 18. 13:40
 8/9 anonim ***** válasza:
hat eleg...erdekes dolog
2012. jún. 18. 13:55
 9/9 anonim ***** válasza:
oké,most egyetétek meg minden,deh ebben a kérdésben mi volt a kérdés??? mert lécci magyarázza már el valaki O.o
2012. jún. 20. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!