Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti szoktatok gondolkod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Clark Kent.. kérdése:

Lányok, ti szoktatok gondolkodni tudományos kérdéseken?

Figyelt kérdés

Tehát gondolok itt a "Nagy Bumm" modellre, az evolúciós témakörre, pl a fajképződésre, vagy például arra, hogy pár éve sikerült létrehozni szintetikus életet, és hogy ennek a nagy eredménynek milyen pozitív következményei lehetnek a jövőben.

Ha így van, tudnátok randin ilyenekről beszélgetni?

Természetesen a lányok kb 95%-a nem gondolkodik ilyenekről, tehát nem várok nagy eredményeket.

De vajon belefutok-e itt 1-2 kivételbe? :D

2015. szept. 5. 23:57
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
92%
Szoktam ilyeneken gondolkodni, és szívesen beszélgetnék ilyenről a fiúval, akivel épp randizom, de biztos, hogy nem az első néhány alkalommal, mikor még épp egymást ismerjük meg.
2015. szept. 5. 23:59
 2/35 anonim ***** válasza:
88%

haha de jó kérdés:)

én az ősi idegen elmélettel szoktam kicsinálni pár munkatársnőt és nemigen tudnak hozzászólni.

2015. szept. 6. 00:05
 3/35 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem ezek nem tudományos dolgok. Biológusként olyan dolgokat tudnék neked mesélni, amit nem is értenél és bealudnál.

Mi értelme randin fitogtatni a tudást vagy itt? Miből gondolod, hogy ettől okosabb vagy értelmesebb vagy bárkinél is?

2015. szept. 6. 00:09
 4/35 anonim ***** válasza:
8%
A nők 95%-át szerintem az sem túlzottan érdekli, hogy hogyan működik egy golyóstoll, vagy egy vécétartály, vagy hogy hogyan kell szétszedni a lefolyót, ha eldugul. Vagy éppen mi van a kólában, és mitől világít a tonik? Ugyan már... Nagy Bumm? Villámkisülésekhez társuló tranziens jelenségek? Jégkorszak? Tunguzkai robbanás? Azt sem tudják, hogy ezek mi fán teremnek. A nők csupán az érzelmeikből tudnak konteót kreálni. :D
2015. szept. 6. 00:13
 5/35 anonim ***** válasza:
95%
minden lány csakis arról gondolkozik, hogy a 20.ik ruha után megvegye-e a 21.ik sálat és hogy most éppen melyik fesztiválon kivel fektesse meg magát. Remélem kiérzed az iróniát.
2015. szept. 6. 00:17
 6/35 A kérdező kommentje:

@00:09

"Szerintem ezek nem tudományos dolgok"

-->Tehát a Nagy Bumm" modell, az evolúció, és a szintetikus élet, nem tudományos dolgok. Gratulálok, és én még azt hittem, hogy a kreacionistáknál nincsenek butább emberek :-D (Megsúgom azért, hogy ezek nagyon is tudományos dolgok)

"Biológusként olyan dolgokat tudnék neked mesélni, amit nem is értenél és bealudnál."

-->Az előbbi mutatványod után, inkább felejtsük el a "biológus" jelzőt szerintem. Áruld már el, hogy hol mondtam én, hogy mindent értek? Nem értek mindent, ezért is tanulok még a mai napig is. Bealudni nem nem biztos, hogy bealudnék, bár ha a növények evolúciójáról beszélnél, talán igen. Általánosban nem igen kedveltem a témát, nem tudom, most hogy viszonyulnék hozzá.

"Mi értelme randin fitogtatni a tudást vagy itt? Miből gondolod, hogy ettől okosabb vagy értelmesebb vagy bárkinél is?"

-->Továbbra sem értem ezeket a gyanúsítgatásokat. A tudás nem csak a természettudományos témakörben létezik, ennyi erővel simán fitogtatásnak lehetne megosztani más információcseréket is. Azt nem gondolom, hogy okosabb lennék másoknál, mert ismerek olyan csajt, aki jobban vágja pl az evolúció témakört mint én, de ez nekem nem okoz különösebb problémát, mert szívesen tanulok mástól, akár egy lánytól is. Az "értelmes" kifejezést meg definiáld, mert nem értem, hogy a te szóhasználatodban mit jelent.

2015. szept. 6. 00:24
 7/35 anonim ***** válasza:
94%

Nő vagyok, és szoktam ilyeneken gondolkodni. Már a gimiben is imádtam a természettudományokat (főleg fizika, biológia), és ez azóta sem változott.

Ezen kívül az emberi test, valamint az elme működése is lenyűgöz, ezért szeretem az orvostudományt és a pszichológiát is, de még a történelem is egy érdekes téma.

2015. szept. 6. 00:26
 8/35 A kérdező kommentje:

@Passing Bird

Örülök. ^^ Szeretem ha egy nőnek tág az érdeklődési köre, és gondolkodik kicsit nehezebb dolgokon, mert az már önmagában jelzi felém, hogy nem csak az ágyban lehet jó vele :-)

2015. szept. 6. 00:28
 9/35 anonim ***** válasza:
96%

Ilyeneken kevésbé, a biológia soha nem tudott megérinteni. Az érdeklődési köröm inkább a matematika, a zene, az informatika, az információelmélet és újabban a közgazdaságtan felé irányul. Ettől még nem érzem butának magam.

És természetesen igen, szoktam ilyenekről beszélgetni. Bár első randin inkább a filozófia és a politika az, amit elő szoktam hozni. Ennek egyszerű oka van: az nem gond, ha a párom más témával foglalkozik, mint én. De ha alapvető, az életünket szorosan érintő kérdésekről vallunk ellentétes nézeteket, akkor abból úgyse lehet kapcsolat. Szóval jobb az elején tisztázni. A klasszikus elsőrandis témákat ostobaságnak tartom - ellötyöghetünk egy ideig úgy, hogy az időjárásról meg a kutyám nevéről beszélek csak, de minek?

2015. szept. 6. 00:38
 10/35 A kérdező kommentje:

00:38

Világos, hogy nem vagy buta ember. A természettudomány egyébként csak egy alternatíva.

Ha egy lányt a divat, a Facebook, és a szerelmi ügyek mellett más értelmes dolog is érdekel, az már pozitív.

2015. szept. 6. 00:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!