Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem akarnak minden téren egyenrangúak lenni a férfiakkal?
Hányszor hallom, olvasom, hogy megismerkedtem egy férfival. Tetszik nekem, de alig keres.
Színpatikus nekem egy férfi, de nem közeledik hozzám.
Tehát a nők egy része semmit nem tesz a saját érdekében.
Várják, hogy a sült férfi a szájukba repül?
Én nő vagyok és minden téren egyenrangúnak tartom magam. Volt barátom, akit én hívtam el randira és sosem engedem, hogy közös programnál a részemet fizesse egy srác, mert nem igazságos.
Sőt, még azt is le tudom írni helyesen, hogy szimpatikus és képes vagyok arra, hogy ne általánosítsak, hogy minden férfi idióta barom.
Párkapcsolaton kívül minden téren egyenrangúnak tartom magam a bármelyik férfival. Nem várom a sült galambot, és mindig úgy tervezek mindent, hogy egyedül is meg tudjam oldani. DE! Egy párkapcsolatban viszont NŐ akarok lenni, ahogy egy férfi meg legyen FÉRFI. Mi a baj ezzel?
Másrészt hiába tetszik valaki, ha az érdeklődés / érzelem nem kölcsönös, akkor nem fogok "ráakaszkodni", annak semmi értelmét nem látom. Ha valakit úgy kell(ene) "megfogni", abban később úgysem lesz sok köszönet.
Hány férfi ismerősöm panaszkodik olyan nőkre, akiket nem tudnak (vagy csak nagy nehézségek árán tudnak) "levakarni". Én nem akarok ilyen "panaszáradatok" tárgya lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!