Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek milyen lehet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen lehet egy arab fiú? Magyarországon nőtt fel, normálisan öltözködik mint mi, de úgyértem, valamibe kiütközhet szerelembe hogy arab? Többi lennt! 19l

Figyelt kérdés
Udvarol nekem pár hónapja a fiú, annyira édes, kedves , segítőkész , kezd levenni a labamról a viselkedésével, nekem tetszik hogy mas a származása valamiért ezáltal nekem különleges és vonzó. Csakhát érdekelne a véleményetek, ti mit gondoltok párkapcsolat terén ha mgtetszene nektek egy arab lány/fiú? Érdekelne hogy mit mondanak mások rólatok? normális válaszokat légyszi

2015. okt. 15. 12:00
1 2 3 4 5 6
 51/56 A kérdező kommentje:
szerintem paranoiások vagytok és a tvből szűritek le a híreket, nem egy tevén lovagló lepedősről van szó, hanem egy fiatal srácról akit ismerek is és tudom milyen de aa nem is mondom tovább felesleges
2015. nov. 5. 11:44
 52/56 anonim ***** válasza:

tudjuk a TE fiud maga a tokely semmi koze a muszlim vilaghoz igazi lovag blabla

sajnos tobb evtizerde elek nyugat eu nagyvarosban

kutyabol nem lesz szalonna ebben az esetben pulykavirsli

probald csak meg megeszi a szalonnat?

nem ? akkor tartja a muszlim torvenyeket es a nokkel is ugy banik

2015. nov. 5. 17:17
 53/56 A kérdező kommentje:
milyen muszlim ne idegesís már fel! igen tökéletes :D nem tökéletes mindenkinek vannak hibái, de zárjuk le a témát mert értelmetlen a hülyeségeiteket fujjátok, nem minden ember egyforma, cigány, magyar közt is vannak elvetemültek ez emberfüggő
2015. nov. 5. 20:50
 54/56 anonim ***** válasza:
Kérdező, akkor egy ártatlan kérdés? Mi a túrónak tetted fel ezt a kérdést, ha meg voltál győződve róla, hogy a srác egy szent? Önigazolásnak? A kérdésedre korrekt, valós tapasztalatokból (nekem számos muszlim ismerősöm van) adódó véleményekre, meglehetősen primitíven irkáltál, mondjuk nem csodálom. Naiv kislány vagy még, aki sem az emberekről, sem az arabokról sem a muszlimokról nem tud semmit, csak agyatlanul nyomja a libsi rizsát és nem lát a rózsaszín ködtől.
2015. nov. 5. 22:51
 55/56 A kérdező kommentje:

hát mikor feltettem a kérdést nem ilyen agyzsibbasztó válaszokra gondoltam.. hanem mittudomén mondjuk jobban féltékenyebbek vagy ilyesmik

kit érdekel már megint ez a muszlim, őt nem is érdekli a vallás meg ilyen szokások se alapból

2015. nov. 6. 00:38
 56/56 Kései Sirató ***** válasza:
Majd ha megcsal, nem titkolja, náluk a 4 feleség alap. Majd elmondja, hogy attól még te vagy az életében az egyik nő.. Figyeld csak meg!
2015. nov. 6. 08:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!