Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen lehet egy arab fiú? Magyarországon nőtt fel, normálisan öltözködik mint mi, de úgyértem, valamibe kiütközhet szerelembe hogy arab? Többi lennt! 19l
Szia!
Egyszer nekem udvarolt egy arab. Oszinten szolva mai napig fogalmam sincs rola hogy pontosan milyen vallasu volt mert hat az apja sejk volt asszem meg egy arab orszagban el es szuletett de unnepeli a karacsonyt... Na mindegy nem ez a lenyeg
Szoval tenyleg tanult, okos, 3 nyelven beszel, kulsore cuki es magas. Olyan alompasiszeruseg. Cseteles kozben jol ereztuk magunkat es sok kozos temank volt de mivel akkor meg 4gyel fiatalabb voltam nalad ezert AZ a tema nalam meg nem gyerebe volt. Es aztan a kesves megerto aranyos srac hirtelen egy zsarolo kis disznova atalakult. Nagyon megbantott. Fel evbe telt mire kihevertem, a kozos emlekek, keso eszakaig tarto chateles stb...
Azota vigyazok a kulfoldiekkel es a magyarokkal is egyarant. Minden ember egyforma. A vallas es szarmazas sem kulonboztet meg minket. A gondolkodasunk, viselkedesunk es donteseink kulonboztetnek meg egymastol.
Nekunk a gondolkodasunk mas volt. Neki inkabb (16 evesen!!) szexkapcsolat kellett, nekem meg nem...
En csak annyit tudok ehhez hozzafuzni hogy vigyazz. En nem szolom le hogy te mit akarsz.
De en a helyedben adnek neki egy eselyt. Lehet kesobb banni fogod hogy nem tetted meg.
Utolso:nem is taliztatok igaz? mikkel bántott meg utana? feltekenykedett?
hat en ismerem,de mint barat , csak kezdek ra mas szemmel nezni, ha meg akarna bántani erős vagyok elkuldom..ba:D
Nekem voltak Magyarországon nevelkedett arab és külföldön nevelkedett arab ismerőseim is az egyetemen.
Részemről nagyon nem ajánlom őket. Első benyomásra nagyon közvetlen kedves emberek, de ha jobban megismered őket kiderül, hogy sokuk meglehetősen visszataszító személyiség. Amit tudni kell róluk, hogy a világ legnagyobb szájhősei, őszinteséget és szerénységet ne várj tőlük. Egy arab férfi úgy állítja be magát, mint a világ császárát, te pedig az ő imádott császárnéjaként szerepelsz. De ha kicsit megkapargatod a felszínt kiderül, hogy az egész egy hatalmas kamu... kedvencem az volt, amikor kedves ismerősöm már mint lassan végzős orvos feszített facebookon és előadta, hogy ő mekkora géniusz és fogadta a gratulációkat, mikor már X évet csúszott, és a kirúgás szélén állt. Igazából iszonyatosan jól tudnak dumálni és nagyon el tudják adni magukat, de nincs mögötte tartalom, tényleg szájhősök. A nőkkel is ilyenek, készülj fel a többség a csillagokat lehazudná az égről, csak azért, hogy a lábaid közé kerülhessen.
Ami még probléma az a muszlim vallás, amit ők a világ legtoleránsabb vallásaként fognak definiálni... ja elméletben lehet, hogy az, de aki kicsit is nyitott szemmel jár láthatja, hogy az iszlám pont olyan kétszínű, mint az emberek, akik hisznek benne, és ne felejtsük el a XXI. században (!) Allah nevében embereket égettek meg és fejeztek le...
Ami meg azt illeti valóban negatívum, ha ez után a srác után magyar sráccal akarsz randizni. Számomra ez egy szegénységi bizonyítvány, hiszen elcsábulsz az egzotikumnak, meg a tipikus szájhős kamu dumának. Nekem mondjuk egy nő sem kellene egy arab férfi után, mert teljesen más az értékrendünk.
25F
#32-es vagyok.
Persze talalkoztunk. Egy buliban ismerkedtunk meg. Sok idot toltottunk egyutt de abban igaza van a #36-os valaszolonak hogy a kedvessege csak alca volt. Csak a szexre kellettem volna neki es mikor ezt visszautasitottam akkor erzelmileg megzsarolt es beallitotta ugy a szitut hogy o tunjon az artatlan aldozatnak en meg legyek a szornyeteg aki nem fekudt le vele 15 evesen...
De hogyha ez nem mentem volna el abba a buliba akkor lehet nem igy tortent volna, de orulok hogy elmentem mert akkor azt eletem vegeig bantam volna.
Lehet van igaz abba amit irtok,
de akit en ismerek meg akirol en beszelek ponthogy nem szájhős,hanem cselekszik
peldaul nem kimondja h mennyire kedvel hanem apro gesztusokkal adja a tudtomra
es en eddig semmi rosszat nem vettem
észre pedig ismerem 1.5éve
azmeg hogy elcsábultam azegzotikumnak
miert lenne gáz? szerintem ebbe semmi ciki nincs, nem a multba vagyunk hogy a királylány csak a kirallyal allhat ossze.. en megprobalom vele, de ha 1ev utan semmi ilyesmit nem tapasztalok kinevetek mindenkit:D vagy aztmondom h igaza volt par embernek:)
Tulajdonképpen mi értelme van a kérdésednek, ha BÁRMIT ír neked AKÁRKI, a te szerelmed "pont nem olyan", és "nem úgy ismered"?
Pontosan tudod, hogy mi ezzel az egésszel a baj. Ezért írtad ki a kérdést. Csak elnyomod magadban, mert meg akarsz felelni az eltorzult "első személyiségednek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!