Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, mi a véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi a véleményetek az "újgazdag" srácokról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

...egyetemre járok, sajnos ott is megtudták, hogy elég jómódú családból származok..(márkás ruhákba járok, télen síelés, külföldi nyaralások /évközben is/, teniszezek, kondizok, egyetemi időben kisebb éttermekben ebédelek)..próbáltam ezeket nem igazán reklámozni, de azért szépen lassan rájött mindenki...:/

A kissé talán irigy "barátok/haverok" szerint eléggé beképzelt, nagyképű lettem és elég bunkó is vagyok néha szerintük..

Lányok (20-as korosztály elsősorban), a fentiek alapján mi lenne a véleményetek egy ilyen srácról?!

Előre is Köszönöm a válszokat!!

2015. aug. 23. 10:35
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
61%
Hogy gazdagok a szüleid.
2015. aug. 23. 10:39
 2/21 A kérdező kommentje:

Akkor ez már kizáró ok?

Mert úgy veszem észre, hogy ez sokaknak mem tetszik, megevtne(?), irigyek emiatt...

2015. aug. 23. 10:46
 3/21 Mumusan ***** válasza:
61%
Hogy biztos nem lennék elég jó neki...
2015. aug. 23. 10:47
 4/21 anonim ***** válasza:
59%
Ha még itt is reklámozod akkor kicsit se vagy nagyképű.Muszély mindenből a legdrágábbat venned?Miért jársz étterembe ha titkolni akarod?Vegyél zsemlét párizsit és kész.Minek kell akkor a drága ruhákban járnod?Nem az én dolgom de ha annyira vegyülni akarsz és titkolni, hogy burzsuj vagy akkor miért kell mindenből a legdrágább?Ez villogás nem vegyülés.Nekem nincs gondom ezzel.Én szegény vagyok és megdolgozom mindenért.Lányként azt gondolnám ha így villogsz, hogy jól le lehet húzni.Ez csak tanács nem leugatás.Nem rosszat akarok csak kérdezek és kissé nyersen elmondom a véleményem.
2015. aug. 23. 10:49
 5/21 anonim ***** válasza:
hogy menő az ájfón nagyon menő
2015. aug. 23. 11:09
 6/21 A kérdező kommentje:

Köszi!

Utolsó:

Nem villogok ezekkel, hanem én így nőttem fel, nekem ez megszokott...

csak nem értem sokan "beszólogatnak" ezek miatt...

2015. aug. 23. 11:10
 7/21 anonim ***** válasza:
61%
Irigyek is lehetnek , meg sokan nem szeretik azt h anyu apu pénzével villog a srác , mert te még semmit nem tettél le asztalra de tudod a pénzt költeni sok olyan srácot ismerek hiába gazdag a szülő inkább elmegy dolgozni ne a szülei pénzét költse és ezt jobban szereti mindenki..MInek kell étterembe enni jó az más ha csajjal elmész akitől szeretnél valamit..Meg évközbe minek kell elmenni nyaralni ? járj akkkor mikor szoktak nyáron egyszer max kétszer ..Helyedbe elmennék suli mellett dolgozni mert könnyű villongni vagánykodni így h neked csak tanulni kell és lehet meg tanulod hogy nem kell beképzeltnek lenni ..
2015. aug. 23. 11:18
 8/21 A kérdező kommentje:

köszi!

igazából nem azért írtam ki a kérdést, hogy itt "villogjak", hanem mert, ha egy normális lánnyal beszélgetek, tök jól elvagyunk, aztán (talán mikor jobban bele lát az életembe) egy idő után abbamarad a beszélgetés és ennyi...

2015. aug. 23. 11:22
 9/21 anonim ***** válasza:
83%
Ennyi alapján semmi rossz, az én szüleimnek is van pénze, ez még nem jelenti, hogy valaki egy beképzelt bunkó alak lenne. Az emberek viselkedése alapján szoktam ezt-azt gondolni róluk, az, hogy valaki márkás ruhákban jár és étteremben eszik, nem utal semmi rosszra.
2015. aug. 23. 11:29
 10/21 anonim ***** válasza:
55%

A lányokkal kapcsolatban: örülj hogy legalább nem csak kihasználni akarnak, az lenne a legrosszabb

Egyébként pedig értem hogy neked van egy alapszínvonal, amit megszoktál. Régen nagyon szegények voltunk, most hogy jó állásom lett több dologra tudok költeni. Kisebb vendéglőkben enni (leginkább menüt) már nekem is megengedhető,már nem ennék szendvicset vagy hambit ebédre. De akkor menj olyan helyre, ahol nem lát meg sok ember, ill. normális ételt is lehet olcsóbban is venni, vannak menzák, menj oda a többiekkel, hidd el, nem fogsz belehalni, és befogadóbbak lesznek.

A márkás ruhákról a legkönnyebb szerintem lemondani. Vegyél olyat, amire nincs hatalmas betűkkel rányomva az embléma, ami elárulja hogy 50 000 volt egy pulcsi. A lakásodba pedig ne hívj fel sok embert, gondolom, az sem akármilyen. Nyaralásokról ne posztold tele a fb-ot, ha elmész, mondd hogy beteg vagy.

Ha nem reklámozod a pénzed, nem lesz veled bajuk, hidd el.

2015. aug. 23. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!