Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek milyen lehet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen lehet egy arab fiú? Magyarországon nőtt fel, normálisan öltözködik mint mi, de úgyértem, valamibe kiütközhet szerelembe hogy arab? Többi lennt! 19l

Figyelt kérdés
Udvarol nekem pár hónapja a fiú, annyira édes, kedves , segítőkész , kezd levenni a labamról a viselkedésével, nekem tetszik hogy mas a származása valamiért ezáltal nekem különleges és vonzó. Csakhát érdekelne a véleményetek, ti mit gondoltok párkapcsolat terén ha mgtetszene nektek egy arab lány/fiú? Érdekelne hogy mit mondanak mások rólatok? normális válaszokat légyszi

2015. okt. 15. 12:00
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
74%
Halvány lila gőzöd sincs, hogy az én előítéletem igaz-e rá, egyrészt, mert már a kérdés feltevése előtt eldöntötted, hogy csak a pozitív véleményt veszed figyelembe másodszor pedig azért, mert egy alattomos sunyi arab nem mutatja ki a foga fehérjét. Szájhősök és megtévesztők. Persze a saját hibádból is tanulhatsz, én szóltam. Arabtól jót ne várj.
2015. okt. 16. 00:10
 42/56 anonim ***** válasza:

"Tulajdonképpen mi értelme van a kérdésednek, ha BÁRMIT ír neked AKÁRKI, a te szerelmed "pont nem olyan", és "nem úgy ismered"? "

Tulajdonképpen mi értelme van azoknak a válaszoknak, amik arról szólnak, hogy a muszlimok milyen szörnyű népség, mikor a kérdező leírta, hogy ez a fiú NEM MUSZ-LIM. ÉRTEM? NEM MUSZ-LIM.

2015. okt. 16. 00:59
 43/56 anonim ***** válasza:

Írtuk, hogy "probléma" lehet abból, hogy muszlim.

Erre írtátok, hogy nem minden arab muszlim (habár ők a nem-muszlimokat nem tekintik arabnak, vagy embernek, ha már ez szóba került, nvm). Oké.

Mikor az arab származásával van kifogásolni valónk, akkor még mindig ezt a muszlim szarságot lökitek. Ezek szerint mégis minden ARAB muszlim (és *szinte* minden muszlim arab)?

Ti sem tudjátok, miről beszéltek, kedves agyhalott liberalisták, igaz?

2015. okt. 16. 11:26
 44/56 anonim ***** válasza:
41%

Mennyi rasszista van :D

Ha Magyarországon nőt fel nem hiszem h lenne külömbség. Attól h arab még ugyan úgy szerethet.

Hitler a zidókat és a cigányokat ölte, ő rasszista volt.

Én a rasszistákat ölném, minek utálják egymást az emberek?

2015. okt. 16. 16:07
 45/56 anonim ***** válasza:
60%

Teljesen más a kultúra; a feminista hülyeségeket jó eséllyel elfelejtheted. A férfi az úr, te másodlagos vagy/leszel.

Egyébként nem értem: felteszel egy kérdést, és aki neked nem megfelelő választ ad, az rögtön kirekesztő, rasszista? Akkor miért tetted fel a kérdés, ha megváltoztathatatlan prekoncepcióid vannak? Nem értem.

Mielőtt még én is gonosz rasszista lennék, elmondom, hogy beszélek arabul, és vannak arab barátaim. És nem, egy európai nőnek sem ajánlom, hogy arab barátja legyen.

2015. okt. 16. 23:34
 46/56 A kérdező kommentje:

utolso előtti: csokollak igazad van:D

utolso: mert tenyleg rasszistakent valaszoltak akiknek lenyegtelen a kerdes

csak az arab szora fokuszaltak

en ismerem joideje semmi negativat

vagy agresszivat nem talasztaltam

2015. okt. 17. 11:31
 47/56 Kései Sirató ***** válasza:
MIért írtad ki a kérdést, ha senki véleményére nem vagy kiváncsi?
2015. okt. 21. 11:20
 48/56 A kérdező kommentje:
azóta együttvagyunk és semmi rosszat nem tapasztaltam benne mint amiket írkáltatok:D namindegy
2015. nov. 5. 00:00
 49/56 anonim ***** válasza:
Majd meglatod...csak ido kerdese
2015. nov. 5. 08:22
 50/56 Kései Sirató ***** válasza:
Na majd kibújik a szög a zsákból, csak nehogy késő bánat legyen!
2015. nov. 5. 11:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!