Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez milyen indítás lenne?
Puding próbája az evés...
Kérdezd meg. Ha szimpatikus vagy neki, akkor szinte mindegy mivel indítasz.
Aki szerint nagyon gáz, az írjon már jobbat, csak kíváncsi vagyok.
Egyébként szerintem nem a szövegen múlik, sokan erre vannak ráfeszülve és szerintem meg ez a gáz
Én a helyedben megpróbálnék egy rövid beszélgetésbe elegyedni vele és pár perc után valami ilyesmivel be lehetne vezetni a randit:
"Nem szeretnélek feltartani, volna kedved valamikor egy kávé mellett folytatni a beszélgetést?"
Mondjuk már a puhatolózó beszélgetés alatt látszani fog a lánykán, hogy mennyire lenne nyitott a dologra...
Plusz ez alatt a pár perc alatt nálad is kialakulhat az első benyomás, ami már nem csak a megjelenésén alapszik.
26N
Ez nagyon gáz lenne. Ha előre megtervezed akkor nem jön össze, egy ilyen szövegnek nagyon spontán és humorosnak kell lennie, hogy találjon.
Kérd ki a sorszámot, ülj le és próbálj szemezni vele kicsit. Akkor kifelé megszólíthatod. Bármi kapcsán amit addig észrevettél rajta. Pár gyors mondat, randirahívás és kész
"Aki szerint nagyon gáz, az írjon már jobbat, csak kíváncsi vagyok."
Mert szerinted nem gáz játszani az ostobát? Akkor csajozz így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!