Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hová vigyem a leányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová vigyem a leányt?

Figyelt kérdés
Nem sokára találkozok egy lánnyal. Egy régebbi barátom és nagyon rég nem láttuk egymást, nem rég elkezdtünk egyre többet beszélni, mondhatjuk hogy összemelegedtünk. Sikerült megbeszélni egy találkozót ami még nem tudom hogy randi lesz-e, de szeretném hogy az legyen. Szóval hova kéne vinni, mit kéne csinálni? (pár napon belül találkoznánk)

2015. ápr. 30. 23:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Majálisra!
2015. ápr. 30. 23:41
 2/9 anonim ***** válasza:

ne várj a dologtól sokat...

ha már úgy írtad h sikerült megbeszélni egy találkozót, nekem kicsit úgy hangzik mintha kierőltetted volna h találkozzatok...

Mindegy hová viszed ha vonzódik hozzád akkor egy egyszerű séta valahol az is megteszi...

ha meg nem hawaiira is viheted akkor sem lesz semmi...

2015. ápr. 30. 23:44
 3/9 A kérdező kommentje:
hát a kierőltetés az túlzás :D megkérdeztem hogy lenne-e kedve találkozni velem és igent mondott
2015. máj. 1. 00:23
 4/9 anonim válasza:
vidd fel a lakásodra xd vagy vidd el fagyizni vegyél neki valami szép virágot stb...
2015. máj. 1. 10:47
 5/9 anonim válasza:
Szerintem azzal, hogy van e esélyed vagy nincs azzal ne törődj, a helyzet fogja adni magát, és az hogy milyen lesz a hangulat. Először vigyed valami vicces helyre vigyed, de ez nem is fontos lényeg, hogy vidisd fel, és a randi elején lévő feszültséget, ezzel legyőződ. Utána menni fog minden tényleg. Majd vigyed egy romantikusabb helyre, igazából nem is fontos, hogy romantikus legyen hanem inkább kettesben legyetek, de nem tudom melyik városról van szó, de ha van ott valami park vagy tó oda elsétálni elég romi. Miután smároltatok meg összehangolódtatok, akár fel is hívhatod magadhoz, és eljátszogathattok ha már ismeritek egymást. Lényeg, hogy ne erőltess rá semmit kérdezd meg h mit szeretne, úgyis azt fogja mondani nekem mindegy, szóval te dönts. Amúgy hány éves vagy? (mert úgy könnyebb lenne segítenem ha tudom)
2015. máj. 1. 11:00
 6/9 anonim válasza:

Ja és ne üljetek sokat csak ha smároltok, sétálni jobb.

És kapd le a csajt ne félj hajrá!!!

Szurkolok pajti :-)

2015. máj. 1. 11:03
 7/9 anonim válasza:
előzőnél a pont:-)
2015. máj. 1. 11:07
 8/9 anonim válasza:

#4 nem kell neki semmit se vennie hülyeség, ne a pénzedért kedveljen a csaj.

Fagyizás oké vagy gyros vagy egyéb apróság, de szerintem a fagyi is bőven jó. Ne akarj neki felvágni.

2015. máj. 1. 11:09
 9/9 A kérdező kommentje:
Budapest, 18-18
2015. máj. 1. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!