Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben mennyire lennétek elnézőek lányok?
Figyelt kérdés
Randiznátok valakivel, akinek nem volt még barátnője randija se, és emiatt nem túl beszédes és zavarban van. Ha mellé tetszene ezt elnéznétek?2015. aug. 22. 17:59
1/6 anonim válasza:
símán,utána úgy is pofázni fog :)
2/6 anonim válasza:
Azt hiszem nem, tapasztalt, talpraesett férfit keresek. Ettől függetlenül találhatsz olyat, akinek a tapasztalatlanság nem gond.
3/6 anonim válasza:
Nekem egyszer pont ezért fulladt teljes kudarcba az ismerkedésem egy nagyon helyes sráccal. Többször találkoztunk és alig beszélt, folyamatosan nekem kellett szórakoztatni, de ez idővel már nagyon kínos lett, nem éreztem vele magam jól, már nem volt kedvem több találkára menni.
5/6 A kérdező kommentje:
Ha lenne témám biztos beszélgetnék, csak nem szeretem nagyon jártatni a számat.
2015. aug. 22. 18:38
6/6 anonim válasza:
Egy próbát megér, max randi végén megmondod hogy ez nem fog ujra megtörténni, és aztán hagyod a fiút
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!