Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová vigyem randizni?
Szerintem meg ne a kesobbiekben gondolkodj, eloszo szervezd meg az elso randit:) ott meg majd ovatosan kifaggatod, hogy mit szeret csinalni (moziba menni, vagy inkabb a szabadban lenni) ilyesmiket. Ne a nemtudomhanyadik randidat szervezd, az majd idokozben ugyis kialakul.
Sok sikert:) 15/L
köszönöm :D igazából már tudom hogy így mit szeret ugyan is mondtam hogy már egyszer együtt voltunk de nem rajtunk múlt hogy szakítunk-e vagy sem.. érdemes elmondani az osztálynak, haveroknak hogy mi is van valójában??
és mikor legyen az első csók? attól hogy már egyszer szakítottunk nagyon szeretjük egymást hisz 3szor mondom hogy az nem miattunk volt de már nem lehetett elviselni -.- amúgy 14 éves vagyok :)
Elso vagyok:)
Sokaig titkolni ugysem tudjatok. Es (bar nem tudom a sztorit) szerintem haverok miatt ne szakits egy lannyal. A csok meg majd jonni fog magatol. Erezni fogod, hogy mikor jott el az ideje:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!