Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van a negyvenes férfiakkal?
40 éves nő vagyok, több ismerkedős oldalon vagyok fent. (A környezetemben nincsenek potenciális partnerek, bulizni nem járok, a munkám nem ad lehetőséget ismerkedésre, így marad a virtualitás...) Kb. 80%-ban nálam (gyakran jóval) fiatalabbak akarnak velem ismerkedni, esetleg ötvenes-hatvanasok...
A korban hozzám illőkkel valahogy nincs szerencsém, persze sok a nem független (nekem a szeretői státusz kevés, nem holtomiglan-holtodiglan kapcsolatot keresek, de azért valamilyen szintű elköteleződés fontos számomra, a "vegyük minél lazábbra" nem az én műfajom).
A független, frissen elvált férfiak vagy csak kalandozni szeretnének (lehetőleg minél több, minél fiatalabb, minél dekoratívabb nőket, minél könnyebben, a lehető legkevesebb erőfeszítéssel megkapni); vagy annyira félnek a kapcsolatoktól, hogy teljesen begubóznak; vagy kétségbeesetten akarnak valakibe kapaszkodni, és ezzel már a személyes találkozó előtt elriasztanak...
Biztos én is túl "válogatós" vagyok, de nagyjából megvannak az elképzeléseim, hogy mire vágyom, és ebből nem szeretnék túl sokat engedni.
Léteznek érzelmileg érett, független férfiak ebben a korosztályban? És ha igen, hol lehet őket megtalálni? :)
Az olyan férfiak, akiket te keresel nagyon kevesen vannak és jellemzően foglaltak.
Ha már tényleg jó ideje keresel és nem találsz olyat amire vágysz, javaslom egy dologból engedj: A korhatárból.
Nem azt mondom, hogy egyből ismerkedj 18 évesekkel és 60 évesekkel, de ha mondjuk a szűk sávban amit keresel (mondjuk nálad 0-5 évvel idősebb férfiak) nem találsz megfelelő partnert, akkor szerintem mindenképpen nézz szét ennél tágabb korosztályokban is.
Elsőnek: "Eddig mire vártál?"
Voltam már házas, de elváltam évekkel ezelőtt. Egyébként tévedsz, mert én egyáltalán nem látom, hogy a fiatalabb nők a negyvenes pasikra buknának (esetleg a nagyon magas egzisztenciájú negyvenesekről mondható ez el). Vannak negyvenes barátaim, és egyik se tud összejönni fiatalabb nővel, csak hülyítik őket.
Òò!!!!
Már egyből 40cm-es kell???
Az igen.
8:
Akkor eddig miért nem találtál számodra megfelelőt?
Én biztos írnék Neked privit, ha nem lennék családos. Végre valaki ebből a korosztályból.
38 y/o Male
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!