Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek azok a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek azok a lányok akik apa nélkül nőnek fel "elromlanak"?

Figyelt kérdés
Két lánnyal randiztam, lelépett az apjuk és anyujukkal éltek. Az egyik olyan ízlésficamos volt 22 éves létére, hogy csak na. Egy nagy kislány volt. A másik 21 lány pedig olyan depis, hogy hihetetlen. Bizalmatlan a férfiakkal szemben (velem is az volt ezért lett elegem) és kb. semmi sem érdekelte csak a saját problémái.
2015. aug. 24. 17:13
1 2
 11/17 Mumusan ***** válasza:
91%
Engem is anyum nevelt fel. Mégis nyitott vagyok, kezdeményező, vicces, vidám.
2015. aug. 24. 17:36
 12/17 anonim ***** válasza:
52%
ez személyfüggő, de ismerek én is olyat, aki apa nélkül nőtt fel és egyszerűen nem tud egy normális kapcsolatot fenntartani, se kialakítani, mert mindig beleesik ugyanazokba a hibákba, és azt gondolja, hogy neki ennyi jár az élettől. (általában mindig a balhésabb, bunkóbb pasikat fogja ki, akikben annyi érzés van, mint egy marék lepkében)
2015. aug. 24. 17:54
 13/17 A kérdező kommentje:
A lány akit írtam, hogy bizalmatlan volt mesélte, hogy előttem levő pasija bántotta őt. Utólag jöttem rá, hogy a lányhoz kell olyan idegrendszer ami nem minden férfinak adatik meg.
2015. aug. 24. 18:02
 14/17 anonim ***** válasza:
68%
n igen, ez az érme egyik oldala csak, azt, hogy a lánymivel váltja ki, hogy a pasik így bánnak vele, azt nem látom, nem tudom, mert nem vagyok ott,h belelássak. Elképzelhető a hogy a lánynak is benne van "keze", hogy mindig pont olyan pasikat fog ki, akiknek gyorsabban eljár a kezük. Habár szerintem azért akármi van, egy normális férfi nem üt meg egy nőt még akkorsem ha már nagyon feszül a hurok.
2015. aug. 24. 18:05
 15/17 anonim ***** válasza:
Attól, hogy randiztál két ilyen lánnyal, még nem lehet ilyen következtetéseket levonni. Ilyen személyiségek voltak, valószínűleg szülői viszonytól függetlenül. Nagyon sok embert ismerek, aki apa nélkül nőtt fel és mégis tök rendes, normális, barátságos. Ezt a bántós sztorit meg hagyjuk már, ha annyira rossz a lánnyal, akkor lehet szakítani bármikor, semmi nem jogosítja fel a férfit arra, hogy egy nőt megüssön. (És ugyanígy egy nőt se, hogy egy férfit megüssön) Apa nélkül felnőni meg sok esetben jobb, mint egy olyan apa mellett, aki ott él veled, de nem is létezel neki, vagy agresszív, iszákos, drogozik, megcsalja anyukádat stb.
2015. aug. 24. 18:18
 16/17 anonim ***** válasza:
Az tuti, hogy elromlanak. Nagyon vágynak egy hapsira, akit szerethetnek, éppen ezért ba×nak rá, mert kihasználják őket. Sokuknak már minden mindegy - egy régi mondás szerint -, "csak nadrág legyen rajta"
2015. aug. 24. 20:09
 17/17 anonim ***** válasza:

Én még kicsi voltam, amikor a szüleim elváltak, apámat ritkán láttam, szóval mondhatni nem igazán vett részt a tényleges neveltetésemben. Most költöztem el otthonról, ezidáig anyám nevelt. De sosem voltam elzűllött, vagy apakomplexusos. Igen, van bennem egyfajta "félsz" a férfiakkal szemben, ez lerginkább az alkohol ivás. Egyszerűen gyülölöm, ha egy férfi iszik, mert apám alkoholista, és az is volt, gyakran verte részegen anyámat a szemem előtt.

Viszont zárkózott típus vagyok, sosem kezdeményezek a férfiaknál, valamint nagyon szűröm őket, mégha csak barátnak is.

Egyébként én az apa nélkül felnőtt lányokat általában bulizós, ribisen öltözködő, nagyszájú és beképzelt csajoknak látom, legalábbis nekem ez jön le az eddigi sulis-osztálytárs tapasztalataim alapján. De ismerek olyan nőt is, aki mindig nála legalább 20 évvel idősebbekkel kezd ha nem több, őt még születésekor elhagyta az apja, meg csalta az anyját.

2015. aug. 25. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!