Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek milyen lehet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen lehet egy arab fiú? Magyarországon nőtt fel, normálisan öltözködik mint mi, de úgyértem, valamibe kiütközhet szerelembe hogy arab? Többi lennt! 19l

Figyelt kérdés
Udvarol nekem pár hónapja a fiú, annyira édes, kedves , segítőkész , kezd levenni a labamról a viselkedésével, nekem tetszik hogy mas a származása valamiért ezáltal nekem különleges és vonzó. Csakhát érdekelne a véleményetek, ti mit gondoltok párkapcsolat terén ha mgtetszene nektek egy arab lány/fiú? Érdekelne hogy mit mondanak mások rólatok? normális válaszokat légyszi

2015. okt. 15. 12:00
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
12%

Ezek szerint, mivel te nem vagy ilyen "beszűkült, ostoba, rosszindulatú", ezért te nem vagy magyar.

Örömmel hallom! Ezek szerint már indulhatsz is valamelyik magasan kvalifikált arab országba a szerelmeddel!

2015. okt. 15. 12:35
 12/56 A kérdező kommentje:

szeirntem veszekedhetnénk napokat, én nemtudnálak téged meggyőzni, temeg engem.. engem nem visz rá a lélek h lenézzek egy cigányt, kinait, esetleg ARABOT, csak mert máshol született.

arra értem h olyan mint mi, h gondolkozás,

ugyanúgy tanul, nem egy buta iskolázatlan

igényes, jó szívű.. mindenkinek szíve joga kivel akar lenni, csak idegesito ha beszolnak neki emiatt..

volt magyar baratom 3evig aki betegesen feltekeny volt es bantott is nem 1x szoval magyar is lehet egy allat

2015. okt. 15. 12:37
 13/56 A kérdező kommentje:

én is magyar vagyok ugyanugy, de en sose szolnek le valakit mert meleg vagy hasoblok..

rossz latni hogy csak a negativitás jön egy ilyen kerdesre

2015. okt. 15. 12:39
 14/56 anonim ***** válasza:
81%
A 48%os csak irigy,mert elviszik előle a magyar nőket.
2015. okt. 15. 12:39
 15/56 anonim ***** válasza:
11%

A válaszaidból kiderül, hogy iszonyatosan naiv kislány vagy, fogalmad sincsen milyen következményekkel jár bármilyen kapcsolat vagy viselkedés, fogalmad sincsen hogy működik a világ, és védelmezed azt a "másságot", amiről fogalmad sincsen, hogy mi, de azt hallottad, és azt mondták neked, hogy jó.

Azzal saját magadat jellemezted, hogy erőszakos "pasid" volt.

Neked egyáltalán kapcsolat sem való még, magyarral/fehérrel sem.

Ezek a dolgok egy alapvetően ártatlan, jó indulatú és végletekig befolyásolható személyiséget körvonalaznak, amit eltorzított a - nevezzük csak egyszerűen így - modernizmus.

Ha összejössz és/vagy gyereket szülsz egy arabnak/nem-fehérnek, azzal ezer és ezer ősöd küzdelmét veszed semmibe, akik azért harcoltak évszázadokon át, hogy te itt lehess. Ha nem-fehérrel vagy, akkor ezer és ezer valódi, sírig tartó szerelmet veszel semmibe, aminek te vagy az eredménye.

Az őseid számítanak rád és bíznak benned, az utódait tőled függenek.

Persze teljesen felesleges magyaráznom, ha tényleg, szívből nem érted, hogy mi a baj azzal, amit itt elővezettél.

2015. okt. 15. 12:48
 16/56 A kérdező kommentje:

nemhinném hogy naiv lennék, te vagy a naiv ha elhiszel minden rosszat amit a tvből hallassz vagy olvasol

a tobbseguk lehet h rossz, de aki M.o.-n nevelkedett es tisztessegre neveltek azzal nincs baj szerintem.

Istenem mar megint egy rasszista, nagy ivben nem erdekel ki miert harcolt,

allitolag hitlernek meg neger noje volt szoval hagyjuk:D

meg miert jellemezne h 6bol 1baratom eroszakos volt? nem az anyja vagyok h igy neveltem

de ne is irjatok inkabb semmit mert csak rasszistak meg i love hungary szukult csoport bombaz most engem

2015. okt. 15. 12:55
 17/56 anonim ***** válasza:
92%

"Ha összejössz és/vagy gyereket szülsz egy arabnak/nem-fehérnek, azzal ezer és ezer ősöd küzdelmét veszed semmibe, akik azért harcoltak évszázadokon át, hogy te itt lehess."

LOL wazzeg, ennyi marhasagot :) Te tenyleg fullba nyomod a kretent :)

2015. okt. 15. 12:57
 18/56 anonim ***** válasza:
72%
nincs elég magyar fiú?
2015. okt. 15. 12:58
 19/56 anonim ***** válasza:
87%

Kedves Kerdezo,

a kerdes az hogy a baratodra melyik kulturkor van eros befolyassal: a magyar vagy az ahonnan szarmazik? Lehet hogy pontosan ugyanolyan a felfogasa es vilaglatasa, mint egy atlag magyarnak (nem azoknak a hulyeknek akik ide jonnek hoborogni) de az is lehet hogy a csaladrol es a no szereperol alkotott felfogasa kozelebb all az osei felfogasahoz. Utobbival lehet problema, de csak akkor ha neked az a vilagnezet nem tetszik.

Kezdj el vele nyugodtan ismerkedni, beszelgessetek, ismerd meg. De nem kell rohanni, van ido. Ja es mindenkeppen vedekezzetek :)

En sok arabot ismerek, ismerek olyat aki pont ugyanugy gondolkodik mint egy europai ember, libanoni kereszteny arab, kabe semmi kulonbseg nincs kozottunk.

Ismerek muszlim arabot aki raadasul vallasos is. O is egy kedves, segitokesz ember, semmi gond nincs vele, de a nok tarsadalomban elfoglalt szereperol maskeppen gondolkodik.

BAr ha jobban belegondolunk, Magyarorszagon is van egy csomo idiota (lehet hogy az itt valaszolo hulyek egy resze is ilyen) aki azt gondolja hogy a no helye otthon van a konyhaban. Az meg eszebe sem jut, hogy ezzel kabe egy szintre helyeztek magukat a lesajnalt arabokkal :) Mondjuk koherens gondolkodast full idiotaktol ne varj.

2015. okt. 15. 13:02
 20/56 anonim ***** válasza:

Ha nem muszlim csak arab, akkor mi a kérdés? Főleg, ha itt nőtt fel? Valamelyest nyilván vannak szokásbéli különbségek, de az egy szabolcsi meg egy pesti család között is van.

A nagyobb gondot inkább a muszlim - keresztény különbség jelenthetné, de ha nem muszlim akkor ez ugye nem áll fenn. Ha simán arab, mivel az csak egy etnikai csoport, egy nemzetiség, ha úgy tetszik, ami annyit jelent, hogy (általában) a közel-keletről származik, de lehet zsidó vagy keresztény vallású is, vagy buddhista, vagy ateista, amit akar, akkor ennyi erővel lehetne akár, kínai, vietnámi, argentin, izlandi vagy lett is, tök mindegy. Ha meg itt nőtt fel, akkor végképp mindegy.

2015. okt. 15. 13:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!