Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkeseredett, magányos srácok, akik a nők elvárásaira panaszkodnak, angol nyelvtudás és jogsi már sok elvárás?
Tudom mi baja a kérdezőnek.
Egy tisztességes közös izzadás hiányzik neki valami alfahímmel, azt lenyugodna egy időre.
ha ez nincs meg némelyik csajnál, akkor szoktak így viselkedni:)
valaki minőségre megy :D
az csinálja jól aki sosincs kapcsolatban,aztán mégis mindig dug :D szóval erre se legyél büszke, el kel már manapság minden sza-*r csak vigyék .....:D
Hát te aztán egy 'gentleman' vagy a javából..
Engem te ne sz#@rozzál le, mégis mit képzelsz, ki vagy te?
Alpári vagy és b#nkó. Na, ezért szelektál az ember..
Egyébként pont hogy d#gásra találsz bárkit, csak el kell menni egy diszkóba, tuti lesz több olyan ittas csaj is aki rávehető. Én pl ilyeneket nem csinálok. Hozzám még egy ujjaddal se nyúlhatnál.
te direkt csinálod! de már folyik a könnyem a nevetésbe,fúú bekészítesz te nő...:D te tuti fake vagy mert nevettetsz direkt! lebuktál :D
am igen pont az a fajta vagyok aki hátast dobna tőled esélyes :,D Megan Foxot nem tűrném el ilyen bután
hallod baba arc az
erotikus naptáradat ne oda rakd ahol esznek is lehetőleg :D
újjal se érhetnék hozzád? bottal csak csak :,D
na de komoly téma :DDD
igen a diszkó! diszkóból nőt összeszedni igénytelen,utálom,mert olyan jellemtelen,
egy megfelelő baráti társaság,egy igényes és szép lány tagja már más téma,az egy éjszakás az igénytelen
a több éjszakás az igényes :D
jegyezzék kérem :D ezt így kell ízlésesen csinálni.
csókolj lábon :,D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!