Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, mi a véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi a véleményetek az "újgazdag" srácokról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

...egyetemre járok, sajnos ott is megtudták, hogy elég jómódú családból származok..(márkás ruhákba járok, télen síelés, külföldi nyaralások /évközben is/, teniszezek, kondizok, egyetemi időben kisebb éttermekben ebédelek)..próbáltam ezeket nem igazán reklámozni, de azért szépen lassan rájött mindenki...:/

A kissé talán irigy "barátok/haverok" szerint eléggé beképzelt, nagyképű lettem és elég bunkó is vagyok néha szerintük..

Lányok (20-as korosztály elsősorban), a fentiek alapján mi lenne a véleményetek egy ilyen srácról?!

Előre is Köszönöm a válszokat!!

2015. aug. 23. 10:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
De ha annyira vegyülni akarsz akkor ne legyen mindenből a legjobb, legdrágább.Igen neked ez természetes.De másnak nem.Ha vegyülni akarsz csinálj is úgy.
2015. aug. 23. 11:36
 12/21 anonim ***** válasza:
61%
Ha így nőttél fel akkor te nem újgazdag vagy. Újgazdag az aki villog a pénzével. Ha normális vagy, nem vagy lekezelő azt a környezeted is látja.
2015. aug. 23. 11:36
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
és az ájfon nagyon menő az ájfon
2015. aug. 23. 11:41
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
"kisebb éttermekben ebédelek" = menzán? Ne má???
2015. aug. 23. 12:37
 15/21 anonim ***** válasza:
Senki nem mondta hogy a kisebb étterem menza. De kisebb éttermekben is lehet jó áron finom napi menüket kapni, ill. vannak menzák ahol nem rossz ételt adnak, és a csoporttársai is ki tudják fizetni. Ha együtt ebédelnek, bandáznak akkor nem fogják kiutálni :)
2015. aug. 23. 13:13
 16/21 anonim ***** válasza:
68%
Nekem nem jön be az a pasi aki anyuci meg apuci pénzéből menőzik. Ha a jelleme normális, intelligens, kedves, nem felvágós, akkor ez még önmagában nem probléma...hisz nem tehet róla, ha a szülei jómódúak. Na de ha ezt reklámozza, és azt képzeli magáról, hogy ő szarja a pénzt...és körülötte forog a világ.. az aztán már tényleg a szégyen legalja...
2015. aug. 23. 14:22
 17/21 anonim ***** válasza:

Hát én akkor ijedtem volna meg, ha mondjuk a barátomtól egy 30ezres parfümöt, nekem anno kb. annyi volt az egész havi bevételem diákmunkából. Rosszul éreztem volna magam, hogy ilyet kapok, merth milyen csóró vagyok h sosem tudnám magamnak megvenni.

Szóval lehet, hogy veszel valamit a lánynak, ami neked kis összeg de neki nagy és furán érzi magát.Gondolom bele se gondolsz, mert neked nem nagy dolog 20-30ezer Ft, de neki meg lehet h az.

Szerintem az elején ne vidd drága helyekre és bőven elég egy szál rózsa vagy egy doboz bonbon jelképes udvarlási ajándék aztán ha már megismerte a lány az igazi énedet, meg biztos benne h nem megvásárolni akarod, hanem szereted, akkor lesz belőle egy jókis kapcsolat. Ráadásul így a pénzre ácsingózókat is kiszűrheted, ha nem egyből luxusétterembe viszed.

Mindezt idősebb, férjes asszonyként mondom.

2015. aug. 23. 15:33
 18/21 anonim ***** válasza:

Nekem az mindig olyan visszás, mikor valaki kiskutya szemekkel néz, hogy de hát ő olyan rendes, és normális, és semmi baj nincs vele, csak az egész világ irigy és összeesküdött stb. Valami baj csak van veled, nem mindenki tart ok nélkül bunkónak, beképzeltnek és nagyképűnek.

Az egyetemeken, sőt sehol a világban nem te vagy az egyetlen, akinek a szülei vastagok és mindenfélére telik. Mégse utálják mindet, sőt legtöbbnél nem is téma, hogy épp mennyije van, pedig még "titkolni" se próbálja, ahogy állítólag te csináltad. Amúgy a legnagyobb ügyet épp az csinálja, aki "titkolja" a dolgot, mert pont így csinálod belőle a legnagyobb ügyet.

2015. aug. 23. 15:58
 19/21 anonim ***** válasza:

Utolsó mondat mégegyszer, hogy a legnagyobb felhajtást pont azt csinálja az anyagi helyzetéből, aki "titkolja", de persze nem is titkolja, csak úgy izé, érted, hogy titkolja. Mindenki más le se szarná, ha te magad nem csinálnál ekkora ügyet belőle, hogy minden gondolatod és cselekedeted körülötte forog. Az eszedbe se jut, hogy amúgy egy gyökér vagy, csak az, hogy "irigyek" rád.

Még kihasználni se akarnak basszus, szerinted nem bűzlik itt valami veled kapcsolatban nagyon?

2015. aug. 23. 16:01
 20/21 A kérdező kommentje:
...nem titkolni akartam úgy, hogy ügyet csinálok belőle...pont az ellentétje..úgy értve titkoltam, hogy amikor ilyen témák kerültek elő akkor próbáltam kerülni a dolgot, de előbb-utóbb csak kellett válaszolni.. nem akartam én nagy dobra verni ezeket...
2015. aug. 23. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!