Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a számotokra vonzó kezdeményezés?
Arra lennék kíváncsi, hogy itt névtelenül milyen közeledés számít a nők szerint vonzónak.
1. Beszédbe elegyedtek valahol (buszmegálló, buszon, vonaton, vagy csak mondjuk megkérdez valamit, és elkezdtek beszélgetni), aztán meghív egy kávéra vagy egy kulturáltabb bárba beszélgetni, mert bejössz neki.
2. Csajozós dumával eléd áll, és megpróbál levenni a lábadról. Pl.: "Hiszel a szerelemben első látásra? Vagy megint el kell sétálnom előtted?"
3. Lekezelően odalép, megszólít mondjuk úgy, hogy "Szia csúfság!" és odalök félvállról valami kérdést meg elkéri a telefonszámodat, vagy ő megadja a facebook elérhetőségét.
Csak azért érdekel, mert én az első kategóriában nyomulok, de kevés sikerrel. Ismerősöm meg az utolsó (konkrétan az ő szövege a "Szia Csúfság.") és minden nap más nőt dug ezzel.
Nem kell félreérteni, nem kell az az élet, hogy mindig más. De egy rendes kapcsolat sem jön össze sehogy se, neki meg mondjuk volt hosszabb távú is.
Én a legutóbb beszélgettem egy lánnyal a vonaton (előtte még nem találkoztunk, de együtt utaztunk, és segítettem felvinni a vonatra és feltenni a tartóba a csomagját). Mivel szimpatikus volt a személyisége is, megkérdeztem tőle ezt: "Nagyon rendesnek és segítőkésznek tűnsz, így lenne egy kérdésem: Képzeld, a barátaim szerint alkalmatlan vagyok az elköteleződésre, mert félek tőle. Van kedved bebizonyítani, hogy tévednek?"
Erre az volt a válasz, hogy sajnos már 3 éve van pasija, de aranyos vagyok. (Lehet csak kifogás volt, de nem annak tűnt.)
Erről mi a véleményetek?
27/F
Pedig végtelenül egyszerű, empátiahiányra vall, ha nem érted...
Vegyük a hamburgeres pincérnő esetét... neki az a munkája, hogy kiszolgáljon, ebben a szerepben van. Ennek kell megfelelnie. Ha te elkezdesz szexuális tartalmú poénokat gyártani, pláne a haverok előtt, akkor ő kiesik a szerepéből, zavarba jön, megszégyenül. Kellemetlen élményeket él át.
A liftes poénkodás is öncélú, hiszen te akarod bizonyítani, hogy milyen jó fej vagy. Woody Allan egyik filmje jut eszembe, amikor mindent elkövet, hogy jó benyomást tegyen a nőre, ezzel szépen el is tolja a dolgot. Mert a nőknek nem arra van szüksége, nem azzal nyűgözöd le őket, hogy TE milyen jó fej vagy, és ezt bizonygatod, hanem arra koncentrálnak, hogy ŐK hogyan érzik magukat az adott helyzetben, mennyi figyelmet, pozitív megerősítést kapnak. Nem téged akarnak csodálni, hanem arra vágynak, hogy őket csodálják. (Nem olcsó bókokkal, hanem odafigyeléssel.)
Nagyon jól írta a 37/F válaszadó: figyeld a nő reakcióit! Hangolódj rá, működj együtt vele, érzékeld, hogy mire van szükségük.
Én például ismerkedési szituációban ezt figyelem: a férfi mennyire figyel rám, mennyire veszi a jelzéseimet. Ha csak önmagát próbálja minél jobb színben feltüntetni, anélkül, hogy együttműködne velem, reagálna rám, akkor abszolút felejtős. Még rosszabb, ha az öncélú magamutogatás mások rovására zajlik, mint például a pincérnő esetében. Kimondottan kínos helyzetbe hoztad a "jófejségeddel". Ne imponálni akarj, hanem a másikat "emelni", a másik ember számára pozitív érzéseket okozni!
Értem. Nem titok, hogy próbálkoztam már net-es társkereséssel is. Ott vannak nők, akik kiírják az adatlapra, hogy normális pasit keresnek.
Én ezt megragadva sokszor csak annyit küldök nekik, hogy:
"Ha egy normális pasit keresel, akkor tudd, én az vagyok... ezt a hangok is megmondták."
Többnyire bejön, mert elfogadják a közeledést, sőt, múlt héten az egyikkel váltottunk is pár levelet, csak az fura, hogy néha csak úgy eltűnnek. Mármint elolvassa a levelet, de nem válaszol, viszont előtte tökre partner volt, hosszabb leveleket váltottunk (ez volt a múltkor is, és nem írtam neki semmi szexuális tartalmút).
De mondjuk a haverom, akit írtam, hogy már 3 éve él párkapcsolatban, pedig ő is szeretett ökörködni pikáns témákkal, úgy szedte fel a barátnőjét, hogy ahol dolgozott éppen, megkérdezte tőle: "Szívesen megismernélek, mert szimpatikus vagy. Mond, gyakran jársz ide?"
#18-as
A TŐKÉSréce jó poén, csak lehet a csaj nem értette a TŐKÉS szóviccet. Lehet nem gazdasági vonalon tanult. ;)
Ez a hangos vicc is borzasztóan gáz, talán még egy tininél beválna...annyira jól leírta, egy korábbi hozzászóló... nem öncélúan kell poénkodni, a saját humorodat fényezni, az ismerkedésbe belefér a humor és a viccelődés, egymás csipkelődése- de mértékkel!
Pl. gondolj bele, az alapján amit írtál a lánynak, mit tud válaszolni rá?? Max annyit hogy haha. De nem kérdeztél tőle, nem vontad be, nem mutatkoztál be, semmi... ha akarna is megismerkedni veled, neki kéne megtenni az első lépéseket...erre viszont sok lány nem nyitott.
Erőltetettnek tűnik. A "hangok is megmondták" pedig ősrégi, egyidősek vagyunk, nálam ez 13 évesen ütött.
A szexviccek pedig soha nem kezdésnek jók. Majd ha már ismeritek egymást. Különben sem vicces, hogy ha minden viccednek valamilyen köze van a péniszhez. Ha először ismerkedem egy férfival, nem akarom hallani, hogy farkakról beszél.
Nálam csakis az elsővel tudnál bármit is elérni. A második szöveggel képen röhögnélek, a harmadikkal meg valószínűleg elküldenélek a francba, de legbelül fájna is, mivel elég önbizalomhiányos tudok lenni.
Viszont szerintem ez az elköteleződési problémás szöveg gáz, és szerintem nem kellene rögtön, a megismerkedésnél elhívni valahova a lányt. Pl. ha teszem azt, buszon kezdesz el beszélgetni egy csajjal, és elhívod valahova, ő pedig nemet mond, simán benne lehet az is a pakliban, hogy éppen siet valahova, emiatt nem megy el veled. Plusz én speciel nem mennék el egy 10 perces ismeretség után kávézni egy sráccal, lehet az akármilyen kedves/aranyos/jóképű.
Azt javasolnám, hogy először csak jelöld be facebookon/kérd el a számát, aztán ha már beszéltetek 1-2 alkalommal, akkor hívd el valahova. Valószínűleg így több sikerrel jársz, mintha rögtön a megismerkedésnél hívod el kávézni a lányt.
Kértem már el telefonszámot kávé meg minden nélkül, nagyon szívesen meg is adta, meg is csörgettem, hogy legyen meg neki az enyém is.
Az megint más kérdés, hogy utána nem vette fel, vagy kinyomta, pedig próbáltam vagy 10x. Mondjuk azóta már töröltem a számot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!