Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen lehet egy arab fiú? Magyarországon nőtt fel, normálisan öltözködik mint mi, de úgyértem, valamibe kiütközhet szerelembe hogy arab? Többi lennt! 19l
nem muszlim!
miért végezném az út szélén? annyi idős mint én, és korábban láttam facebookon hogy voltak barátnői is, csak kár hogy ennyi előítélet van mert "más"
Személy szerint embernek sem tartanálak, miután hozzád ért egy ilyen (vagy bármilyen nem-fehér) állat.
A férfiak döntő többsége pedig bottal sem nyúlna hozzád, és a kutyának se kellenél utána, ha valamiért nem jönne össze a sírig tartó szerelem az arab telivéreddel. :)
Hányingerem van tőled.
mert mindenki általánosít azért elle kezek
utolsó, te nem egy bunko rasszista vagy? nekem meg tőled van hànyingerem h ilyen felszines vagy! te biztos szűz vagy még, és senki se egy koszos csunya arabrol beszel, tiszta ápolt, ugyanolyan mint mondjuk én vagy te. szarmazas a kulonbseg meg a szin hogy kreol
De, egy bunkó rasszista vagyok. És büszke vagyok rá, amiért nem járulok hozzá a fehér rassz kiirtásához. Veled ellentétben.
Mesélj már, mitől lenne olyan, mint te? :) Vagy ha olyan, mint te (vagy én, lol!), akkor miért írod, hogy arab? Mégsem olyan, mint te?
Vagy valahol a torz világképed mögött, az elnyomott kis tudatalattid mégis csak sejti, hogy gusztustalan és beteges dolog ilyet csinálni? Véletlen nem pont ez az érzés vezérelt, mikor kiírtad ezt a kérdést? :)
Szegény, szegény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!