Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a számotokra vonzó kezdeményezés?
Arra lennék kíváncsi, hogy itt névtelenül milyen közeledés számít a nők szerint vonzónak.
1. Beszédbe elegyedtek valahol (buszmegálló, buszon, vonaton, vagy csak mondjuk megkérdez valamit, és elkezdtek beszélgetni), aztán meghív egy kávéra vagy egy kulturáltabb bárba beszélgetni, mert bejössz neki.
2. Csajozós dumával eléd áll, és megpróbál levenni a lábadról. Pl.: "Hiszel a szerelemben első látásra? Vagy megint el kell sétálnom előtted?"
3. Lekezelően odalép, megszólít mondjuk úgy, hogy "Szia csúfság!" és odalök félvállról valami kérdést meg elkéri a telefonszámodat, vagy ő megadja a facebook elérhetőségét.
Csak azért érdekel, mert én az első kategóriában nyomulok, de kevés sikerrel. Ismerősöm meg az utolsó (konkrétan az ő szövege a "Szia Csúfság.") és minden nap más nőt dug ezzel.
Nem kell félreérteni, nem kell az az élet, hogy mindig más. De egy rendes kapcsolat sem jön össze sehogy se, neki meg mondjuk volt hosszabb távú is.
Én a legutóbb beszélgettem egy lánnyal a vonaton (előtte még nem találkoztunk, de együtt utaztunk, és segítettem felvinni a vonatra és feltenni a tartóba a csomagját). Mivel szimpatikus volt a személyisége is, megkérdeztem tőle ezt: "Nagyon rendesnek és segítőkésznek tűnsz, így lenne egy kérdésem: Képzeld, a barátaim szerint alkalmatlan vagyok az elköteleződésre, mert félek tőle. Van kedved bebizonyítani, hogy tévednek?"
Erre az volt a válasz, hogy sajnos már 3 éve van pasija, de aranyos vagyok. (Lehet csak kifogás volt, de nem annak tűnt.)
Erről mi a véleményetek?
27/F
Nekem mindenképp az első verzió jön be. A második "elcsépelt", meg különben se jönnek be ezek az idióta "csajozós dumák". Olyan mesterkéltek, ellentétben az elsővel, ahol tök normálisan megismeri egymást két ember. A harmadikról meg ne is beszéljünk, az csak egész egyszerűen bunkó. Hozzám ha odajön valaki lekezelően, az kapásból nem szimpatikus, nem is akarnék tőle semmit, és teszek rá őszintén szólva, hogy mennyire jó pasi...
Amit Te írtál az utolsó bekezdésedben, az egészen odáig tetszett, amíg nem jöttél az elköteleződéses meg "lenne-e kedved bebizonyítani az ellentettjét" dumával. Ott az én szememben elrontanád az egészet. Alig ismerjük még egymást, de már egy ilyen komoly dologra utalgatsz, ráadásul szintén olyan mesterkélt hatást keltve a végén a kérdéssel, mint egy sima "csajozós", betanult dumával... De egészen odáig az ismerkedés része tényleg jó volt. Inkább számot vagy valamilyen elérhetőséget kellene kérned a beszélgetés végén. Legalábbis nekem úgy lenne "tökéletes".
18/L
Ja, és egy ilyen beszélgetés közben néhány poén még szimpatikusabbá tenné a srácot, szóval előny, ha humoros vagy. Csak szerintem ne legyen valami betanult marhaság, vagy tudd jól előadni, mintha spontán lenne. :)
Az utcán való ismerkedés eleve magában hordozza a visszautasítás lehetőségét, mivel a Nők nem azért mennek az utcára hogy ismerkedjenek,flörtöljenek.....egy táncos szórakozóhelyen már egész más a helyzet.
Nem vagy már egy Tini, idővel saját tapasztalatból rá fogsz döbbenni, hogy a Nőket nem Te hódítod meg a poénosnak hitt dumával, hanem már az első percekben eldöntik, hogy érdekesnek tűnsz-e vagy unalmasnak. Ha tudatosabban csinálnád az ismerkedést, akkor csakis kizárólag a metakommunikációra figyelnél....ha olyan témát tudsz bedobni ami felkelti az érdeklődését akkor az azonnal látszik....és ha találtál ilyet akkor érdemes megszakítani a dolgot....mert tuti, hogy lesz folytatása. Ha nem sikerül felkelteni az érdeklődést akkor minél hamarabb tovább kell állni, nem szabad erőltetni a dolgot.
A legtöbb srác ott rontja el, hogy túl sokat akar adni nagyon kevés idő alatt....túl sok az információ és a Nő elveszíti a figyelmét és ezzel az érdeklődését is. A kevesebb néha több!!!!
A csajozás lényege, hogy ha sikerült felkeltsed a Nő érdeklődését, onnantól tudatosan kell csepegtetni az információkat, már az elején el elehet rontani mindent. Óriási hiba a közös jövőről beszélgetni egy ismeretlen Nővel, ez egyszerűen nem életszerű, mesterkéltnek tűnik. A mindennapos dolgokról ellenben tudni kell beszélni, divat, zene, media, ehhez kell némi intelligencia, egy általános műveltség sokkal többet ér mint a szakbarbárság...bár az utóbbival is lehet eredményt elérni.
Ha eléred azt az állapotot, hogy a Nő elkezd érdeklődni irántad, onnantól már csak a STATUS QUO fenntartására kell figyelni.
37F
mindenképp az első
a csajozós duma max akkor lenne nálam sikeres, ha nem ezeket a sablonszövegeket mondja, hanem valami egyedit, vicceset (de ilyennel még nem nagyon találkoztam)
a 3. meg lehet valakinél bejön, de egy ilyen szia csúfság után otthagynám
az elején jól csináltad, de ez a "Képzeld, a barátaim szerint alkalmatlan vagyok az elköteleződésre, mert félek tőle. Van kedved bebizonyítani, hogy tévednek?" szöveg nagyon nem jó
egyrészt ne rögtön az elköteleződéssel kezdj, másrészt már az elején azt mondod, hogy úgyse fog összejönni, mert mások szerint alkalmatlan vagy rá
oké hogy viccnek szántad, de ennél nem jött össze, szóval ezt a szöveget máskor hanyagold
Pont ez az, hogy neki az az alapelve, hogy a nőknél annak a pasinak van tekintélye, aki minél több nőt meg tud fektetni. Az az alfahím, akinek van tapasztalata, és aki bunkózik és lekezelően viselkedik velük, arra gerjednek. Szerintem meg ezzel csak a ri**ncok vannak így, vagy tévednék?
Ez a szöveg csak egy próba volt, de úgy látom megy a süllyesztőbe.
Humorosnak tartanak, meg tudom nevettetni az embereket. Helyzetekre is tudok humoros reakciókat, többnyire kissé pikáns megjegyzések, szóval nem vagyok egy szürke egér típus.
/ Mondjuk találkoztam már olyan nővel, akinek pont ez nem jött be, igaz, a visszahallottak alapján elég frigid csaj volt. A pasijával havi egy-két alkalom volt elmondása szerint, és neki tabu volt az orális szex. Szex előtt meg kötelező volt mindkettőjüknek a zuhany. Egyszer kissé ittasan mesélte el ezt nekünk buliban. No comment! /
Szóval visszatérve a humorra, leírnék pár esetet, ami úgymond jól sikerült ilyen helyzetkomikumokból, és azóta is felemlegetjük.
Egyik az, mikor az óriás hamburgeresnél voltunk. Volt ugye normál meg nagy (mega) hamburger, amiből lehetett választani az egyes típusoknál.
A pultos lány odajött felvenni a rendelést, mi meg mondtuk, hogy ki mit kér. Mondom:
- "Egy mexikói hamburgert kérnék!"
- "Normál vagy nagy?"
- "Nagy. Eddig még nem volt rá panasz."
Csajszi elvörösödött, haverokból meg kitört a röhögés.
Másik, mikor beszálltunk a liftbe 3-an, s futott még két lány is, hogy várjuk már meg őket. Beszálltak. A földön ki volt hullatva kb egy fél zacskónyi tökmag. Bezárult az ajtó, erre én:
- "Halljátok! Itt valakinek nagy magömlése volt."
Szituáció hasonló.
Szóval eléggé olyan típus vagyok, hogy szeretem megnevettetni a környezetemben lévőket.
Jézus :D
hát nekem az ilyen szexszel poénkodó srácok eléggé felejtősek. Ellenkező esetben ha a pincérnő mondjuk a kis kolbászokkal poénkodott volna, és a haverok nevetnem rajtad, azt viccesnek találod? Te valami mesteri módon ijeszted el a lányokat... nem a haverjaid, tartogasd a primitív poénokat egy haveri körbe... főként full ismeretlen lányok előtt...
Jaj, erről jut eszembe, hogy egyszer egy nemzeti parkban voltunk, és egy haverom köpködte a szotyit én meg mondom, hogy ne már, elriasztod a madarakat! Ő meg: Miért is? Én meg: Hát mert félnek a HÉJÁTÓL!! A társaságból egy csaj úgy röhögött, hogy feljött a sör az orrán!
Ugyanitt próbáltam bevágódni nála, és mutattam a kacsákat, és mondom: Ezek nagyon befolyásos madarak! Miért? kérdi ő, mire én: Hát mert TŐKÉSrécék! ezen meg nem nevetett... ki érti a nőket!
Szerintem nagyon görcsös vagy és túlgondolsz mindent! Lazíts, és ne félj a hibáktól!
Hát akkor már tényleg nem értem. Sok olyan ismerősömnek van barátnője, aki szintén szereti az ilyen kétértelmű poénokat (megjegyzem van köztük már házas ember is), és minden esetben a barátnőjük/feleségük jóízűt nevet vele/velünk együtt. Sőt, néha be is száll a "buliba". o.O
Egyik legjobb havernak az volt a kedvenc beszólása buli előtt (függetlenül attól, hogy voltak-e nők is jelen vagy sem), hogy: "Megb@$z*nk mindenkit! A nőket kétszer is!" Már 3 éve él boldog párkapcsolatban, s előtte is volt egy hosszabb kapcsolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!