Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek milyen lehet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen lehet egy arab fiú? Magyarországon nőtt fel, normálisan öltözködik mint mi, de úgyértem, valamibe kiütközhet szerelembe hogy arab? Többi lennt! 19l

Figyelt kérdés
Udvarol nekem pár hónapja a fiú, annyira édes, kedves , segítőkész , kezd levenni a labamról a viselkedésével, nekem tetszik hogy mas a származása valamiért ezáltal nekem különleges és vonzó. Csakhát érdekelne a véleményetek, ti mit gondoltok párkapcsolat terén ha mgtetszene nektek egy arab lány/fiú? Érdekelne hogy mit mondanak mások rólatok? normális válaszokat légyszi

2015. okt. 15. 12:00
1 2 3 4 5 6
 21/56 Kései Sirató ***** válasza:
16%
És mire nevelték? attól, hogy itt nőtt fel, még arab szülők nevelték, ők szerinted mire nevelhették? Arra, hogy egyenjogúak a nők a férfiakkal? Kétlem. AZ Arabok a nőket tárgyként kezelik, nagyon megbánod, ha összejössz vele, nem fog tisztelni, csak kihasználni akar.
2015. okt. 15. 13:37
 22/56 anonim ***** válasza:
52%
Keves Kései Sirató! Te tisztában vagy azzal, hogy a muszlim és az arab NEM ugyanaz?
2015. okt. 15. 13:53
 23/56 anonim ***** válasza:
34%

"AZ Arabok a nőket tárgyként kezelik"

Baromsag.

2015. okt. 15. 13:59
 24/56 anonim ***** válasza:
70%

A nagyon idegen kultúrából jött ember soha nem lesz olyan, mint Te! Egy ismerősöm férje, még a gyerekeit is elrabolta, nagy viszontagságok árán sikerült visszakapnia a gyerekeit!

(elváltak) Az idegen kultúrák gondolatvilágába soha nem láthatsz bele! Gondolj bele, hogy a szomszéd akit "ismersz" egyszer csak felnégyeli az asszonyt, az anyóst (na jó erre csak tapsolni tudok!) /vicc/

Róluk még kevesebbet tudhatsz! Tényleg egy kecskével lehetsz egyenrangú. Olyan mint a török, a magyar asszonyok tucatjait kefélték meg még most is amikor az asszonyok jártak törökbe bizniszelni!

Mert olyan benyalisok! És a magyar, európai férfiak legtöbbjétől ezt nem kapják meg a nők!

De ez nem jelenti azt hogy nem csak lyukak vagytok nekik!

És valószínűleg vannak közöttük is kivételek!

Kisérletezz bátran!

2015. okt. 15. 14:01
 25/56 anonim ***** válasza:
40%
Úristen a sok tizenhat éves művelt hülyegyerek.. Azt se tudjátok miről beszéltek, az arab és a muszlim NEM ugyanaz. Ez olyan, mintha azt akarnátok megmagyarázni, hogy az összes magyar jehova tanúja és ha hozzámégy egyhez, akkor többé nem lesz karácsonyod és a szabadidődet azzal kell majd eltöltened, hogy hittérítesz, hogy biztosítsd a helyed a túlvilágon.
2015. okt. 15. 14:10
 26/56 A kérdező kommentje:

Édes Istenem vgre normális válaszokat kaptam:D

13:02 rá épp ezaz hogy a magyar kultúrkör van hatással, ha nem lenne külsőre arab kinzete, beszélgetés/cselekvés alapján simán magyarnak hinném! Csak magyar barátai vannak, őket még régebbről ismerem, és eddig eszembe se jutott másképp nézni rá mert más a származása, csak amint udvarolni kezdett nyilván elgondolkoztam ezen, hogy kinek mi lehet a vélemnye.

Barátnőit meg ahogy elnéztem.. hosszú kapcsolatai voltak, és egyiket se nézte cselédnek mint ahogy állítjátok, és amíg nem érdekelt ő, régebben kérdeztem tőle h megcsalta bármelyik nőjét is? mondta hogy soha.

Miaz hogy mire nevelték a szülei? ne legyél már ilyen rosszindulatú, arra hogy jól bánjon a lányokkal, mivel nem lepedőbe járó vallási mániásak a szülei hanem civilizált emberek:D

2015. okt. 15. 14:13
 27/56 A kérdező kommentje:

Előző: szerintem magadnak mondtál most ellent, azzal hogy a "szomszédot se ismered és lehet feldarabolta a feleségét" ennyi erővel ne bízz meg senkiben és ne legyen barátod se se csajod mert kitudja milyen lehet belsőleg ha megismered.

arra a kérdésre h miértnem magyart választok? ez valami előírás? ha jólérzem magam ezzel a fiúval és tetszenek a belső értékei akkor mondjam azt, h ááá nekem magyar kell bocs! ezt tese gondoltad komolyan szerintem:D

2015. okt. 15. 14:17
 28/56 anonim ***** válasza:
52%

..aztan egy szep napon nem talalja a helyet a rasszista magyarorszagon es muszlima lesz es hazakoltozik te meg mesz vele.. es attol kezdve banod hogy megszulettel

Kulfoldon elek es figyelmeztetlek ez a tortenet evi tobb ezer eu holgyel tortenik meg

keress egy okos kedves rendes magyar kereszteny fiut valo hozzad nem egy mas kulturaju ferfi.

2015. okt. 15. 14:26
 29/56 anonim ***** válasza:
58%

"keress egy okos kedves rendes magyar kereszteny fiut"

Jaja, mint peldaul a vak komondoros fideszes!

2015. okt. 15. 14:37
 30/56 anonim ***** válasza:
47%

"aztan egy szep napon nem talalja a helyet a rasszista magyarorszagon es muszlima lesz es hazakoltozik te meg mesz vele.. "

Te mi a szent istent nem értesz azon, hogy nem muszlim? Muszlima különben is csak nő lehet. Arab is lehet keresztény vagy zsidó, vagy vodoo hívő vagy ateista! Ugyanúgy, mint bármelyik, nemzeti, etnikai csoport! Az arab a területet és többnyire a nyelvet jelenti, nem a vallást! Összesen 300 millió arab van és 1.5 milliárd muszlim! Nem az arabok a muszlimok, pl. szíria is egy arab államnak számít, de a lakosság 10%-a keresztény. (érdekes nem a keresztények az európát elözönlő menekültek egyébként, holott őket üldözi az IÁ leginkább, de ez más kérdés) A muszlimok lehetnek arabok, de amúgy többségében nem azok, az arabok lehetnek muszlimok. De a kettő nem feltétlenül fedi egymást.

Egy magyarországon felnövő NEM muszlim gyökerekkel rendelkező külföldi származású emberről van szó. A baj leginkább azzal szokott lenni, ha az illető muszlim, mert ott mások az alapok, más az értékrend és nem azzal van a baj, hogy ő épp merről jött. Basszus egy latin-amerikai katolikussal is vannak kulturális különbségek, mégse ijed meg senki, hogy jaj elad, meg agyon ver, mert egyszerűen nevetséges. Itt se egy muszlimról van szó, ugyanaz, mint bármelyik külföldi származású illető.

2015. okt. 15. 14:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!