Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi majd az összes lány azt, hogy ő a világ közepe és értük élünk?
Nem kell általánosítani.
Egy kapcsolatban meg alkalmazkodni kell a másikhoz, néha lemondani erről-arról...
Odáig rendben van, hogy magadnak akarsz megfelelni. Az sem hiszem, hogy gond lenne, hogy egy találkozó nem jön össze. De azért annyit bárki megérdemel ebben a helyzetben, hogy smst írj, hogy fáradt vagy és majd máskor bepótoljátok. Aki ezt nem érti meg, arra tényleg kár az időt vesztegetni.
De nem szabad ennyire önfejűnek lenni, mert akkor a 7-dik magányos évet követi majd a 8-dik és így tovább... Az első pillanattól kezdve alkalmazkodni kell a másikhoz. Nyilván nem arról van szó, hogy dobd el önmagad és csak a másik létezzen. De ésszerű keretek között azért kell adni engedményeket.
Mondjuk adott esetben én inkább azt írtam volna a csaj helyében, hogy pihend ki magad és aludj jól. Ha én vagyok fáradt vagy nincs valamihez kedvem akkor én is elvárom, hogy megértsék, akkor vissza ugyanúgy működnie kell.
Szóval lényeg, hogy nem kell feladnod önmagad, de el kell fogadni, hogy bizony egy kapcsolat kialakítása sok erőfeszítést igényel. A megtartása meg még többet... :)
26N
1. Az amerikai filmek káros hatása, ahol mindig a férfinek kell pitiznie
2. A nők kivívták az egyenjogúságot de elvárják hogy a pasi úgy udvaroljon nekik mint valami Alehándró egy szappansorozatból. Ha bejön nekik egy pasi akkor cserkésszék be.(sokan csinálják)
Most lehet jönni azzal hogy a férfiak elpuhultak és beszariak de a nők is sokat változtak.
A legfőbb bűnös a MÉDIA. Mindenhol a felszínesség van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!