Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megkeseredett, magányos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkeseredett, magányos srácok, akik a nők elvárásaira panaszkodnak, angol nyelvtudás és jogsi már sok elvárás?

Figyelt kérdés

2015. jún. 7. 15:20
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:

már megtetted sebaj.

kk,danke!! :))))

de még mindig lábon

2015. jún. 7. 19:20
 52/57 detto00 válasza:

Én úgy gondolom, hogy a párkapcsolatban a fiú meg a lány kiegészíti egymást, ha van a nőnek jogsija a pasinak meg nincs az úgy pont jó nem? :D ha egyiknek se lenne az a gáz XD

Viccet félretve, ezek az elvárások csak arra mutatnak rá (véleményem szerint), hogy a nő, aki a férfit keresi, és igy megválogatja, valószínüleg nem azért kell neki a pasi, mert szeretre vágyik, meg legyen valaki meg stb. hanem a BMW, meg a ház, öltönyös srác fél miliós keresettel stb. XD nem a pasiknak sok az elvárás, neked van rossz elvárásod....

2015. jún. 7. 19:29
 53/57 A kérdező kommentje:
Mondom, ha én megsérülök, elájulok, akármi és neki nincs jogsija akkor hogy visz be a kórházba? És nem, igencsak rosszul gondolod, odaképzeled, amit odaakartál. Nem beszéltem autómárkáról, sem fizetésről. Egy nyamvadék jogsiról beszéltem és egy biztos angol nyelvtudásról. És igen, a férfi szeretetére vágyom, minden normális nő arra vágyik. Ezért van az, hogy szerelem nélkül felőlem a jogsijával meg az angoljávsl is mehet a fr.ncba.
2015. jún. 7. 20:55
 54/57 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig az összes választ, úgyhogy bocs ha ismételek...

Annyiban meg tudom érteni a kérdezőt, hogy manapság egy jogosítvány igenis fontos, még akkor is, ha valakinek azért nincs "mert nem vágyik vezetni/nem érdeklik az autók/egészségesebb biciklizni vagy gyalogolni". Igen ám!

Megtörtént eset: párommal megyünk haza, én vezetek - mert neki a fent felsorolt okok egyike miatt nincsen engedélye - erre mit ad isten, rosszul lettem a volánnál. Szerencsére meg tudtam állni, baj nem lett. Mire vágytam? Hogy hazaérjek, vegyek be egy fájdalomcsillpítót és elbújjak a földalá, amilyen rosszul voltam. De mit kellett tennem? 2 órát dekkolni az út szélén mivel senki nem volt rajtam kívül, aki haza tudott volna vinni. 20 km-t többnyire egyenes úton vidéken nem nagy dolog levezetni. És nem is kérném soha hogy vezessen mert én nagyon szeretek, de ha neadjisten épp nem tudok, akkor meg vagyunk lőve ugye... Bele se merek gondolni mi lenne ha állapotos lennék, éjszaka beindulna a szülés, és én kellene vajúdva még vezessek is. Szerintem ilyen szeppontból teljesen jogos a kérés...

Az angol nekem is fontos, de csak azért mert én eredeti nyelven szeretem nézni a filmeket. Ha hajlandó velem valami leülni megnézni úgy valamit, akkor semmi kifogásom ha nem tud. Amúgy se egyébként, de ebből a szempontból nyilván előny.

2015. jún. 8. 15:17
 55/57 anonim ***** válasza:
Pff nekem mindkettő meg van, sőt még több is :D
2015. jún. 10. 15:52
 56/57 detto00 válasza:

Miért hajtod Ennyire a biztos angol nyelvtudás?

Az én pasim perfekt német, angolul nem tud, dobjam???

2015. jún. 25. 14:27
 57/57 anonim ***** válasza:

"Mondom, ha én megsérülök, elájulok, akármi és neki nincs jogsija akkor hogy visz be a kórházba?"

Mondjuk kihívja a mentőket, akik hamarabb kiérnek és esetleg el is látnak a helyszínen? Ha azoknak a tanulmányoknak meg végzettségeknek akárcsak a fele is igaz lenne amiket írtál, akkor nem tetted volna fel ezt a hülye kérdést.

2015. aug. 1. 12:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!