Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkeseredett, magányos srácok, akik a nők elvárásaira panaszkodnak, angol nyelvtudás és jogsi már sok elvárás?
Kedves kérdező!
Szerintem a felvetésed jogos, mert autóval sokkal könnyebb mindent megoldani. Nekem jogsim és autóm is van, viszont az angollal hadilábon állok, ehelyett viszont állandó munkahelyem van (média) ,és jól keresek.
Itt kiderült, hogy te sok dologban képzett vagy, hajtasz, nyilvánvaló, hogy motiváció nélküli személyt nem fogsz tudni tisztelni. (Nem sértésnek szánom, hanem csak észrevétel) . Ehhez képest a jogsi +angol kombó nagyon kevés lehet mint elvárás.
Én már azt sem tudom mi ér többet manapság: a diploma, vagy a talpraesettség. Abban igazat adok, hogy kell egy alapvető jövedelmi szint, és pusztán a szerelem kevés, ha nincsenek közös tervek, és reális, megvalósítható célok.
Ha a diplomádat és a médiakomos büfészakodat nem lébecolnád végig, akkor tudhatnád, hogy az RTL Klub franchise alapú műsorokat tol abba az igen okos képedbe, s nem nyugatról lopják az ötleteket.
Mellesleg arra azért kíváncsi lennék, hogy hetekig ismerkedsz egy számodra rokonszenves férfival, majd később kiderül, hogy a szimpátia ellenére se jogsija, se diplomája (de tételezzük fel, hogy bőven fenn tudja magát még így is tartani), ám te egy könnyed mozdulattal elhajítod, mint egy darab koszos rongyot. :D
pár szűz szemébe még lehet menő is vagy :,D de jobbakat hol érdekli?
és ennek hatására elfelejted hol a helyed "bébi" :) :,D
ha már vered magad azt a külsődre tedd minimum,egy nőn előbb észreveszik,telibe röhögik hol gályázol... hidd el,fontosabb hogy feszes vagy e ahol kell :DDDD
37: Nem ő vagyok és nem értek annyira a médiához, de az ugye megvan, hogy a nagy része ezeknek a hulladékoknak Amerikából jön? Például ez a sok tehetségkutató szar, mindegyik onnan jött. Ráadásul az egész világon nyomják Koreától Ausztrálián át, az Egyesült Államokig.
Nem kell annyira hanyatt esni a németektől drágám.
"Mellesleg arra azért kíváncsi lennék, hogy hetekig ismerkedsz egy számodra rokonszenves férfival, majd később kiderül, hogy a szimpátia ellenére se jogsija, se diplomája (de tételezzük fel, hogy bőven fenn tudja magát még így is tartani), ám te egy könnyed mozdulattal elhajítod, mint egy darab koszos rongyot. :D " - Nem diplomát írtam, hanem angol nyelvtudást...
És ne haragudj már, de ha senki nem szelektálna hanem csak összejönne mindig a következővel aki kedves és aranyos meg akivel szimpatizál, azt nem tartod igénytelennek?? És tudod mit? Sok ember van aki jószívű, jó lelkű, becsületes ember, de a kapcsolathoz vonzalom kell. Ha van vonzalom és vonz mint a mágnes, akkor biztosan nem döntök úgy hogy nem jövök vele össze csak azért mert nincs jogsija vagy nem tud angolul, de ahogy szépen taposunk együtt a párkapcsolat ösvényén hónapról hónapra, évről évre, és már az is előtérbe kerül, hogy a mindennapi életben hogy tudunk együtt érvényesülni, és hogy passzintható össze, hogy vajon önmagunk tudunk-e lenni egymás mellett, NA OTT dől el minden. És ne haragudj, de ha a babánk hirtelen olyan beteg lesz, hogy kórházba kell vele szaladni, akkor mindketten hálát adunk az autóért, meg a jogosítványunkért. Vagy hívjunk taxit???!! Akár nekem is bajom lehet és a férjem nem lesz abban a helyzetben, hogy berakjon a kocsiba és elszáguldjon velem a kórházba? Megfontolandó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!