Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova vigyem első randin?
Figyelt kérdés
Én 22F, ő 26L. Inkább Kőbánya-Kispest közelében érdekelne valami jó, esetleg nyugis hely is. De más helyes is jöhetnek.2015. febr. 23. 22:51
1/7 anonim válasza:
Van egy jó kínai étterem az üllői úton, a könyvtár mellett,
sréhen a Kossuth téri piaccal szemben ;)
2/7 A kérdező kommentje:
Margitsziget esetleg?
2015. febr. 23. 23:02
3/7 anonim válasza:
Hát ha kifogsz egy jó időt max akkor. Inkább tavasztól jó a Margitsziget (ami ráadásul Kőbányától messze is van picit)
4/7 A kérdező kommentje:
Szombaton lenne randi. Akkor passz. Mozi nem játszik, olyan kell ahol lehet beszélgetni is. Végül is 3-as emtróval be lehet jutni kőbányáról.
2015. febr. 23. 23:10
5/7 A kérdező kommentje:
Végülis mozi is lehetne, végülis előtte illetve utána is van lehetőség beszélgetésre. De nem tudok jó helyeket, ezért is kértem segítséget :)
2015. febr. 23. 23:14
6/7 anonim válasza:
Figyi szerintem egy séta tökre meg teszi. :) Tudtok sokat beszélgetni meg minden. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!