Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti szoktatok gondolkod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Clark Kent.. kérdése:

Lányok, ti szoktatok gondolkodni tudományos kérdéseken?

Figyelt kérdés

Tehát gondolok itt a "Nagy Bumm" modellre, az evolúciós témakörre, pl a fajképződésre, vagy például arra, hogy pár éve sikerült létrehozni szintetikus életet, és hogy ennek a nagy eredménynek milyen pozitív következményei lehetnek a jövőben.

Ha így van, tudnátok randin ilyenekről beszélgetni?

Természetesen a lányok kb 95%-a nem gondolkodik ilyenekről, tehát nem várok nagy eredményeket.

De vajon belefutok-e itt 1-2 kivételbe? :D

2015. szept. 5. 23:57
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

"Érdekes, más lányok tudtak normálisan válaszolni a kérdésre, anélkül, hogy hímsovinizmust meg felsőbbrendűséget olvastak volna ki a soraimból. "

Helyesbítenék egy kicsit:

Én kiolvastam ilyesmit belőle (mivel akárhogy tagadod, ott van ám), de ENNEK ELLENÉRE normálisan válaszoltam. :)

2015. szept. 6. 18:24
 32/35 A kérdező kommentje:

@Passing Bird

Elnézést kérek azoktól a normális lányoktól, akiket megsértettem azzal, amit írtam. De amint elmondtam, nekem volt célom felsőbbrendűséget mutatni. Én olyan háttérből jövök, ahol azoknak a szavaknak más jelentése van, és eddig még senki sem sértődött meg rajta. (Én sem). De legközelebb majd jobban odafigyelek a fogalmazásomra.

És igen, normálisan válaszoltál :D

@17:31

Nos, ez valóban egy jó érv. :P

Egy bizonyos tekintetben én is hasonlítok azokhoz a fiúkhoz. Egy BL döntőt én se hagynék, mert nagyon szeretem a focit. Amikor külföldön voltam, és éppen világvárosokban jártam, akkor alap volt nálam, hogy bemegyek azoknak a városoknak a stadionjaiba, így sikerült többek között látnom és bemenni a Camp Nou stadionba (FC Barcelona). A másik a videójátékok, jelen esetben a COD amit említettél, nálam inkább a Tomb Raider. Na meg az elmaradhatatlan „sunázás” sem maradhat ki, de én inkább „sunáztam” a lányokat, hiszen a tettek embere vagyok. (Egyedül a pénisz rajzolgatás marad ki nálam, az soha nem is volt meg.) Ezek mellett mégis van igényem a tudományos gondolkodásra, nem tudom, hogy azok a srácok is ilyenek-e, de lehet azokat tényleg nem érdekli. :D

2015. szept. 6. 20:20
 33/35 A kérdező kommentje:
*nem volt célom
2015. szept. 6. 20:22
 34/35 anonim ***** válasza:

Amiket itt felsoroltál, nem különösebben izgatnak, kivéve talán az evolúciót. Viszont érdekelnek az orvostudomány bizonyos részei (leginkább az emberi agyműködés), a pszichológia, gazdaságtudományok (jelenleg ezen a vonalon tanulok), jog, politika.

Egyébként ha nem csak az általad leírt dolgokra szorítkozunk, akkor szerintem nem igaz, hogy a lányok 95%-a nem gondolkodik tudományos kérdéseken, szerintem köztünk is ugyanolyan arányban vannak ilyen beállítottságú egyének, mint a férfiak között.

2015. szept. 7. 17:27
 35/35 anonim ***** válasza:

Engem érdekel minden ami tudomágy (főleg biosz és a kémia, orvosnak tanulok), de a fizika is érdekes:)

Olvastam Stephen Hawkingtól az idő rövid történetét, nagyjából ennyi az ami a kérdésre kapcsolódik,érdekel a világ kialakulása, evolúció, dolgok felépítése, fekete lyukak, világegyetem, és hasonlók:)

18/l

2017. febr. 9. 19:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!