Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudtok az iráni srácokról?
allah u akbar
amúgy nem ismerek irániakat de biztos vagyok benne hogy nem csak egyféle iráni ember létezik :) ismerd meg aztkész
Ha szórakozóhelyen ismerkedtetek meg, és esetleg táncoltál vele vagy kelletted magad akkor egészen biztos, hogy nem fog komolyan venni. Sajnos a muszlimok mind r.bancnak nézik az Európai nőket, tapasztalatból tudom. Testvérem Izraelben nőtt fel, igaz nem muszlim, de ő mondta, hogy a Közel-keleten ez az általános nézet az európaiakról.
Nem mondom neked, hogy minden perzsa srác hülye és veri a nőket, mert ismerek személyesen néhány nagyon jófej srácot, de ők vagy iráni szűz lányt vettek feleségül és hoztak Magyarországra, vagy hazai vallásos keresztényt. És jól sikerült a házasságuk.
Ha ennyit bulizik, akkor eleve nem lehet tőle túl sok jóra számítani, hiszen valószínű azért van itt, hogy csak kiélje magát. Amit Te még nem tartasz könnyűvérűségnek, az ő már annak fogja és Te észre sem veszed.
Barátnőm is buliban ismerkedett meg egy iráni sráccal, pár hetet voltak együtt mert a srác nem vette emberszámba amiatt, hogy a csaj elment bulizni és mással is táncolt. Úgy megverte, hogy a csajszi majdnem kórházba került.
Szóval nekem itt a nagy bajom az, hogy buliban ismerkedtetek meg, nem azzal, hogy muszlim a srác, mert a muszlimok tudnak lenni a legjobb férjek, csak egy rendes muszlim nem ilyen körülmények között kezdeményez egy nőnél. Hidd el nekem, muszlimok közt élek, vannak muszlim rokonaim és olvastam a Koránt. Nem éri meg...
6-os, olyan hatalmas hülyeségeket írsz, hogy szinte sírok a röhögéstől :D
Egyébként 3-as vagyok. Nincs olyan, hogy a nőt elcseréli egy kecskére, ezt csak az idióta Európaiak találták ki.
Az itteniek azt értik félre, hogy az iszlámban a férfi pénzt vagy egyéb értéket fizet cserébe a lány szüzességéért és azért, hogy felnevelték a szülei. A pénz a lányt illeti meg, hogyha mégis válás lenne a vége, legyen miből élnie a nőnek a következő házasságáig.
6-os
az egész emberiség egy faj te idióta:) a rasszra gondolsz, elég szomorú hogy még ezt sem tudod miközben rasszista vagy,ostoba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!