Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg ennyire elkurvult a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire elkurvult a világ? Csodálkozunk, hogy a férfiak nem tisztelik a nőket? Hát mire tiszteljék őket?

Figyelt kérdés
Nem a női nem lejáratása végett írtam ki a kérdést. Csak teljesen ledöbbentő kérdéseket, válaszokat írnak ki egyesek. Mintha természetes lenne már az első randin akárkivel ágyba bújni. Na meg amilyen stílusban írják.... Kész vicc. Nem vagyok prűd vagy ilyesmi, de legalább én még nőnek tartom magam és még megvan a méltóságom, meg tisztelnek is. Ennyi idős fejjel sem feküdnék le fűvel-fával. Egy 26 éves házas nő
2015. máj. 26. 11:14
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
98%
Ott a válasz a hozzászólásodban: 'nem olyan típus vagyok'. Én úgy gondolom, hogy nincs olyan, hogy jó világszemlélet, van akik úgy érzik jól magukat, ha lefekszenek a másikkal első randin, van, aki meg ezt el sem tudja képzelni. Normális esetben nem aszerint tisztelik a nőket, hogy mikor bújnak ágyba a férfivel, ezen kívül ezer meg ezer érték van, ami sokkal fontosabb, mint ez a preferencia. Egyébként, akkor a pasit miért kéne tisztelni, ha ő is ugyanúgy lefekszik a nővel? Ez most csak egy elméleti kérdés, csak a te kérdésedből kiindulva és a logikát megfordítva. Érted, hogy mire gondolok, ugye? (Egyébként én is olyan típus vagyok, mint te)
2015. máj. 26. 12:23
 12/39 anonim ***** válasza:
85%

Van akinek bejön egy pasi és szeret szeretkezni egy jó pasival a közös öröm és gyönyör jegyében. Jól mondják, nem ez dönti el egy ember értékét.

Nem mellesleg...

"Férjem volt nekem az első, akkor voltam 20."

Szóval egy 20 éves szűz lányról beszélünk, aki egyből férjhez ment az első komoly kérőhöz. Bocsánat, de ez a helyzet. Szerintem nem neked kéne megítélni másokat, hogy hogyan éli nemi életét, lévén nem vagy a témában sem kompetens sem pedig járatos :)

2015. máj. 26. 12:31
 13/39 anonim ***** válasza:
84%
Nehogy azt gondold hogy a te eseted normális és mennyire jó dolog.A legelső emberrel összeházasodni vicc kategória.Megnéznélek mit fogsz csinálni 40 évesen amikor bekattan valami az agyadba hogy mást nem próbáltál ki,lassan véget ér az életed,és valamit cselekedni kell.Szerintem prűd is vagy a szexualitással kapcsolatban,merev,szentnek érzed magad.Ha már csak egy életem van ,akkor élvezzem is,és használjam ki az alkalmakat ha úgy adódik,ne a halálos ágyamon töprengjek hogy cart se csináltam.
2015. máj. 26. 12:39
 14/39 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem ez a része az életnek pont, hogy nem függ össze a nők tiszteletével. Mármint, én 20 évesen éppen a 6. partnerem "fogyasztottam", sőt, magát a számot sem titkoltam soha, mégsem éreztem soha, hogy nem tiszteltek volna vagy bármi.

Nem azért fognak tisztelni, hogy x ideig tartogatod magad, meg nemtudoménmi. Én általában 1 hét ismerettség után feküdtem le azzal, akivel éppen akartam (igen, szüzességnél is), és ezek közül csak azok nem voltak komoly, érzelmi kapcsolatok, amikor én nem akartam. Nem is volt, és most sem probléma a tiszteletet kivívnom- értelmes ember nem ez alapján dönt.

És a szexhez, mint tudjuk, 2 ember (minimum) kell. Ha a világ elkurvult, az nem lehet csak és kizárólag a nők hibája. Mi csak végre élvezzük, hogy nem kell mindenféle megaláztatásokon keresztülmennünk, ha nem szüzen megyünk férjhez vagy ha véletlenül házasság előtt is szerelembe esünk és szeretnénk élvezni a testünket is. Ezt én nem látom olyan nagy gondnak, sőt. Határozottan támogatom a rendszert :)

2015. máj. 26. 12:57
 15/39 anonim ***** válasza:
51%
Aldott eleted legyen kerdezo. :) Tetszik ez a felfogas! Jo tudni, hogy vannak meg hasonlo felfogasu emberek.
2015. máj. 26. 13:00
 16/39 A kérdező kommentje:
Bocs 13-as, de jó nagy hülyeségeket írogatsz. :D azért mert 20 évesen vesztettem el, attól még randiztam előtte más férfiakkal, csak én úgy gondoltam annak adom magam, aki szeret és én is viszont szeretem. Na meg az, hogy mert ő volt nekem az nem azt jelenti, hogy ne lehetnénk egymásnak az utolsók is. Attól még, hogy mondjuk Te több emberrel feküdtél le, nem biztos, hogy sikeresebb kapcsolataid vagy házasságod lesz. Már több éve együtt vagyunk, nem hogy megunnánk, hanem idővel egyre jobban imádjuk egymást és a szexet is egymással. Ami köztem és a férjem között van, az nagyon nagyon ritka, Te lehet fele ennyire sem vagy boldog, mint mi.
2015. máj. 26. 13:18
 17/39 A kérdező kommentje:
Köszi 15-ös. :))) Jó látni, hogy van aki még így gondolkodik...
2015. máj. 26. 13:18
 18/39 anonim ***** válasza:
80%
Azért óvatosan kérdező! Magas lóról nagyot lehet esni... Meg azért kíváncsi lennék a férjed véleményére is ;) Nem mondom, hogy nem lehet úgy, ahogy írod, de azért pálcát törni a másik felett, mert nem mindenki úgy gondolja ahogy te, kissé naivnak tűnik, és prűdnek! Attól még nem leszel jobb ember, hogy te így csináltad! :)
2015. máj. 26. 13:53
 19/39 A kérdező kommentje:
Valamit félre értettél utolsó.
2015. máj. 26. 13:56
 20/39 A kérdező kommentje:
Egyébként a férjem is régimódi és pont azért választott engem, mert ezt is szereti bennem, hogy ilyen vagyok.
2015. máj. 26. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!