Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek azok a lányok akik apa nélkül nőnek fel "elromlanak"?
Figyelt kérdés
Két lánnyal randiztam, lelépett az apjuk és anyujukkal éltek. Az egyik olyan ízlésficamos volt 22 éves létére, hogy csak na. Egy nagy kislány volt. A másik 21 lány pedig olyan depis, hogy hihetetlen. Bizalmatlan a férfiakkal szemben (velem is az volt ezért lett elegem) és kb. semmi sem érdekelte csak a saját problémái.2015. aug. 24. 17:13
1/17 anonim válasza:
Nem elromlanak, az hogy az anyjuk egyedül neveli, pszichés bajokat okozhatott náluk. Főleg ha a férfigyűlöletet is erősítette a lányában, azért mert egyedül maradt.
2/17 anonim válasza:
Ha megfelelő hőmérsékleten tárolod őket, akkor még nagyon sokáig fogyaszthatóak maradnak. :)
3/17 anonim válasza:
ez így van én is tapasztaltam hogy akik apa nélkül nőnek fel azok depisek nagyon nehezen nyílnak meg !
5/17 A kérdező kommentje:
# 4-es te ostoba miről hadoválsz? :D
2015. aug. 24. 17:20
6/17 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok, de te biztos jobban tudod.
2015. aug. 24. 17:23
7/17 anonim válasza:
Én is apa nélkül nőttem fel.
Hidd el, az, hogy valaki bizalmatlan a férfiakkal szemben, az nem ebből adódik, hanem a SAJÁT tapasztalataiból.
(Igen, ezt is saját tapasztalatból írom.)
8/17 anonim válasza:
fogalmazhatsz így is, de vagy depressziósak lesznek vagy férfi gyűlölök vagy apakomplexusuk lesz. Nekem van apám, de alkoholista és "csöppet" idegbeteg. Nekem apakomplexusom lett. Attól hogy nincs apja lehet normális is, attól függ anyuci mennyire neveli férfi ellenessé. 20L
9/17 A kérdező kommentje:
# 9: Adjam a Csernus számát? Még zárás előtt eléred.
2015. aug. 24. 17:30
10/17 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlenül ezen múlik a férfiakhoz való viszonyuk. Ráadásul még mindig jobb apa nélkül felnőni, mint egy rossz apa mellett. Utóbbi esetben nagyobb az esélye a férfiakkal való bizalmatlanságnak, vagy annak, hogy nem tud egészséges kapcsolatot kialakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!