Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szoktatok gondolkodni tudományos kérdéseken?
Tehát gondolok itt a "Nagy Bumm" modellre, az evolúciós témakörre, pl a fajképződésre, vagy például arra, hogy pár éve sikerült létrehozni szintetikus életet, és hogy ennek a nagy eredménynek milyen pozitív következményei lehetnek a jövőben.
Ha így van, tudnátok randin ilyenekről beszélgetni?
Természetesen a lányok kb 95%-a nem gondolkodik ilyenekről, tehát nem várok nagy eredményeket.
De vajon belefutok-e itt 1-2 kivételbe? :D
Nem, fajképződés stb. stb. stb. ezek számomra nem tudományos dolgok, ezek vannak és kész. Attól, hogy neked ez érdekes, mert nem tudsz róla vmi sokat, az más számára nem tartozik a tudományok közé, hanem mint egy tény létezik sok ezer másik között és tudománynak olyan dolgot tart, ami él és fejlődik.
És ha másokat butázol le, még nem lesz igazad akárhogy is szeretnéd, én ilyen emberrel randizni sem mennék el, nemhogy cseverésznék a fajképződésről, amiről nyilvánvalóan csak a wikipédián olvasott és megjegyezte, mert jól hangzik, benyögi 2 fogás között és már azt hiszi, hogy milyen hű de intelligens.
De valószínűleg neked ez a tudomány, de azt még nem sajátítottad el, hogy vélemények közötti különbségek. Csak tudnám az ilyen emberek honnan szerzik a nagy arcukat
Politika,pszichológia,ezoterika(okkultizmus, szabadkőművesség stb...)művészetek(zene, festészet)
Természettudományokból max. a csillagászat.
Amúgy minden témára nyitott vagyok, nem zárkózok el semmi elől, ahogy minden normális, világra nyitott ember.
Bár én néha túl "érdeklődőnek" mondanám magam.
Szóval nem, általában nem csak abban merül ki az életem, hogy a barátnőimmel kibeszélünk másokat, és facebookozok.
"Gratulálok, és én még azt hittem, hogy a kreacionistáknál nincsenek butább emberek"
Ilyen hozzáállással nem sokáig tartana a randink.
2Természetesen a lányok kb 95%-a nem gondolkodik ilyenekről, tehát nem várok nagy eredményeket. "
A kérdés provokatív vagy trágár.
Ne zavarjon, hogy az egyetemi hallgatók 65%-a nő!
Nem szoktam, naés????már azzal boldog vook hogy megtanultam írni 14 éves koromraoszt' csőő!! Így tok horoszkópot olvasni, számolni meg kitudom h mennyi ruha jön ki a pasiim pénzéból.
Am a pasim néha jól megszokott nagy bummolni az ágyban, ha ez számít xdddddd
...
Kérdező te gondolom nagyon magasan szárnyalsz az egod fellegeiben, de szerintem jobb lenne (neked is, meg azoknak is, akiket a környezetedben szoktál fárasztani) ha arcból egy kicsit lejjebb vennél...
Érdekel a történelem, és természettutományok, szabad időmben gyakran olvasgatok ilyen témájú cikkeket, de pasival még valahogy soha a rohadt életben nem került elő a téma.
Jó ég milyen arrogáns emberek vannak.. Hányinger.
Mivel fizika szakos hallgató vagyok, elengedhetetlen. ;)
18/L
A normális válaszokat köszönöm, jó látni, hogy vannak, akik értelmezni is tudnak egy kérdést, és nem csak fantáziálgatnak a szándékról, és abból vetítenek ki egy képet. Néhány kommentre azért reagálnék.
00:52 írta:
"Nem, fajképződés stb. stb. stb. ezek számomra nem tudományos dolgok, ezek vannak és kész. Attól, hogy neked ez érdekes, mert nem tudsz róla vmi sokat, az más számára nem tartozik a tudományok közé"
-->Amikor tudományos dolgokról beszélünk, akkor alapvetően teljesen mellékes az, hogy valaki számára mi számít a tudományos dolgok közé. Az már ugyanis az egyéni vélemény kategória. Ezt nem így döntjük el, hanem a közmegegyezés, ami kutatásokon alapulnak. Ennyi erővel már ID-t is bevihetnék az iskolába, mert egyesek számára az evolúció hülyeség, de ettől még ez nem fog megtörténni, mert az ID áltudomány, az evolúció - és vele együtt a fajképződés meg valódi tudomány - és vitának nincs helye. Természetesen tiszteletben tartom, hogy >>számodra<< a fajképződés nem tudomány, de a kérdés elsődlegesen azokra vonatkozott, akik az általános értelemben vett tudományt elfogadják, nem gondoltam volna, hogy ezt külön ki kell említeni.
"És ha másokat butázol le, még nem lesz igazad akárhogy is szeretnéd"
-->Más dolog az, ha valaki alapból buta, és megint más, ha butaságot beszél. Még egy tudós is mondhat butaságot, és normális esetben nem sértődik meg a kritikára. Az csak a rendkívül buta emberek jellemzője, ezt pedig nem én találtam ki, hanem az ókori Kelet bölcsei is leírták évezredekkel ezelőtt. Amúgy meg nem mondom, hogy mindenben igazam van, én kész vagyok elismerni ha tévedek. Viszont ami a kérdés ilyen ellenséges kifacsarását illeti, abban nem tudok veled egyetérteni.
"én ilyen emberrel randizni sem mennék el, nemhogy cseverésznék a fajképződésről, amiről nyilvánvalóan csak a wikipédián olvasott és megjegyezte, mert jól hangzik, benyögi 2 fogás között és már azt hiszi, hogy milyen hű de intelligens."
-->Hidd el, ilyen mentalitású lányokkal én sem mennék el randira, bár különös, hogy az életem során, még velük is kerültem kalandokba. Az első intimebb élményen például egy olyan lánnyal volt, akivel egyfolytában szekáltuk egymást. :D
Még valami, aranyos volt, amit az intelligenciáról írtál, teljesen értelmetlen dolog. Ez azt jelenti, hogy te még a wikipédián sem olvastál róla (vagy ha igen, akkor erősen elcseszték a cikket). Az intelligenciának semmi köze nincs ugyanis a tudományos gondolkodáshoz, - ami a kérdésemhez kapcsolódik - de még a műveltséghez sem. Az a problémamegoldó képességet méri, függetlenül attól, hogy ki milyen okos. Éppen ezért amikor a valódi intelligenciát mérik, abban semmilyen tudományos kérdés nincs. Tehát ha van valaki, aki semmit sem tud a tudományokról, még az is lehet intelligens.
Vajon te ezek után intelligensebbnek tartod magad nálam? A véleményedből az jön le, hogy nyilvánvalóan igen. Legyen így, engem nem zavar. :-) Sőt az sem, hogy vannak nálam >>valóban<< műveltebb és intelligensebb emberek. Én ugyanis szeretek tanulni másoktól.
@01:07
Nagyon örülök, hogy vannak ilyen lányok, akik ilyen sok témára nyitottak! A nyáron elég sokat voltam lányok között, de sajnos azt tapasztaltam, hogy többségüket beszippantotta a Facebook, és úgy sok témákra nem igazán nyitottak. Évekkel ezelőtt még máshogy volt. Emlékszem, volt egy osztálytársnőm, akinek nemcsak a lexikális tudása volt hatalmas, - szinte mindent tudott - de még kiválóan focizott is, és még a mai napig is sportol. Nem csoda, hogy mindenkivel jóban volt, nem volt egy átlagos csaj, az biztos.
@01:08
Na, ez jó. :D A finnugor elmélet cáfolása nagyon érdekelne, mert az még a mai napig vita tárgya. :-)
@01:17
"Ilyen hozzáállással nem sokáig tartana a randink."
-->Az nem baj. Volt már sok rövid randim, de ezeknek rendszerint én vetettem véget. Én ugyanis azokkal a lányokkal egy percet sem maradok tovább egy helyen, akikkel nem jól mennek a dolgok. Nincs ebben semmi megbotránkoztató, a lányok is ugyanezt csinálják, véget vetnek a randinak annál a pontnál, amikor a pasi nem oké. Tegyük hozzá, hogy azért, mert valaki kreós, még nem fogom elítélni, de nem tartom egy okos embernek sem. Már megbocsáss, de aki azt gondolja, hogy 6000 éves a föld, és a tudósok becsapják a világot, meg hogy a Sátán szolgálatában vannak... Na, ezeket az embereket nem tudom értelmesnek nevezni. Lehet, hogy számodra azok, de számomra nem. Sosem csíptem az összeesküvés elméleteket. És tapasztalataim szerint a lányok sem csípik az olyan mentalitású fiúkat.
@02:45
"A kérdés provokatív vagy trágár.
Ne zavarjon, hogy az egyetemi hallgatók 65%-a nő!"
-->Ha én mondok valamit a nőkről azt nem úgy teszem, hogy ráütök a hasamra, és keletkezik valami elmélet, hanem tapasztalat van mögötte. Az semmit nem számít, hogy egyetemista. Ismerek olyan nőt is, akinek több diplomája is van, mégsem azt a szintet hozza, amit várnánk tőle, ha felmerülnek komoly kérdések. Ettől függetlenül nagyon szeretem, mert csinos, és aranyos, de őt szó szerint nem az eszéért szereti a baráti társaságunk. A másik lány viszont aki ebbe a társaságba tartozik, még rajtam is túltesz, ami a lexikális tudást illeti. Tehát az egyetemisták sem mind egyformák... Viszont TÉNY: A nők többségét nem érdeklik ezek a kérdések. Nézd csak meg, milyen irodalom készül nekik:
@07:29-es:
"Kérdező te gondolom nagyon magasan szárnyalsz az egod fellegeiben, de szerintem jobb lenne (neked is, meg azoknak is, akiket a környezetedben szoktál fárasztani) ha arcból egy kicsit lejjebb vennél..."
-->Miért lenne nagy arcom, azért mert feltettem egy kérdést, ahová olyan lányokat várok, akik szeretik a tudományt, és nem elégednek meg avval a tudással, amit 14 éves korukban szereztek, mint te? És kérlek szépen, nézd már meg a stílusodat. Azért egy nőtől több empátiát várnék.
Egyébként sosem szoktam a nőket "fárasztani" mert amikor csajoztam, mikor szingli voltam, sosem a tettem fel a lányoknak tudományos kérdéseket, hogy ők hogy látják XY dolgot. Jól tudom ugyanis, hogy ezek a kérdések elsőre megölik a vonzalmat. Itt viszont nem vonzalmat kelteni akarok, csak érdeklődtem.
@11:48
Na, ennek örülök. Gondolom mellette még csinos is vagy, tehát kész főnyeremény. :D
"Már megbocsáss, de aki azt gondolja, hogy 6000 éves a föld, és a tudósok becsapják a világot, meg hogy a Sátán szolgálatában vannak..."
Sajnálom, hogy csak ezt a két végletet ismered. Attól, hogy megalapozatlannak tartom az evolúciós elméletet, még nem fogok hinni felhőkön ücsörgő öregemberekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!