Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire elkurvult a világ? Csodálkozunk, hogy a férfiak nem tisztelik a nőket? Hát mire tiszteljék őket?
egyébként emg mi bajotok pávák?fáj az igazság?erkölcsök kihaltak innen.mindenhol ezt hallani.feküdjél le mindenkivel stb stb. hasonlítsd ezt össze pl egy arab országgal.házasság elött nincs szex, még a nyugati turista is bajba kerül ha mini szoknyába meg kivágott felsővel mászkál ott.helyieket meg is kövezik.ez a 2 véglet. valahol a 2közt lenne jó itt.
nagyanyám még hónapokat várt nagyapámmal az első elött.most meg itt napi 20 olyan kérdés van hogy mit csináljon a kis csaj mert 5 perc után már a szexen jár az esze.ha nem csinálják meg az első randin már az zavarja.szerinted ez a normális? hát akkor nekünk nincs miről beszélnünk.mondanám hogy vegyé agyat de reménytelen vagy.
kérdező, én megdöbbentő módon nőnek érzem magam, méltóságom is megvan, sőt, még tisztelettel is beszél/bánik velem mindenki. pedig messze nem szüzen megyek férjhez, sőt, nem is az első szerelmem/szexuális partnerem lesz a férjem. nem arról van szó, hogy fűvel-fával, de azért hadd ne érezzem rosszul magam, mert néha szerelembe esek, és nem kínzom magam mondvacsinált erkölcsi értékekkel, amiket egyáltalán nem tudok sem átérezni, sem egyetérteni velük. nem érzem, hogy elkurvult volna a világ vagy akár én is- szexuális szabadosság mellesleg mindig is volt, csak nem ennyire nyílt, de bordélyházak, prostik, hűtlen emberek mindig is voltak. sőt, erősen kétlem, hogy akár 200 évvel ezelőtt is, ha valakik eljegyezték egymást, akkor szerintem az esküvő előtt is bőven összefeküdtek, ha volt rá alkalmuk. vagy a parasztlányok szénaboglyás kalandjairól még nem hallottál esetleg? az erősen vallásos középkorban is volt.
a szex egészséges, jó dolog. az nem egészséges valóban, ha valaki hetente mással, de ha ő így érzi jól magát, és használja a ma már könnyen elérhető módszereket a betegségek elkerülésére, akkor mégis, miért baj ez? kinek árt vele? saját döntése, és nyilván élvezi, tehát magának nem annyira. a pasiknak, akikkel szexel? biztos, hogy fegyvert kell nyomni a fejükhöz, valóban nagyon rosszul érezhetik magukat miatta.
ha meg valaki 16-7 évesen szerelmes lesz, jár x évig a pasival, és lefekszenek, majd idővel szakítanak, utána tovább lép, ismét szerelmes lesz, megint szakítanak, etc, szóval ha valaki normális életet él, megtapasztalja mi jó, mi nem jó, akkor az miért "elkurvulás"? én kérek elnézést, hogy merek érezni valamit.
egy huszonéves menyasszony.
36.ha neked az jön be egy nő könnyüvérű az a te dolgod.én undorodom az olyantól.
miről kéne innentől beszélni? annyi közös témánk van mint az angol királynőnek egy kongói bányásszal. 2 külön világ.
most mit mondjak?menj éld az életed én is élem az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!