Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köszönjek neki, ez jó indítás lenne?
Van egy lány a suliban, aki szimpatikus nekem, egy évfolyamba jártunk de még soha sem beszéltünk. néha mikor lejön az osztályunk mellett köszön annaka kivel vagyok, de nekem nem. mármint nem azt mondja, sziasztok. Pedig elvileg az szabály, hogy ha valakinek odaköszönsz és van vele valaki akkor illik mind2nek köszönni. Nekem csak mélyen a szemembe néz. Szerintetek azt várja hogy köszönjek neki? sokszor veszem észre hogy engem néz.
köszönöm előre is
16/F
én is mindig csak az 1iknek köszönök xD
szerintem is köszönj neki h ha megint köszön mikor ketten vagytok..;DD
15/L
hülye qrvák, soha nem tudnak egyenesen lépni, nekik mindig játszani kell a megközelíthetetlent... Aztán meg rínak, hogy miért nem kell már a csávónak, amikor eddig azt mutatta, hogy tetszik neki. Talán meg kéne tanulni félrebeszélés és taktikázás nélkül párkapcsolatot építeni, soha nem azzal fogjátok felkelteni az érdeklődést, hogy bunkók vagytok, és nem is köszöntök. Én is amúgy ugyanebben a szisztémában voltam. Egy csaj nagyon tetszett, aztán ismerjük is egymást, órán állandóan néz(évfolyamtárs, de van heti 2 közös német óránk), párszor beszélgettünk is, aztán múltkor egy iskolai rendezvényen 1ik haverommal mentem, majd neki köszönt, hogy "Szia Feri!", nekem meg annyit sem volt képes odanyögni, hogy "csá te f@sz"...
Ennyit a nőkről. Csak az a baj, hogy szexuális vágyai mindenkinek vannak, amit egy idő után már nagyon szar a saját kezeddel levezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!