Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti szoktatok gondolkod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Clark Kent.. kérdése:

Lányok, ti szoktatok gondolkodni tudományos kérdéseken?

Figyelt kérdés

Tehát gondolok itt a "Nagy Bumm" modellre, az evolúciós témakörre, pl a fajképződésre, vagy például arra, hogy pár éve sikerült létrehozni szintetikus életet, és hogy ennek a nagy eredménynek milyen pozitív következményei lehetnek a jövőben.

Ha így van, tudnátok randin ilyenekről beszélgetni?

Természetesen a lányok kb 95%-a nem gondolkodik ilyenekről, tehát nem várok nagy eredményeket.

De vajon belefutok-e itt 1-2 kivételbe? :D

2015. szept. 5. 23:57
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

@13:43

Nem mondtam, hogy csak ezt a két végletet ismerem. Nyilván te döntöd el, hogy mit tartasz megalapozatlannak, és mit nem, ez azonban nem változtat a tényeken, hogy akik sátáni összeesküvést látnak az evolúció elfogadásában nincsenek a helyzet magaslatán, és nem veszik sehol sem komolyan, maximum a fundamentalista gyülekezetekben és az ID körökben.

@13:54

Ha nem vetted volna észre, a kommented nem kis része merő személyeskedés, és olyan dolgokat próbálsz a számba adni, és rám kenni, amiket én egyáltalán nem állítottam. Mindez feltételezem annak köszönhető, hogy megbotránkoztat téged az, hogy nálam plusz pont, ha egy lánynak szélesebb az érdeklődési köre. Mindenesetre az meglepő, ahogyan hivatkozol az „álművelt”, illetve a „wikipédia” szavakra. Talán kezdjük ott, hogy amiket írtam, azok alapvetően hozzátartoznak az általános műveltséghez. Ha megkérdezel egy 15 éves diákot, az is el fogja tudni neked mondani, hogy mi a fajképződés, mert most tanulják az iskolában. Kb olyan ez, mintha idéznék a Toldiból, és te elkezdenél kardoskodni, hogy a „netes tudásom” így, meg úgy, holott ez általános iskola 6-7. osztályos tananyag. Szerinted ez normális dolog? Az meg külön titok számomra, hogy honnan veszed, hogy én „bemagoltam a wikipédiáról” XY dolgot. Talán azt gondolod, hogy te vagy a Nagy Testvér – aki mindig mindent lát? Tegyük hozzá, már az is nagy dolog, ha valaki elolvassa a wikipédia egy ismeretterjesztő cikkét, tehát én például kifejezetten örülnék neki, ha te ezt tennéd. :-) Mindenesetre, nem a wikipédia a fő forrásom, [bár néha használom azt is], de ugye jobb, ha most nem kezdem el sorolni, hogy milyen könyveket mert akkor meg abba kötnél bele. :P

Még valami: szerinted „gyerekes és buta dolog”, hogy az alapján ítéljük meg a másiakt, hogy ki iránt érdeklődik. Én ezzel nem értek egyet. Ha odamegy hozzád egy olyan pasi az utcán/buliban/társaságban [válaszd ki a neked tetsző helyet], és elhint egy olyan információt, hogy ő élvezetét leli mások fájdalmában, és ez az a terület, ami a legjobban érdekli – magyarul szadista – akkor is azzal fogsz jönni, hogy nem az érdeklődési kör alapján kell megítélni az embereket? Még szép, hogy mindenki az alapján ítél, a különbség ott van, hogy mások az igények. Sőt, ez már egy [igényes] állásinterjún is így van, nem hiába érdeklődnek az iránt, hogy milyen érdeklődési köröd van. Egy menő céghez nem fognak felvenni akármilyen embert, ezt onnan is tudom, hogy nagybátyám sem vett fel akármilyen jött-ment embert a cégéhez. Egy másik példa: egyik rokonomat azért nem vették fel egy ékszerboltba, mert nem értett a matematikához, nem tudott felelni az ezzel kapcsolatos kérdésekre. Tehát én úgy látom, hogy az emberek nem hagyják figyelmen kívül azt, hogy kinek milyen az érdeklődési köre. Ez nem minden esetben van így, de tapasztalataim szerint sok esetben így van.

Az IQ-val kapcsolatban meg aranyos volt amit írtál. :-) Mindenesetre, ismét tévedtél, az infóim nem a wikiről, hanem a menzáról vannak, amik az egyetlen hivatalos szervezet ilyen ügyben.

2015. szept. 6. 15:25
 22/35 A kérdező kommentje:

Az pedig nem semmi, hogy egy egyszerű kérdésből eljutottál odáig, hogy én "felsőbbrendűnek" érzem magam. :D Ez egyáltalán nem így van.

Viszont Neked talán eléggé rossz időszakod van, hogy ilyen durcás vagy O_o

Javaslom, vegyél egy jó fürdőt, és igyál meg egy csésze teát, meglátod a világ is szebb lesz :P

2015. szept. 6. 15:31
 23/35 anonim ***** válasza:

#16 vagyok

'Miért lenne nagy arcom"

>> "Természetesen a lányok kb 95%-a nem gondolkodik" <<

"Azért egy nőtől több empátiát várnék."

Tanulság: ideje újraformálni a nőkről alkotott képedet.

A fárasztást NEM úgy értettem, hogy tudományos kérdésekkel bombázol boldog-boldogtalant, hanem hogy akaratlanul is rájuk hányod ezt a fajta világnézzetet...

"nem elégednek meg avval a tudással, amit 14 éves korukban szereztek, mint te? "

Az első rész szatkazmus volt :)

Próbáltam rekonstruálni, amit te a női agyról gondolsz, nem 14 évesen tanultam meg olvasni...

"egyszerű kérdésből eljutottál odáig, hogy én "felsőbbrendűnek" érzem magam."

>>Természetesen a lányok kb 95%-a nem gondolkodik ilyenekről, tehát nem várok nagy eredményeket. <<

Te nem tudod értelmezni, hogy mit jelent, amit írsz? Ez a legbeképzeltebb dolog, amit egy ideje olvastam ezen az oldalon..

Veszélyes kombináció, amikor a csőlátás arroganciával társul... (nyakon öntve nem kevés sovinizmussal)

Hm nem hiszem, hogy ezek az intelligencia jelei lennének.

Ezt a világnézetet meg is lehet fordítani: ha erőszakos bűncselekmény statisztikákat nézel, esetleg azt a következtetést vonhatod le, hogy a férfiak kegyetlen, erőszakos vadállatok, mivel főleg ők bántalmazzak a környezetükben lévőket.

Am #20 jól írta, azt olvasgasd...

2015. szept. 6. 15:38
 24/35 anonim ***** válasza:
Nem tévedtem, most is kiragadsz dolgokat és azon csámcsogsz, ezzel az idétlen smiley-zgatásokkal meg próbálod a másikat degradálni. Gondolj, amit akarsz, a csökönyös embereket úgy sem lehet észérvekkel meggyőzni, mert csak a saját véleményén hajlandó ismételni újra és újra. Hidd, hogy neked van igazad, ha neked ettől jobb
2015. szept. 6. 15:54
 25/35 anonim ***** válasza:

Igen. A biológia, fizika, művészet, műszaki ismeretek érdekelnek, mindíg segítek tesómnak kocsit, motort szerelni a számítógépeimet is én rakom össze. Tanultam is ezeket ill végzettségembe is passzol (több diplomám). Sokat olvasok a témában és dolgozom, informatikával, de csak a hobbihoz (az alap végzettségem abszolút humán beállítottságú). Mintegy mellékesként végzem mert szeretem.

Ugyanakkor, sok "pasi"-nak ez csak addig szimpatikus míg többet tud az adott nőnél, ha az okosabb, vagyonosabb, stb. akkor már nem előny. Szerencsére nem sok randim volt, azokról nincsenek jó emlékeim. Valahogy mindíg a környezetemből akadt jelentkező. Ilyesmikről amúgy bárkivel szívesen elbeszélgetek, érdekes mennyire másképp gondolkodnak az emberek. Volt, hogy vonat úton, rengeteg újat tudtam meg a V-motorról a Mazda RX sorozat kapcsán, de olyan is volt, hogy az evolúció kapcsán pár nagyon érdekes baktérium kísérletről beszélgettem egy másik csajjal a könyvtárban ami a gyorsított evolúcióra vonatkozott.

A csillagászat is érdekel, az viszont inkább csak a Nat Geo ill a NASA honlapjáról ismerős, ebben a témából inkább csak hallgatni szeretek mert hiányosak az ismereteim. Bár ez relatív volt olyan ismerősöm akinek én magyaráztam el, hogy a napunk igazából csillag stb.

Uh. bocs a kisregényért. Megyek is mielőtt odakozmál a lasagna...

2015. szept. 6. 15:56
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
mondok neked valamit. van olyan lány/nő, aki sokkal tudományosabban gondolkodik, mint a férfiak jó 60%a. példa erre a rengeteg matematikus, fizikus nő, híres vagy hírtelen.
2015. szept. 6. 16:05
 27/35 A kérdező kommentje:

16-os:

Áhh, értem, szóval erről fúj a szél.

Az, hogy kijelentettem, hogy a nők 95% nem gondolkodik ilyenekről, egyrészt tapasztalati alapon történt. Mi volt, amikor 5 nőt szólítottunk meg naponta, és dumáltunk vele, sőt, ha később találkoztunk a nőcivel, akkor duplázódtak ezek a beszélgetések. Számold ki, hogy akkor ez mennyi lehetett egy héten mondjuk. Én ezek alapján egyáltalán nem tapasztaltam, sem én, sem pedig a haverjaim, hogy a nőket annyira lázbahozná a tudomány. Ellenben nagyon fogékonyak voltak az olyan témákra, mint a divat, a szerelmi kapcsolatok, a misztika, a sztárvilág, a barátság. Talán nem véletlen, hogy a női magazinok is ezeket a témákat hozzák rendszeresen, máskülönben a nők nem vennék ezeket a lapokat. Ha már a szerkesztőknek is feltűnt ez a dolog, akkor talán én sem járok olyan messze az igazságtól.

Még valami: Az, hogy a nem várok nagy eredményeket, NEM felsőbbrendűségre utalt, hanem arra, hogy elfogadom azt, hogy ők másabbak, mint én. Ez körülbelül olyan, minthogy a barátnőm sem várja el tőlem, hogy otthon legyek az olyan dolgokban mint a divat, a menstruáció kivesézése, mert ezek tipikus női dolgok. Ez azonban nem jelenti azt, hogy hülyének tart engem. Sajnálom, hogy a "nem várok nagy eredményeket" nálad pejoratív jelző, mert nyilván olyan háttérből jöttél, nálunk (családban, baráti körben) sosem volt az.

2015. szept. 6. 16:10
 28/35 A kérdező kommentje:

@15:54

A személyeskedésen kívül eddig semmi értelmes dolgot nem tudtál írni. Az érveimet figyelemre sem méltattad, mivel te már alapból eldöntötted, hogy mi a pálya. Most mondhatnám, hogy "nem vártam tőled mást", de nem így van. Többet vártam tőled.

Érdekes, más lányok tudtak normálisan válaszolni a kérdésre, anélkül, hogy hímsovinizmust meg felsőbbrendűséget olvastak volna ki a soraimból.

És hogy őszinte legyek, örülök, hogy vannak még ilyen lányok a világon.

2015. szept. 6. 16:15
 29/35 anonim ***** válasza:
59%
Valószínűleg ők nem tudnak olvasni a sorok között. Örülj is neki, mert valószínűleg közülük kerül ki a leendő barátnőd is.
2015. szept. 6. 16:22
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

Aha hát ennyi erővel középiskolában (és azon túl) én se hallottam sok tudományos zsargont fiú osztálytársaktól, ellenben ment az állandó tracsparti a BL döntőről, CoD-ról meg a szokásos "Naoszt' vótá fenn szombaton?" "sunáznád-e" baromságokról. Ki ne hagyjam, hogy minden 2 cm-nél nagyobb felületre ágaskodó péniszeket rajzoltak.

Akkor most rákezdhetek én is erre a "másik nem hülye és erjesztett káposztalé van az agya helyén" baromságra?

2015. szept. 6. 17:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!