Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hova vigyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hova vigyem?

Figyelt kérdés

Van egy lány, kivel mostanában igen sokat írogatunk... Már egy ideje ismerem és elhívtam randira. Ő Pécsi én KKmajsai... és Baján lenne a találkozó.

No a lényeg az hogy szerintetek gáz ha nem igazán ismerem Baját? 3x voltam életemben, még nagyon-nagyon régen.

Szerintetek ciki első benyomásra ha nem igazán tudom, merre mi ...

Valaki Bajai esetleg tud valami éttermet vagy valami kis parkos helyet állomás tér környékén ahol elképzelhető egy randevú?

#fiú #randi #lány #csók #ciki #találkozó #Baja #randi helye #állomástér #nem tudom hogy legyen
2015. márc. 29. 20:03
 1/6 anonim ***** válasza:
ott a sziget, tele van helyekkel
2015. márc. 29. 20:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Baján milyen sziget? o.O
2015. márc. 29. 20:25
 3/6 anonim válasza:

Malom Étterem

Szegedi út 19.

2015. márc. 29. 21:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :))
2015. márc. 30. 07:08
 5/6 anonim ***** válasza:

A sziget messze van az állomástól, de ha tényleg romantikus helyet szeretnétek és kényelmes cipőben mentek, akkor sétáljatok egyet a Sugó parton ki a Türr kilátóig, vagy igen, a Petőfi szigetre, ahonnan át lehet sétálni az új kis gyaloghídon a Pandúrra. Itt szintén vár egy kilátó és némi tanösvény. Guglizz rá, ezek azért sok sétával járnak, de szerintem (női szemmel) megéri.

Ha étterem, én a Malmot nem ajánlanám, mert az ugyan ott van az állomás mellett és szép, de semmi romantikus hangulata nincs a berendezését leszámítva. Ha ilyesmi helyet keresel, akkor egy sétáló utcai (Eötvös u.) cukrászdába ülnék be, esetleg egy Szentháromság téri kávézóba, vagy a number 1. számomra a Halászpart. Itt víz közelben ihattok/ehettek meg valamit. Ha jó idő van, akkor a legtöbb hely kínál kinti ülőhelyeket, akár vékonyka pokróccal is.

Egy ex bajai lakos

2015. márc. 30. 07:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos kommenteket! :DD
2015. ápr. 1. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!