Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkeseredett, magányos srácok, akik a nők elvárásaira panaszkodnak, angol nyelvtudás és jogsi már sok elvárás?
Angol és német nyelvvizsga (és persze nyelvtudás), jogosítvány, saját albérlet (tudom nem saját lakás, deal with it; de ezt legalább a cég fizeti nekem), technikus és mérnöki végzettség. Én ezeket tudom felmutatni, mégsem állnak sorok az ajtóm előtt.
2: Sok minden többet? Te beszélni magyar?
Egyébként nem kell, hogy többet tudjanak nyújtani mint amennyit én tudok; de azért egy elfogadható szint nem ártana. Közben meg azt látom, hogy buta puncik folyamatosan játsszák az agyukat a neten. Aztán arra nem képesek, hogy lefogyjanak és ha smink nélkül meglátom őket, kiszaladok a világból.
Lásd be, hogy azért sok lánynak az egekben vannak az elvárásai ahhoz képest amit nyújtani tudnak.
"Kérdező, nagy a csend.
Lapítasz mint vizibolha a nádszálon.
Vagy írod a listádat?" - Közben felhívott egy családtagom..Felvehetem? Megengeded? :D Ilyen stílust!
"Sose értettem, hogy egy szerelmi kapcsolatban egyátalán miért kell elvárni valamit a másik féltől. Nekem 4 éve van kapcsolaton és az első pillanattól kezdve semmit sem várok el a barátomtól, főleg pont az nem érdekel h van a jogsija és beszél e angolul :D szeretem és ennyi."
És szerelmet esztek és szerelmet isztok, babám ?:)
Egy hosszú (értsd több éves) kapcsolatban akadnak ám kihívások, problémák, együtt megoldandó dolgok, a szerelem nem csak annyi, hogy otthon szerelmesen vigyorogva bámultok bele a másik arcába. A párkapcsolatban össze kell dolgozni, a társadalmat sem tudod kizárni hacsak nem egy lakatlan szigeten laktok. A válaszod nevetséges és éretlen.
Írd a listát amit kértem, hogy te miket tudsz letenni az asztalra.
Azt utána okoskodjál:)
13: Azért ez se volt semmi. Ezek szerint ha az üzletember férjed becsődöl és meg kell húzni a nadrágszíjat, akkor abban a pillanatban repülsz is tovább egy következő áldozatra?
Tudtad, hogy azt a típusú lányt amilyen te is vagy, angolban "gold digger"-nek szokták hívni? Elég visszataszító jelenség...
14: nem tudom, mit érdekel ez téged. Aztán majd megkapom, hogy nem hiszed el.
Tessék:
-angol és német nyelvtudás
-jogosítvány
-diploma (közgazdaságtan)
-2. diplomámat készülök megszerezni (média és kommunikáció), Németországban végzem a képzést, Németországban is élek
-cserediák programmal Angliában is tanultam
-spanyolul és hollandul tanulok jelenlegű
-dolgoztam Közel-Kelet-i országban, illetve egy megbízatás erejéig Kínában, azon kívül a Frankfurt-i reptéren is (cargo). Még valami?
-ű
jelenleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!