Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek azok a lányok akik apa nélkül nőnek fel "elromlanak"?
Én még kicsi voltam, amikor a szüleim elváltak, apámat ritkán láttam, szóval mondhatni nem igazán vett részt a tényleges neveltetésemben. Most költöztem el otthonról, ezidáig anyám nevelt. De sosem voltam elzűllött, vagy apakomplexusos. Igen, van bennem egyfajta "félsz" a férfiakkal szemben, ez lerginkább az alkohol ivás. Egyszerűen gyülölöm, ha egy férfi iszik, mert apám alkoholista, és az is volt, gyakran verte részegen anyámat a szemem előtt.
Viszont zárkózott típus vagyok, sosem kezdeményezek a férfiaknál, valamint nagyon szűröm őket, mégha csak barátnak is.
Egyébként én az apa nélkül felnőtt lányokat általában bulizós, ribisen öltözködő, nagyszájú és beképzelt csajoknak látom, legalábbis nekem ez jön le az eddigi sulis-osztálytárs tapasztalataim alapján. De ismerek olyan nőt is, aki mindig nála legalább 20 évvel idősebbekkel kezd ha nem több, őt még születésekor elhagyta az apja, meg csalta az anyját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!