Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg ennyire elkurvult a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire elkurvult a világ? Csodálkozunk, hogy a férfiak nem tisztelik a nőket? Hát mire tiszteljék őket?

Figyelt kérdés
Nem a női nem lejáratása végett írtam ki a kérdést. Csak teljesen ledöbbentő kérdéseket, válaszokat írnak ki egyesek. Mintha természetes lenne már az első randin akárkivel ágyba bújni. Na meg amilyen stílusban írják.... Kész vicc. Nem vagyok prűd vagy ilyesmi, de legalább én még nőnek tartom magam és még megvan a méltóságom, meg tisztelnek is. Ennyi idős fejjel sem feküdnék le fűvel-fával. Egy 26 éves házas nő
2015. máj. 26. 11:14
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
19%
nagyszerű kérdés és ezer sebből vérzik az egész társadalmi rendszer,nyugati erkölcstelen fertő.a világ más részein ezért megköveznék őket. de hát itt mindent lehet ez a nagy szabadság ára.én ezért fogok elköltözni hátha máshol még jobb a helyzet.
2015. máj. 26. 20:01
 32/39 anonim ***** válasza:
85%
#31, tedd azt...:))
2015. máj. 26. 20:03
 33/39 anonim ***** válasza:
89%
31. költözz el a dzsungelbe és mássz vissza a fára.
2015. máj. 26. 20:10
 34/39 anonim ***** válasza:
másznék én de elfoglalták az őseid a helyet.
2015. máj. 28. 02:41
 35/39 anonim ***** válasza:
46%

egyébként emg mi bajotok pávák?fáj az igazság?erkölcsök kihaltak innen.mindenhol ezt hallani.feküdjél le mindenkivel stb stb. hasonlítsd ezt össze pl egy arab országgal.házasság elött nincs szex, még a nyugati turista is bajba kerül ha mini szoknyába meg kivágott felsővel mászkál ott.helyieket meg is kövezik.ez a 2 véglet. valahol a 2közt lenne jó itt.

nagyanyám még hónapokat várt nagyapámmal az első elött.most meg itt napi 20 olyan kérdés van hogy mit csináljon a kis csaj mert 5 perc után már a szexen jár az esze.ha nem csinálják meg az első randin már az zavarja.szerinted ez a normális? hát akkor nekünk nincs miről beszélnünk.mondanám hogy vegyé agyat de reménytelen vagy.

2015. máj. 28. 02:48
 36/39 anonim ***** válasza:
35: Szóval ha a másik fél nem osztja a véleményed, akkor már nincs miről beszélni? Vicces, én eddig azt hittem, ez épp fordítva van. :D
2015. máj. 28. 12:29
 37/39 anonim ***** válasza:

kérdező, én megdöbbentő módon nőnek érzem magam, méltóságom is megvan, sőt, még tisztelettel is beszél/bánik velem mindenki. pedig messze nem szüzen megyek férjhez, sőt, nem is az első szerelmem/szexuális partnerem lesz a férjem. nem arról van szó, hogy fűvel-fával, de azért hadd ne érezzem rosszul magam, mert néha szerelembe esek, és nem kínzom magam mondvacsinált erkölcsi értékekkel, amiket egyáltalán nem tudok sem átérezni, sem egyetérteni velük. nem érzem, hogy elkurvult volna a világ vagy akár én is- szexuális szabadosság mellesleg mindig is volt, csak nem ennyire nyílt, de bordélyházak, prostik, hűtlen emberek mindig is voltak. sőt, erősen kétlem, hogy akár 200 évvel ezelőtt is, ha valakik eljegyezték egymást, akkor szerintem az esküvő előtt is bőven összefeküdtek, ha volt rá alkalmuk. vagy a parasztlányok szénaboglyás kalandjairól még nem hallottál esetleg? az erősen vallásos középkorban is volt.

a szex egészséges, jó dolog. az nem egészséges valóban, ha valaki hetente mással, de ha ő így érzi jól magát, és használja a ma már könnyen elérhető módszereket a betegségek elkerülésére, akkor mégis, miért baj ez? kinek árt vele? saját döntése, és nyilván élvezi, tehát magának nem annyira. a pasiknak, akikkel szexel? biztos, hogy fegyvert kell nyomni a fejükhöz, valóban nagyon rosszul érezhetik magukat miatta.

ha meg valaki 16-7 évesen szerelmes lesz, jár x évig a pasival, és lefekszenek, majd idővel szakítanak, utána tovább lép, ismét szerelmes lesz, megint szakítanak, etc, szóval ha valaki normális életet él, megtapasztalja mi jó, mi nem jó, akkor az miért "elkurvulás"? én kérek elnézést, hogy merek érezni valamit.

egy huszonéves menyasszony.

2015. máj. 28. 14:29
 38/39 anonim ***** válasza:

36.ha neked az jön be egy nő könnyüvérű az a te dolgod.én undorodom az olyantól.

miről kéne innentől beszélni? annyi közös témánk van mint az angol királynőnek egy kongói bányásszal. 2 külön világ.

most mit mondjak?menj éld az életed én is élem az enyém.

2015. máj. 28. 16:42
 39/39 anonim ***** válasza:
37 azt nem tudni mi volt a középkorban mert nem igazán jegyezték fel.200 éve aki eztt csinálta annak ez volt a megélhetése.szerintem félreértetted a kérdezőt.a mértékkel van a baj.ha a szex jó akkor mért keres mindig másik partnert?egyesek úgy fekszenek le valakivel hogy a nevét se tudják.de nehogy már rosszul érezzék magukat.majd a nemibajok elkapása után réér.
2015. máj. 28. 16:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!