Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megkeseredett, magányos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkeseredett, magányos srácok, akik a nők elvárásaira panaszkodnak, angol nyelvtudás és jogsi már sok elvárás?

Figyelt kérdés

2015. jún. 7. 15:20
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
100%

Angol és német nyelvvizsga (és persze nyelvtudás), jogosítvány, saját albérlet (tudom nem saját lakás, deal with it; de ezt legalább a cég fizeti nekem), technikus és mérnöki végzettség. Én ezeket tudom felmutatni, mégsem állnak sorok az ajtóm előtt.

2: Sok minden többet? Te beszélni magyar?

Egyébként nem kell, hogy többet tudjanak nyújtani mint amennyit én tudok; de azért egy elfogadható szint nem ártana. Közben meg azt látom, hogy buta puncik folyamatosan játsszák az agyukat a neten. Aztán arra nem képesek, hogy lefogyjanak és ha smink nélkül meglátom őket, kiszaladok a világból.

Lásd be, hogy azért sok lánynak az egekben vannak az elvárásai ahhoz képest amit nyújtani tudnak.

2015. jún. 7. 15:47
 12/57 A kérdező kommentje:

"Kérdező, nagy a csend.

Lapítasz mint vizibolha a nádszálon.

Vagy írod a listádat?" - Közben felhívott egy családtagom..Felvehetem? Megengeded? :D Ilyen stílust!

2015. jún. 7. 15:48
 13/57 A kérdező kommentje:

"Sose értettem, hogy egy szerelmi kapcsolatban egyátalán miért kell elvárni valamit a másik féltől. Nekem 4 éve van kapcsolaton és az első pillanattól kezdve semmit sem várok el a barátomtól, főleg pont az nem érdekel h van a jogsija és beszél e angolul :D szeretem és ennyi."

És szerelmet esztek és szerelmet isztok, babám ?:)

Egy hosszú (értsd több éves) kapcsolatban akadnak ám kihívások, problémák, együtt megoldandó dolgok, a szerelem nem csak annyi, hogy otthon szerelmesen vigyorogva bámultok bele a másik arcába. A párkapcsolatban össze kell dolgozni, a társadalmat sem tudod kizárni hacsak nem egy lakatlan szigeten laktok. A válaszod nevetséges és éretlen.

2015. jún. 7. 15:51
 14/57 anonim ***** válasza:

Írd a listát amit kértem, hogy te miket tudsz letenni az asztalra.

Azt utána okoskodjál:)

2015. jún. 7. 15:54
 15/57 A kérdező kommentje:
"2: Sok minden többet? Te beszélni magyar?" - Magyarul volt. :) Egyébként nem tudom mit esel nekem. Nem más lány elvárásairól beszéltem, erről a kettő dologról érdeklődtem: angol és jogosítvány. Erre kiderül, hogy meg kellene r#hadnom kb., mert a jogosítvány az már olyan szörnyűséges boszorkányság ami mint egy másik bolygó, olyan elérhetetlen. :D Hát ki érti ezt..?
2015. jún. 7. 15:55
 16/57 anonim ***** válasza:
100%

13: Azért ez se volt semmi. Ezek szerint ha az üzletember férjed becsődöl és meg kell húzni a nadrágszíjat, akkor abban a pillanatban repülsz is tovább egy következő áldozatra?

Tudtad, hogy azt a típusú lányt amilyen te is vagy, angolban "gold digger"-nek szokták hívni? Elég visszataszító jelenség...

2015. jún. 7. 15:55
 17/57 anonim ***** válasza:
15: Azért vagyok kiakadva, mert egy férfi értékét két baromság miatt akarod belőni. Rengeteg olyan ember van, aki még egy szaros nyelvet sem képes megtanulni, mert nincs nyelvérzéke. Aztán meg lehet, hogy tökéletes férj/családapa lenne belőle és a havi fizetése mondjuk vetekszik a te éves bevételeddel. Nem is értelek téged, komolyan.
2015. jún. 7. 15:59
 18/57 A kérdező kommentje:

14: nem tudom, mit érdekel ez téged. Aztán majd megkapom, hogy nem hiszed el.

Tessék:

-angol és német nyelvtudás

-jogosítvány

-diploma (közgazdaságtan)

-2. diplomámat készülök megszerezni (média és kommunikáció), Németországban végzem a képzést, Németországban is élek

-cserediák programmal Angliában is tanultam

-spanyolul és hollandul tanulok jelenlegű

-dolgoztam Közel-Kelet-i országban, illetve egy megbízatás erejéig Kínában, azon kívül a Frankfurt-i reptéren is (cargo). Még valami?

2015. jún. 7. 16:00
 19/57 A kérdező kommentje:

jelenleg

2015. jún. 7. 16:01
 20/57 anonim ***** válasza:
78%
nagyon primitív vagy kérdező. Abba bele sem gondolsz, hogy valaki nem akar autót, mert minek? Környezetvédelemről nem hallottál? Ilyen primitív csaj akkor sem kéne, ha utánam dobnák. Szóval tök mindegy, milyen vagyok, de jogsim legyen. Hát keresgélj csak párt, hátha találsz angolosat, jogsisat. Good luck and good driving!
2015. jún. 7. 16:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!