Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen lehet egy arab fiú? Magyarországon nőtt fel, normálisan öltözködik mint mi, de úgyértem, valamibe kiütközhet szerelembe hogy arab? Többi lennt! 19l
"Tulajdonképpen mi értelme van a kérdésednek, ha BÁRMIT ír neked AKÁRKI, a te szerelmed "pont nem olyan", és "nem úgy ismered"? "
Tulajdonképpen mi értelme van azoknak a válaszoknak, amik arról szólnak, hogy a muszlimok milyen szörnyű népség, mikor a kérdező leírta, hogy ez a fiú NEM MUSZ-LIM. ÉRTEM? NEM MUSZ-LIM.
Írtuk, hogy "probléma" lehet abból, hogy muszlim.
Erre írtátok, hogy nem minden arab muszlim (habár ők a nem-muszlimokat nem tekintik arabnak, vagy embernek, ha már ez szóba került, nvm). Oké.
Mikor az arab származásával van kifogásolni valónk, akkor még mindig ezt a muszlim szarságot lökitek. Ezek szerint mégis minden ARAB muszlim (és *szinte* minden muszlim arab)?
Ti sem tudjátok, miről beszéltek, kedves agyhalott liberalisták, igaz?
Mennyi rasszista van :D
Ha Magyarországon nőt fel nem hiszem h lenne külömbség. Attól h arab még ugyan úgy szerethet.
Hitler a zidókat és a cigányokat ölte, ő rasszista volt.
Én a rasszistákat ölném, minek utálják egymást az emberek?
Teljesen más a kultúra; a feminista hülyeségeket jó eséllyel elfelejtheted. A férfi az úr, te másodlagos vagy/leszel.
Egyébként nem értem: felteszel egy kérdést, és aki neked nem megfelelő választ ad, az rögtön kirekesztő, rasszista? Akkor miért tetted fel a kérdés, ha megváltoztathatatlan prekoncepcióid vannak? Nem értem.
Mielőtt még én is gonosz rasszista lennék, elmondom, hogy beszélek arabul, és vannak arab barátaim. És nem, egy európai nőnek sem ajánlom, hogy arab barátja legyen.
utolso előtti: csokollak igazad van:D
utolso: mert tenyleg rasszistakent valaszoltak akiknek lenyegtelen a kerdes
csak az arab szora fokuszaltak
en ismerem joideje semmi negativat
vagy agresszivat nem talasztaltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!