Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok itt, gyakori kérdéseken ismerkedni?
Figyelt kérdés
Légyszi kort és nemet is írjatok :D2011. okt. 10. 20:54
1/13 anonim válasza:
Nem, mert senkiben nem bízom és bennem sem lehet megbízni.
2/13 anonim válasza:
Az elején nem gondoltam volna, de igen. 20/F
3/13 Walk With Me válasza:
Én szoknék, ha lenne valami veszprém megyei kedves csinos leányzó. :)
4/13 anonim válasza:
Szoktam! Főleg a péniszméretüket kiíró cuki fiúkákkal!
SP voltam, sziókásztok
5/13 menta34 válasza:
Én egyszer írtam rá egy nőre. Nem volt válasz, úgyhogy most a nők jönnek, én meg várok :)))
35F
6/13 anonim válasza:
Igen, szoktam. És szerencsém van, mert eddig mindenkiről, akivel már váltottam néhány levelet, csak jó véleménnyel tudok lenni. Igaz, hogy messziről jött ember azt mondhat amit akar, de hamar rá lehet jönni, hogy a net másik végén lévő személy mennyire is hiteles valójában.
21/f
7/13 anonim válasza:
igen, de csak ismerkedni és semmi több.
8/13 anonim válasza:
Igen elofordul. :)
Volt sokminden, levelezes, msn, es szemelyes tali is.
A tobbseg alkalmi ismerettseg volt, de van akivel tartom a kapcsolatot. Mind no, mivel en 35F vagyok :)
9/13 kovpet válasza:
Igen, többekkel is, de csak haverkodás meg levelezés szintjén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!