Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A páromékkal holnap megyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromékkal holnap megyek nyaralni, azonban a szüleivel most találkozok először, hogy köszönjek nekik?

Figyelt kérdés
Már láttam fényképet a szüleiről és nagyon fiatalosok, így egy kicsit furának érezmném a csókolomot, de nem merem őket letegezni hiszen az mégis csak tiszteletlenség, a jó napot szerintem meg végképp rideg, mi lenne a legjobb?
2011. aug. 3. 23:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Mindenképp a jó napotot v az üdvözlömöt ajánlom, ne taszítsd magad gyerek státuszba a csókolommal, de SEMMIKÉPP NE TEGEZD LE őket. Az a tuti rossz pont. Inkább légy rideg de udvarias! Lehet h felajánlják h tegezd őket.
2011. aug. 3. 23:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a csókolom a legjobb, hiszen látják, hogy megadod a tiszteletet. Ha úgy gondolják, úgyis mondják majd, hogy tegezd őket, de ha nem akkor sincs gond, köszönj csókolomot.
2011. aug. 3. 23:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Te hülye vagy vagy csak játszod a hülyét?
 4/9 anonim ***** válasza:

Az első találkozáskor mindenképpen tarts távolságot,várd meg míg ők közelednek.

Apucinak jónapot anyucinak kezicsókolom,hogy lássák milyen udvarias fiú? vagy.Fontos,hogy jó benyomást tegyél,majd ha ők mondják akkor jöhet a tegeződés.

Ha lány vagy akkor csak simán jónapot.

5/9 anonim ***** válasza:
A csókolom 15 fölött ultra gáz, szóval attól függ, hány éves vagy!
2011. aug. 3. 23:57
 6/9 KartoffelKatze ***** válasza:

Szerintem ha beérsz a házba akkor mond ezt:itt olyan illat van, mint a bordély házba xd

Najó, viccet félre téve. Az apósnak jó napot és amíg nem mond nevet addig Uramnak szólítsd, Anyósnak meg Szép napot vagy kézétcsokolom, vagy nem tudom, őt majd Asszonyomnak szólítsd.

2011. aug. 4. 00:14
 7/9 k4lm0p1r1n ***** válasza:

CSÁÁÁ MAMMER, SZEVA PAPPER.

mellesleg a jó napot hosszú évek óta helytálló, és látni fogod rajtuk hogy hogyan tovább.

2011. aug. 4. 08:47
 8/9 anonim ***** válasza:
szerintem viszont jó lenne a Csókolom. Nekem a jó napot kívánok kissé hivatalos, de a Csókolom lehet tök "aranyos" is.
2011. aug. 4. 19:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Kérdés h aranyos, de alárendelt fél akarsz-e lenni, v egyenragú, de mondom, sok függ az illető korától, amit nem tudunk. Én is csókolomot köszönök párom anyjának, mert mikor összejöttünk még a 18-at sem töltöttem be, mai eszemmel soha nem tennék ilyet, h csókolommal köszönjek. Ez a vonat elhúzott :/
2011. aug. 4. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!