Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megkeseredett, magányos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkeseredett, magányos srácok, akik a nők elvárásaira panaszkodnak, angol nyelvtudás és jogsi már sok elvárás?

Figyelt kérdés

2015. jún. 7. 15:20
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
81%

18: Akkor mit keresel ezen az oldalon? Nem a vizsgáidra kéne tanulnod?

Meg azt sem értem, hogy mi értelme volt egyáltalán a kérdésnek.

(A média és kommunikáció szak itthon büfé szinten van, szóval ne essél hasra tőle.)

2015. jún. 7. 16:03
 22/57 A kérdező kommentje:
"Ezek szerint ha az üzletember férjed becsődöl és meg kell húzni a nadrágszíjat, akkor abban a pillanatban repülsz is tovább egy következő áldozatra?" - ez már megtörtént. Az élettársam cége csődölt be. Tudod mit tettem? Mentem nő létemre építkezésre dolgozni, barátom. És soha nem hagynám el. Azóta együtt átvészeltük és kimásztunk belőle. Még valami? (Amúgy ő tud angolul és tud vezetni ;)
2015. jún. 7. 16:04
 23/57 A kérdező kommentje:

"(A média és kommunikáció szak itthon büfé szinten van, szóval ne essél hasra tőle.)" - Itt szólásszabadság van, nem úgy mint Magyarországon. A média világa is 'gazdagabb'. (nem véletlenül nyúlja innen a műsorait az RTL Klub..)

Azt hogy te erről a szakról mit gondolsz azt nem kérdezte senki, már most meg van a gyakorlati helyem, igazából pofon egyszerűen meg lett ;)

2015. jún. 7. 16:07
 24/57 anonim ***** válasza:
75%
Nem vagyok megkeseredve, sosem voltam. Van nyelvvizsgám angolból, sőt 2 diplomám is, sőt jogsim is + bartender végzettségem is. :)
2015. jún. 7. 16:07
 25/57 A kérdező kommentje:

24: Na és mit gondolsz arról ha egy lánynak ez a két elvárása van? Ez azért nem egy túlzás, ugye?

Szerintem abszolút normális.

2015. jún. 7. 16:09
 26/57 anonim ***** válasza:
74%

mi a tököm,mi az hogy a nőnek nem kell felmutatni semmit? te hol élsz???:D ha nem nézel ki tűrhetően jó pasit te az életbe nem kapsz főleg mert láthatóan olyan buta vagy hogy sírok rajtad,az ilyennek adnak diplomát,az élethez meg sügér.Tipikus..és nevetséges...az ilyenek csak lehúzzák a színvonalat.

az ilyet elkerülném messzire,és mi az hogy angol nyelvtudás kell? fuck off bitch!

és mielőtt jön hogy magányos srác lennék,közlöm hogy nagyon nem, és szintekkel jobb pasi mint te életedben kaptál vagy kapni fogsz :,D de kellet egy bölcs válasz,a tudatlan fejednek

utálom az ilyen senki noname emberek,akik egy iskolára verik magukat,mert másuk sincs se a diplomájuk meg a rongy életük

:,D és ez mondja meg itt a "frankót",az ilyenek,akik máshol csak ülnek és hallgatnak

dogs!

2015. jún. 7. 16:11
 27/57 A kérdező kommentje:
"Rengeteg olyan ember van, aki még egy szaros nyelvet sem képes megtanulni, mert nincs nyelvérzéke. Aztán meg lehet, hogy tökéletes férj/családapa lenne belőle és a havi fizetése mondjuk vetekszik a te éves bevételeddel. Nem is értelek téged, komolyan." - Viszont mivel magamnak kerestem a párom és nem a szomszéd Mari néninek, ezért fontos volt az angol, mert sokat járok Angliába és angol ajkú közegben sokat mozgolódom. Egy PÁRT kerestem magamnak, aki velem tart. Aki ezt nem éri fel ésszel, annak a felfogásával valami baj van.
2015. jún. 7. 16:14
 28/57 A kérdező kommentje:
26: Én a munkatapasztalatomra verem magam. Hadd tehessem már meg, bébi. ;)
2015. jún. 7. 16:15
 29/57 anonim ***** válasza:
43%
28: Édes Istenem, te nagyon szánalmas vagy. Ha igaz lenne amiket itt leírtál, akkor nem lenne szükséged az e-péniszed mutogatására.
2015. jún. 7. 16:18
 30/57 A kérdező kommentje:
29: :D:D:D:D Még annyira se vetted a fáradságot, hogy elolvasd az egészet és kivedd belőle, hogy nő vagyok? :D Milyen pénisz??:D
2015. jún. 7. 16:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!