Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire elkurvult a világ? Csodálkozunk, hogy a férfiak nem tisztelik a nőket? Hát mire tiszteljék őket?
Van akinek bejön egy pasi és szeret szeretkezni egy jó pasival a közös öröm és gyönyör jegyében. Jól mondják, nem ez dönti el egy ember értékét.
Nem mellesleg...
"Férjem volt nekem az első, akkor voltam 20."
Szóval egy 20 éves szűz lányról beszélünk, aki egyből férjhez ment az első komoly kérőhöz. Bocsánat, de ez a helyzet. Szerintem nem neked kéne megítélni másokat, hogy hogyan éli nemi életét, lévén nem vagy a témában sem kompetens sem pedig járatos :)
Szerintem ez a része az életnek pont, hogy nem függ össze a nők tiszteletével. Mármint, én 20 évesen éppen a 6. partnerem "fogyasztottam", sőt, magát a számot sem titkoltam soha, mégsem éreztem soha, hogy nem tiszteltek volna vagy bármi.
Nem azért fognak tisztelni, hogy x ideig tartogatod magad, meg nemtudoménmi. Én általában 1 hét ismerettség után feküdtem le azzal, akivel éppen akartam (igen, szüzességnél is), és ezek közül csak azok nem voltak komoly, érzelmi kapcsolatok, amikor én nem akartam. Nem is volt, és most sem probléma a tiszteletet kivívnom- értelmes ember nem ez alapján dönt.
És a szexhez, mint tudjuk, 2 ember (minimum) kell. Ha a világ elkurvult, az nem lehet csak és kizárólag a nők hibája. Mi csak végre élvezzük, hogy nem kell mindenféle megaláztatásokon keresztülmennünk, ha nem szüzen megyünk férjhez vagy ha véletlenül házasság előtt is szerelembe esünk és szeretnénk élvezni a testünket is. Ezt én nem látom olyan nagy gondnak, sőt. Határozottan támogatom a rendszert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!